Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
PogonMKS
1.Kto zrobi Menus z Pogonią???Lub jąkąś inną drużyną? i czym ją wgrać?
2.KTo zrobi stadion Pogoni było by super!!ten ma ode mnie wielką Pochwałe! niewiem czy ktos sie odwazy zrobic to! ale Zamieszczam te pytanie Super gosciu by byl z niego!
Raffels
Coraz bardziej mnie irytują twoje posty :evil: :evil: Po pierwsze: Nikt ci nie zrobi menusòw (może się myle) bo zajęci jesteśmy patchem z Ligą polską!!!!!Po drugie stadion będzie w patchu (tekstury - flagi itp.) więc poczekaj troche a nie zamieszczaj podobnych postòw ok??
michau000
niech go ktos przymknie.. chociaż na moment :roll:

słuchaj człowieczku, to nie jest zakład robienia patchòw na zawołanie. zamiast jęczeć o tej pogoni, sam mògłbyś się wziąć do roboty. w tej kwestii (dodatkòw do gry) nikt nie rodzi sie mistrzem, jakby Ci się zechciało trochę posiedzieć to prawdopodobnie dojdziesz do wprawy, dzięki ktòrej uda Ci się tworzyć to co zechcesz i kiedy zechcesz.
jak narazie stać Cię tylko na ględzenie, ktòre nota bene jest dość upierdliwe.

ponawiam prośbę: daj sobie (nam!) spokòj, i sam weź się do roboty!
kemot
temat do zamkniecia...
T-Mac
pisalem ci po tematach zebys wyluzowal widze ze dalej swirujesz
to juz ostatnie ostrzezenie, nastepnym razem bedzie ban
Krisbit
Sczerze :?:
Po chuj komu w pesie pogoń szczecin :?: :?: :?: :?:
to chyba nawet druga liga jest :?
a może nie nie wiem
Coś wam wyjaśnie :

PRO
skròt od professional czyli profesionalizm polska liga ma niewiele z nim wspolnego

EVOLUTION
czyli ewolucja inaczej rozwòj czy klub ktory sprzedaje swoich najlepszych zawodnikow i nic nie inwestuje ani w graczy ani w poprawe swojego
wizerunku jest klubem rozwojowym?

SOCCER
czyli gra polegająca na umieszczeniu pilki w bramce przeciwnika co sie czasami przytrafia naszym ligowym pilkarzom ale to za malo zeb zasluzyc na zaszczyt uczetniczenia w takiej rze jak PES 4

Więc nie wyskauj tu z jakas pogonia bo tak napawde nie wiele ludzi za granica potrafi wymienic ktorys polski klub poza wisla i legia[[/b]
kemot
Kim ty jestes zeby pisac o Pogoni, czy o polskiej pilce? szacunek dla ludzi ktorzy pomimo poziomu naszej rodzimej pilki chodza na mecze i kochaja nasze kluby, szczegolnie te nie najlepsze. Kochac gre Realu to potrafi kazdy... Poza tym czy ktos ci kaze patchowac swojego PES'a przyszlym patchem?
Szeryf
Żal krisbita bo to człowiek z katowic a tam wiadomo dobra piłka przeminęła z wiatrem. A tak na serio to szanuj "kibicu" to co masz bo z tego co widzę to zamiast kibicować i pomagać geksie ktòra na ryj leci z ligi to upubliczniasz miłość do klubu ktòry opròcz stadionu nie oferuje widzowi nic ciekawego. Taki entuzjastyczny futbol gra że trzeba litr kawy wypić żeby nie usnąć. Swoją drogą jakbyś obejrzał parę meczy naszej "ekstraklasy" to gały z oczu by ci wypadły. Żeby o czymś wygłaszać sądy trzeba mieć o tym czymś choć blade pojęcie.
T-Mac
Krisbit
bedziesz tak dalej wyjasnial to dlugo tu nie posiedzisz
suwal
o lol co za typ, T-mac proponuje go wyjebać . dla mnie to jesteś szmatą cwelu i waż na słowa o pogoni i o wszystkich polskich klubach
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mc
Suwal... gratulacje za inteligentną odpowiedź.
Niech zgadnę.....Warszawa?
suwal
Cytat
Suwal... gratulacje za inteligentną odpowiedź.
Niech zgadnę.....Warszawa?
heheehe smile.gif dobra tam:) wnerwilem sie zaden frajer niebedzie mi tu jechał po klubach smile.gif a co do tej warszawy to trudno było sie nie domyslic jak mam podpis pod Id sto(L)ica Ps, tylko niepytaj sie czy przypadkiem nie kibicuje Legii:>
mc
Wiesz....dla niektòrych stolicą jest ciągle Krakòw. Lub Gniezno, jak kto woli. A to czy jesteś kibicem Legii czy innego ustrojstwa to mnie akurat nie interesuje. To tylko i wyłącznie Twòj problem.
A mòj post miał na celu zwròcić Ci uwagę na temat kultury osobistej.
tyle.
Pik
ja sie tak zabardzo polska liga nie interesuje, ( popatrze tylko co i jak, i jak tam stal stoi w iii lidze ) i sie nie wypowiadam, i tobie krisbit tez to polecam :]

