Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bo Z Chlopakami
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
StraY
Na pewno wielu z was jest gejami i lubi seks analny z 3 parnterami i sikaniem na twarz, dlatego zalozylem ten temat. Chce zebyscie mogli powymieniac sie doswiadczeniami i pomagali sobie w sprawach sercowo-lozkowo-orgiowych. Wiem, ze Tomasz "siano" S. bardzo lubi osobnikow plci mu bliskiej [ meskiej ] dlatego wyrazam ogromna nadzieje, ze wniesie cos merytorycznego do tej dyskujsi!

PS. Ten temat nie jest wysmiewaniem sie z blizniaczego tematu w tym dziale ani z siana laugh.gif
siano
To, ze z Toba spalem, nic nie znaczy.
StraY
fakt. to nic nie znaczy... ale ty spales z wieloma chlopakami tongue.gif a to cos znaczy :]
w kazdym razie liczylem na bardziej zywa dyskusje w tym temacie tongue.gif a tu wszyscy cicho siedza ;]
siano
pf, wieloma, przeceniasz mnie.
Spalem jedynie z Bakelem, Reggym, kusikiem, korzeniem, amarem, Raffelsem, lazy bumem i Jaaca.

Poza tym, jaka TY ciota jestes, skoro nawet w boks na wlasnym podworku dostajesz?tongue.gif
StraY
dla ciebie to sie nazywa ciota, dla mnie - dobry gospodarz :] zreszta ty masz wii w domu i cwiczysz a ja nie mam ( nie pierdol tylko, ze to byla premiera wii tongue.gif ) no i w ogole ;]
Dominoz
Ale z was spamery xD
Jak se chcecie pogadac,to idzcie na gg xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.