Wraz z norkiem zajechalismy około 10.40 na turniej.Poszlismy się zapisac.Tak jak się spodziewaliśmy,wszyscy grali druzynami z najwyższej polki.Norek wybrał Chelsea a ja Włochy.Jednak po pierwszym meczu Chelsea norek zmienil drużynę na Arabie Saudyjska
a ja na Iran.Miała być dobra zabawa i była.Pierwszy mój mecz w grupie gralem z niejakim Perkozem.On był ponoc faworytem grupy ponadto grał Anglia.Podszedlem do meczu bez zadnych kompleksow,taktyka defaultowa i jedziemy! Mecz był raczej pod moje dyktando,miałem wiecej sytuacji pod bramkowych jednak bramkarz druzyny Iranu jeden raz pomylil się około 60minuty kiedy to Anglia wyrównała stan meczu na 1-1
W drugim meczu przyszlo mi grac z Francja która kierowal Tańczący_z_butelkami, mecz znowu ułożył się po mojej mysli jednak Henry około 70minuty strzelil takiego kapcia ze mój brmakarz nie mogl nic zrobic jak wyjac pilke z szatni,no coz nie miałem szczęścia

Kolejny mecz to gra z jastrzębiem.Ostatnie porazki troche nadszarpnęły moje ambicje dotyczące dalszej gry w turnieju czego wynikiem było porazka 3-1
Przyszedł czas na arcyciekawe spotkanie z jedyna uczestniczka turnieju a mianowicie Sylwia
4-2 wynik koncowy,zasłużone zwycięstwo Iranu,dzieki za zajebisty mecz bogaty w sporo emocji,zdecydowanie najlepszy mecz w wykonaniu mojej druzyny
No i ostatni mecz który decydowac mogl o moim awansie
naprzeciwko mnie stanął Wyjadacz grajacy Milanem
musialem wygrac aby przejść dalej
w strzałach 4-18 dla mnie
i wynik 1-2

Zwycięstwo i historyczny awans Iranu do fazy pucharowej
a tam czekal na mnie już Matysom grajacy Argentyna
pierwsze spotkanie to 2-2
Drugie to 2-3 w plecy kiedy to stracilem bramke w 90 minucie
przeciwnik strasznie gral schematem biegając tylko messim po skrzydle i wrzutka po ziemi do srodka;żeby nie mój bramkarz który był najsłabszym ogniwem może awansowałbym dalej
ale 1/16 Iranem to i tak sukces
Nastepnym razem wezme cos „powazniejszego” i powalcze o najwyższe trofea
dzieki Luki_k za sparing z mistrzem

organizatorom za turniej i ogolnie calej ekipie za fajna atmosfere
do nastepnego
Pozdrawiam,
lukasso
na szersza relacje poczekac trzeba nieco