P.S a zeby mi ktos nie zarzucal ze lubie "super" real, to powiem ze nie kibicuje zadnej niemieckiej druzynie ( oprocz leverkusen ), zadnej angielskiej. Lubie tylko barce, valencie, benfice i galatasaray :]
MaKaO
Krisbit -> katowicki kibicu Szalke Gelzerkirsien, jak to było szczerze, to ja już za twoją szczerość podziękuje, Polska Piłka (pisane dużymi ;] jaka jest taka jest, ale jest Polska [!]... I to chyba najważniejsze, a poza tym jeżeli ludzie chcą robić patche z Polską Ligą to ich własna wola, nie ma nigdzie napisane, że to nielegalne (chyba, że o czymś nie wiem), a twoja interpretacja tytułu nadaje sie conajwyżej do Cogito, albo jakiegoś innego świerszczyka, gra wcześniej nazywała się inaczej, ale co Ci tam będe mòwił, poprostu nie urzekłeś mnie ani chyba nikogo innego tutaj swoją szczerością, pzdr. ;]
michau000
dajcie spokòj, po co te szowinistyczne uwagi? krisbit wyraził swoje zdanie, myślę, że w łagodny sposòb. nie widzę powodu, dla ktòrego aż tak ostro zareagowaliście na jego wypowiedź. od razu przychodzi na myśl ten jakże popularny (wydawałoby się- do niedawna) stereotyp polskiego fana-kibola. smutne to, co tu dużo mòwić.
ja sam interesuję się polską piłką, powiedzmy, że regularnie śledzę wyniki. nie uważam aby było to totalne futbolowe dno, wręcz przeciwnie. poziom ekstraklasy jest przeciętny, emocji nie brakuje. jeżeli komuś to odpowiada- świetnie. ale jeżeli nie, to należy to uszanować. takie jest moje zdanie.
w sumie to ten temat nadaje się już do zamknięcia, bo dyskusja wkroczyła na zupełnie inną drogę.

a do postu suwala wolę się w ogòle nie odnosić.
Raffels
Popieram Michaua. "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" biggrin.gif biggrin.gif
MaKaO
Raffels, ale może on nigdy nie kibicował GKS-owi, albo tylko wtedy gdy byli w czołòwce ekstraklasy, a może nie ma tylu lat, żeby mòwić o czymś takim, poza tym każdy może mieć swoje zdanie, tak jak on ma swoje o Polskiej Piłce, tak ja mam swoje o nim i można się z tym nie zgadzać hehe biggrin.gif
Krisbit
Cytat
Kim ty jestes zeby pisac o Pogoni, czy o polskiej pilce?

Byłym kibicem GKS ale po kilku latach patrzenia na sprzedawane jawnie mecze, "prawdziwych" kibicow toczacych walki z policja i innymi kibicami tylko dlatego bo maja szalik innego koloru i wreszcie na mierne osiagniecia reprezentacji delikatnie mowiac olałem cały PZPN, ktòry dla mnie nie ròżni sie niczym od np. SLD, UP czy PO

Cytat
Kochac gre Realu to potrafi kazdy

Jakbyś nie zauważył to kibicuje Schalke, a co do Realu to mam swoje zdanie ale nie bede sie wypowiadal bo zas mnie jakis kibic zbeszta. Poza tym Kemot gdyby w Arce grali Zidane czy Ronaldo to ciekawe czy tez bys tak mòwił.

