Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dkz Studio0.92-pomocy!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tomky
Próbowałem podmienić ten plik w system32 podmieniłem i nic nadal pisze czoś chyba o pamięci po hiszpańsku i jakis inny komunikat w tymże języku potem.Przy instalacji jak w postach które już na forum znalazłem nie może zainstalować pliku bo folder jest chroniony.Piszę ten post bo w innych znalezionych poza sugestią podniamy pliku quartz nikt nie pofatygował się aby coś doradzić może teraz będzie inaczej i raz na zawsze temat będzie zamkinięty jesli ktos poradzi!!!PORADŹCIE PROSZĘ BO BEZ TEGO PROGRAMU PATCHOWANIE GRY NIE JEST MOŻLIWE!!!!!
Tomaszzz
Ja tam mam stadiony, buty, twarze, włosy i piłki w kitserverze, bo mi tez nie działa DKZ i nikt nie umiał mi pomóc. dry.gif Założyłem topic i nic mi nie pomogło, a mam to samo co ty. Chciałbym jakoś sobie z tym poradzić, ale wątpie by coś to dało. unsure.gif
jestin
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 21 2007, 13:03:33) [snapback]115131[/snapback]

Ja tam mam stadiony, buty, twarze, włosy i piłki w kitserverze, bo mi tez nie działa DKZ i nikt nie umiał mi pomóc. dry.gif Założyłem topic i nic mi nie pomogło, a mam to samo co ty. Chciałbym jakoś sobie z tym poradzić, ale wątpie by coś to dało. unsure.gif

A jaka macie wersje DKZ ja miałem 92b i miałem to samo co wy i powiedziano mi ze mam zainstalowac tą starszą 91b i wszystko gra bez problemów
Tomaszzz
Ja miałem najnowszą, chyba 0.92B i z tego co pamiętam instalowałem wszytskie mozliwe wersje i nic. Moze spróbuję tej 0.91. smile.gif
jestin
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 21 2007, 13:35:13) [snapback]115142[/snapback]

Ja miałem najnowszą, chyba 0.92B i z tego co pamiętam instalowałem wszytskie mozliwe wersje i nic. Moze spróbuję tej 0.91. smile.gif
Dokładnie tej
tomky
No tak ale czy ona jest do PES'a6?Ma ktos link do tego dkz'eta?
Jak instalować evolution patcha poprostu kopiuj wklej czy jakoś inaczej???
Tomaszzz
Niestey nie działa jestin. Tomky, powinno działać do PESa 6. Tu masz linka:

http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=click&id=427
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.