Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Werder Brema
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Macio1916
Mam pytanko
Posiada ktos jakis patch albo wie gdzie mozna znalezc ktory dodaje Werder do other teams??
Nie chodzi mi o cala bundeslige poniewaz wskoczylaby ona na miejsce polskiej orange(mam patcha orange ekstraklasa)
GFF
QUOTE(Macio1916 @ Jan 27 2007, 11:19:24) [snapback]116810[/snapback]

Mam pytanko
Posiada ktos jakis patch albo wie gdzie mozna znalezc ktory dodaje Werder do other teams??
Nie chodzi mi o cala bundeslige poniewaz wskoczylaby ona na miejsce polskiej orange(mam patcha orange ekstraklasa)

PES Fan Editor, troche chęci i czasu, a napewno Ci się uda wink.gif
Pozdrawiam!
Rand
Na początku jak PES 5 wyszedł ktoś zrobił OFa z dodaną całą Bundesligą. Aktualnie gram na tym ofie wiec jak chcesz moge go zamieścić. Bundesliga jest za Other C czy jakoś tak.
Tomek1902
Użytkownik ISSonline, Macio1916 zripował mnie (pierwszy post w tym temacie).
Inteligencja tego pana mnie rozbiła. Dlaczego?
1. Żeby ustawić siga jako avatar to trzeba być naprawdę "inteligentnym" człowiekiem.
2. Żeby się chociaż spytał utora (mnie tongue.gif ) czy może go używać, ale niestety.

Teraz dowody.
Moja galeria, sig nr 7. Klik
IPB Image

PS. Sorki jak coś pokręciłem, ale chory jestem. biggrin.gif
Macio1916
Sorki Tomek 1902 ze uzywam go bez pozwolenia:(
Bardzo mi sie spodobal ale do glowy mi nie przyszlo ze by sie spytac ciebie czy moge go uzywac
PS A moge??smile.gif
Tomek1902
QUOTE(Macio1916 @ Jan 30 2007, 10:58:50) [snapback]117829[/snapback]

do glowy mi nie przyszlo ze by sie spytac ciebie czy moge go uzywac

laugh.gif To mnie rozwaliło... ph34r.gif

No powiedzmy, ze mimo mojego wqr**enia możesz go używać. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.