Cytat
T-mac proponuje go wyjebać . dla mnie to jesteś szmatą cwelu

Po pierwsze to kto jest szmata ja czy T-Mac wazniaku ze stolicy?
Po drugie mam wrazenie ze po tym co napisałeś i ja zobaczyłes swoje wyszukane słownictwo na internecie to poczułeś sie jak po 2 godzinach na siłowni

Cytat
Szalke Gelzerkirsien

Widze ze tak pochłoneła cie polska piłka ze nawet ni nasz pisowni nazw klubow o ktorych piszesz.

Nigdzie nie napisałem że zabraniam komukolwiek robić patchy z polska liga czy klubami. Wyraziłem tylko swoje zdanie, a wydaje mi sie ze ludzi tacy jak suwal tylko szukaja okazji zeby pokazać swoje prawdziwe oblicze, oblicze polskiego "kibica" o ktòrym mowa wyżej.
JTK
Cytat
Kochac gre Realu to potrafi kazdy...

i piekne kobiety tez biggrin.gif

Nie gotujcie szybciej niz czajnik philpsa Krisbit wyrazil swoje zdanie i to sesnownie porownujeac je do innych z tego teamtu biggrin.gif
MaKaO
Cytat
Cytat
Szalke Gelzerkirsien

Widze ze tak pochłoneła cie polska piłka ze nawet ni nasz pisowni nazw klubow o ktorych piszesz.

A czy nie przyszło Ci na myśl, że mogłem napisać tak specjalnie... Taka ironia, wiesz... Ale skoro uważasz, że nie znam pisowni, to wymień mi nazwy wszystkich klubòw bundesligi i nie zapomnij o umlautach, pzdr. roftl
kemot
Hołhołhoł, suwal zes pierdolnal, napinanie na necie i ten avatar, uhuhu zes hòliganem...

Co do tematu to wrocmy do malego cytatu z poczatku:
"Po chuj komu w pesie pogoń szczecin
to chyba nawet druga liga jest
a może nie nie wiem "

Mysle ze ten fragment "kulturalnej" i jakze "spokojnej" wypowiedzi kolegi krisbita wystarcza zeby juz sie nie wypowiadal na tematy polskiej pilki.

"Po chuj komu?" wiec odpowiadam: sprawdz ile ludzi na forum identyfikuje sie z polskimi klubami, i (tego napewno nie wiesz bo skad moglbys) patch z polska liga do PES3 autorstwa PolEvo byl absolutnym hitem, bo oprocz polskich klubow zawieral rownierz zaktualizowane transfery w klubach z calego swiata(to tak dla ciebie bo GKS juz nie zasluguje na szacunek, przeciez spadna do II ligi)+ drobne dodatki

PS: to ze ty juz nie jestes kibicem nie znaczy ze musisz obrazac innych ktorzy trwaja w tym syfie bo kochaja swoj klub, a nie klub ktory sobie wybrali...
PogonMKS
Szkoda że tak mnie oceniacie jest mi przykro ale chciałem coś dla mojego klubu czyli pogoń jakis dodatek do pes4 jak nie to rozumiem
T-Mac
lekarza czlowieku zmien ile razy ci kurwa mac mam pisac ze pogon bedzie w patchu z liga polska
ach sie kurwa zdenerwowalem
siano
Cytat
(..) nie ma nigdzie napisane, że to nielegalne (chyba, że o czymś nie wiem) (..)

jakby bylo to bys je moogl znalezc na stronie CD Projektu czy KONAMI ;p
Krisbit
Makao
Ciekawe czy potrafisz wymienic przynajmniej ierwsza jedenastke klubu z twjego miasta ni pomagajac sobie inernetem.

"Panie" Kemot:
Fakt ze na oczatku troche przesadziłem i moglbym nawet kogos przeprosic ale po tym jak zostałem pozniej ptraktowany nie mam na to najmniejszej ochoty.

Cytat
Szkoda że tak mnie oceniacie jest mi przykro ale chciałem coś dla mojego klubu czyli pogoń jakis dodatek do pes4 jak nie to rozumiem

no comment

Proponuje juz zamknać temat bo jest on juz chyba wyczerpany, jak ktos chce o tym jeszcze ogadac to zaraszam na gg.
T-Mac
i tak zrobie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.