Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hd Kitspack?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tomky
Co trzeba zrobić aby zainstalować te stroje???Kidservera zainstalowałem w folderze z grą i nie wiem co dalej robić????Jestem laikiem więc proszę o wyrozumiałość.
Błędy:
Piłkę ma Ballack a komentator mówi Roy Kene;wynik 3:2 gada 3:3
Można to jakoś naprawić?
Simon
wystarczy wrzucic folder uni z kitsami HD do kitservera i tyle
tomky
Podmieniłem pliki uni w kitserverze z tym ze strojami ale teraz np bayern gra w koszulkach ayaksu!!!???Co zrobić aby było dobrze i koszulki były dopasowane do zespołu.??Z resztą w grze nie ma tych samych koszulek co w folderze bo np: w folderze uni barca ma 4 koszulki w grze sa dwie !!!????
Maverick_pl
Z tego co ja pamiętam to trzeba było wyrzucić stare stroje, odinstalować Kitserver, wrzucić nowe ( Uni ) i zainstalować kitserver. Jeśli to nie zadziała - brak danych -> pomysłu...
tomky
dobra chyba trzeba wyedytować plik map
Ale mam inny problem bo jak gram np:Arsenal Iran to arsenal ma koszulkę w HD a Iran nie ma żadnej(plansza wyboru koszulek)a w meczu ma jakąś z ligi angielskiej???Jak to naprawić?Mam zainstalowanego Evolution patcha.Może ktos z was ma plik map do tego patcha wraz uwzględniający stroje z HDpack lub wie gdzie to znaleźć????
W evolution patch na Ballacka gada roy kene jak to zmienić???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.