Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa Oferta Internetowa, Zamiast Shitowej Neostrady
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
snake
http://www.netia.novem.pl/

Zobaczcie to:

Korzyści w porównaniu z neostradą tp:

* Niższe opłaty w każdym wariancie oferty, na przykład 11% taniej niż w aktualnej ofercie TP SA za Internet 1 Mbit/s w umowie na 24 miesiące.
* BRAK LIMITU ilości przesyłanych danych.
* jeżeli zachowasz swój dotychczasowy modem (inny niż livebox tp) otrzymujesz dodatkowo 90% rabatu na abonament za pierwszy miesiąc. Jeśli nie, nowy modem kosztuje 1 zeta.
* możesz obniżyć abonament za telefon wybierając tańszy plan socjalny tp.

Ceny:

Prędkość | Umowa na 24 miesiące | Umowa na 12 miesięcy

512 kbit/s | 44,30 zł | 60,00 zł

1 Mbit/s | 55,00 zł | 64,00 zł

2 Mbit/s | 110,00 zł | 115,00 zł

6 Mbit/s | 124,00 zł | 130,00 zł

Wiadomo, że w związku ze zmianą regulaminu przez TPSA, można zrezygnować z NEO bez ponoszenia kary do 15 lutego! Telefon oczywiscie pozostaje w TP, czyli bez jakiejkolwiek zmiany numeru...tylko zamiast neo, masz net24 i to taniej, a co najważniejsze BEZ JAKICHKOLWIEK LIMITÓW!
Do tego dochodzi taki plus że jak złożymy zamówienie a mamy umowę z neostradą to:
Najpóźniej 13 lutego 2007 r. pojawi się u Ciebie kurier z następującymi dokumentami do podpisania:

- umowa o świadczenie usługi dostępu do Internetu z załącznikiem

- zamówienie modemu (tylko jeśli zdecydowałeś(aś) się na zakup nowego modemu)

- oświadczenie i wypowiedzenie umowy dla TP SA, jeśli zamieniasz neostradę tp na naszą usługę

Jeżeli podałeś adres, pod którym będziesz dostępny w godzinach dostawy oraz swój numer telefonu kontaktowego (np. komórkowego), przesyłka powinna dotrzeć do Ciebie z łatwością.
----

Co o tym sądzicie?

PS. ja dzisiaj składam zamówienie.
PS2. nie jestem akwizytorem ;p
StraY
jaki upload?
snake
Właśnie nie mogę znaleźć, ale poszukam jeszcze raz.
edit:
znalazłem:
IPB Image

Czyli podobnie jak w neo.
sleyoo
Ja mam net24.1mb na 256. PES6 smiga az milo!!!olejcie neo i bierzcie netie!!jeden minus ze ma mniejszy zasieg niz neostrada.
snake
To prawda:
Promocja dostępna jest w następujących strefach numeracyjnych: warszawska (22), ciechanowska (23), płocka (24), siedlecka (25), ostrołęcka (29), katowicka (32), bielska (33), częstochowska (34), łódzka (42), sieradzka (43), piotrkowska (44), skierniewicka (46), bydgoska (52), włocławska (54), elbląska (55), toruńska (56), gdańska (58), opolska (77).
patryk90
sad.gif A już się cieszyłem z nowego neta sad.gif Chcę teraz zerwać umowę z neo i wziąść innego neta,ale jakiego???, macie jakieś propozycje?
P.S. mieszkam w Jarocinie(gdzieś z 70km od Poznania, więc nie łapie się na ten net sad.gif )Pozdrawiam, Z góry dzięki wszystkim za pomoc
snake
Czy się nie łapiesz to zobacz tutaj:
http://www.netia.novem.pl/sprawdz_dostepnosc
Bushmen
jedyny bul neti to mozliwosc wyjscia bez internetu biggrin.gifD Bo sprawa wyglada tak: podpisujemy umowe z netia, oni za nas rozwiazuja stara umowe z tpsa, po wielkich staraniach netii okazuje sie ze "brak mozliwosci technicznych"(nawet przed sprawdzeniem tego na centrali\www, na moje oko sprawdzany jest tam tylko numer kierunkowy), umowa z netia zerwana, umowa z tpsa zerwana. Nie mozemy wziasc neostrady w promocji, tylko w kosmicznych cenach, chyba ze cecja ale ostatnio tez trzeba placic jakies kosmiczne kary ;<
snake
Nawet gdyby tak było jak piszesz, co jest bardzo mało prawdopodobne to można powrócić do usługi neo.
Więcej można poczytać na forum.neostrada.info.
patryk90
QUOTE(snake @ Jan 23 2007, 18:52:21) [snapback]115831[/snapback]

Czy się nie łapiesz to zobacz tutaj:
http://www.netia.novem.pl/sprawdz_dostepnosc

Dzięki Snake ale niestety się nie łapie sad.gif sad.gif sad.gif To co, znacie może jakieś inne dobre oferty internetowe????Pozdrawiam
Rivaldinho
Kolejne "biało-czerwone" leecherskie łącze...
czarek
QUOTE(patryk90 @ Jan 23 2007, 19:08:54) [snapback]115841[/snapback]

Dzięki Snake ale niestety się nie łapie sad.gif sad.gif sad.gif To co, znacie może jakieś inne dobre oferty internetowe????Pozdrawiam

światłowody załóż biggrin.gif
patryk90
QUOTE(czarek @ Jan 23 2007, 21:48:26) [snapback]115892[/snapback]

światłowody załóż biggrin.gif

łehehhehe, Jarocin to nie wieś wink.gif Dzięki za radę wink.gif
LeMie
Ja mam Neo 1mb i nie narzekam,wziąłem umowe na 12 miesiecy, płace 38zł na miesiąc,a dlaczego tyle to sie sami domyślcie...
Kusi... trza z matką pogadać rolleyes.gif
Simon
u mnie niestety niedostapna. ale cos mi tata mowil ze niedlugo neostrada ma zmienic transfer na 1mb w zwiazku z UE czy cos takiego tongue.gif
To już nieaktualne Simon, wolą płacić kary.
A neostrada drożeje.
Hayalet
Wszystko pięknie tylko czemu połączenia krajowe do dupy.
Damian
Kilka dni temu zamówiłem Net24, dostałem mail, że kurier będzie miał opóźnienie.Mam nadzieję, że nastąpi to szybko i uwolnię się od Tpsy.Mam jeszcze pytanie, jak długo nie będę miał internetu w trakcie przechodzenia z jednego usługodawcy do drugiego?
Bushmen
http://telepolis.pl/news.php?id=7440
podobny nowy nieoficjalny news ;O
14, czy 15 lutego odłączy cię TP a w przeciągu 2 dni przyłączy cię Netia.

Tylko ze względu na dużą liczbę zamówień możliwe są opóźnienia.
JTK
INFO
Multimo
4-pak aster
snake
Oficialne stanowisko TPSA.

Ja i tak zostaje przy neti, tańsze opłaty, + abonament socjalny na telefon w tpsa = kilkadziesiąt złotych taniej za to samo łącze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.