Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Z Aktualnymi Składami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
patryk90
Miałbym do Was prośbę, udostępniłby mi ktoś of'a z najnowszymi transferami i składami(np. Larsson w ManUTD, młodzi z Realu itd), bo narazie mam of'a co dodawał ligę niemiecką.
P.S.tylko żeby działał z KitServerem wink.gif
Z góry dzięki, pozdrawiam
patryk90
Sory za dwa takie same tematy-nie wiem czemu się tak zrobiło sad.gif sad.gif sad.gif Ma ktoś owego of'a?????Pozdrawiam i sory unsure.gif
szrama23
tak i najlepiej żeby skąłdy reprezentacji były zmienione np żeby Zidane juz nie grał we Francji ani w Realu albo że Błaszczykowski i Mutusiak grają w Polsce itd smile.gif
patryk90
Nie żartujcie że nikt takiego czegoś nie ma tongue.gif Byłbym(bylibyśmy) wdzięczni gdyby ktoś nam to zuploadował wink.gif Pozdrawiam i z góry dzięki wszystkim za pomoc wink.gif
ciapke
Zobacze byc moze troche sie pobawie pewnym Of ktot i tak jest dobry i go udostepnie ale tam sa bardzo pomieszane twarze ale wszystko naprawia Kitserver wink.gif

Nic nieobiecuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.