Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czemu Sie ścina?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szolpas
Dlaczego mi sie niekiedy ścina pes?? wcześniej chodziło normalnie huh.gif zrobiłem formata i niekiedy się przycina.CO zorbic żeby gra chodziła (PŁYNNIE) ?? porszę o pomoc. biggrin.gif wink.gif
Nowin33
Pewnie to wina kitservera a wez odinstaluj na chwilę kitservera i sprawdz czy sie tnie!
szolpas
QUOTE(Nowin33 @ Jan 24 2007, 19:16:05) [snapback]116102[/snapback]

Pewnie to wina kitservera a wez odinstaluj na chwilę kitservera i sprawdz czy sie tnie!

Ale ja gram bez dodatków,bo widziałem jak u kumpla chodzi pes na PS 2 i teraz chce żeby mi tak samo chodziło tongue.gif
Bartolek
QUOTE(szolpas @ Jan 24 2007, 19:33:01) [snapback]116109[/snapback]

Ale ja gram bez dodatków,bo widziałem jak u kumpla chodzi pes na PS 2 i teraz chce żeby mi tak samo chodziło tongue.gif

Kup se nowego i lepszego kompa tongue.gif:D
szolpas
QUOTE(Patryk91 @ Jan 24 2007, 20:05:48) [snapback]116112[/snapback]

Kup se nowego i lepszego kompa tongue.gif:D

Mój komp to AMD Sempron 2300+(1.58GHz), 384 MB RAM,Radeon 9250 128MB!!!
who_me
u brat na gorszym kompie pes6 chodzi na full w 8x6 idelnie plynnie wiec cos ze sterami do graficznej lub do plyty glownej . jezeli masz na nfroce to sciagnij do tego najnowsze stery.
Lesiu
QUOTE(szolpas @ Jan 24 2007, 20:14:18) [snapback]116114[/snapback]

Mój komp to AMD Sempron 2300+(1.58GHz), 384 MB RAM,Radeon 9250 128MB!!!

karta grafiki słabiutka miałem też taką i cieło strasznie dopiero riva tuner pomógł
szolpas
samuel666 a mógłbyś podać stronke do sterów od płyt głównych wink.gif Bardzo bym prosił bo ine umiem znależć.
who_me
lesiu moj kochany znawco... otoz karta ZAZWYCZAJ(chociaz przy odpowiednio slabym konfigu jest to mozliwe) nie jest przyczyna frezow ,ale RAM. kiedys gralem na gorszej karcie graficznej i nie bylo ani jednego przyciecia(mowa o pes6) wiec... tutaj jest cos ze sterami bo ramu jest wystarczajaco duzo do tej gry.

ps: wpisz sterowniki do płyt glownnych nforce w goggle i tyle lub wejdz na strone swojej mobo np ASUSa i po klopocie .....nie rob z siebie kaleki
szolpas
QUOTE(samuel666 @ Jan 24 2007, 21:48:16) [snapback]116158[/snapback]

lesiu moj kochany znawco... otoz karta ZAZWYCZAJ(chociaz przy odpowiednio slabym konfigu jest to mozliwe) nie jest przyczyna frezow ,ale RAM. kiedys gralem na gorszej karcie graficznej i nie bylo ani jednego przyciecia(mowa o pes6) wiec... tutaj jest cos ze sterami bo ramu jest wystarczajaco duzo do tej gry.

ps: wpisz sterowniki do płyt glownnych nforce w goggle i tyle lub wejdz na strone swojej mobo np ASUSa i po klopocie .....nie rob z siebie kaleki

hehe spoko...dzięki biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.