Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adams Pl Option File 2007 Lol :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szolpas
Adams PL Option File 2007 LOL smile.gif czemu ten link mi nie działa:/:/ jak ktoś już to ściągnął to prosiłbym o link i wrzucenie go jeszcze raz tongue.gif biggrin.gif
szolpas
QUOTE(szolpas @ Jan 20 2007, 19:11:55) [snapback]114926[/snapback]

Adams PL Option File 2007 LOL smile.gif czemu ten link mi nie działa:/:/ jak ktoś już to ściągnął to prosiłbym o link i wrzucenie go jeszcze raz tongue.gif biggrin.gif

Ponawiam prośbe pisze mi 404 - not found sad.gif sad.gif
MAT92
www.sendspace.com/file/iox3i2 tu prawidłowy link
Valium
I tak ten option file nie dziala, przy wlaczaniu gry gdy laduje OF to wyskakuje blad, pewnie przez to ze ten plik jest za duzy wszyskie ofy jakie widzialem maja 1,16 mb a ten ma ponad 3 mb!
szolpas
QUOTE(MAT92 @ Jan 20 2007, 21:25:52) [snapback]114981[/snapback]

www.sendspace.com/file/iox3i2 tu prawidłowy link

Wielkie dzięki MAT92 biggrin.gif biggrin.gif
karoldinho
plik zajmuje ponad 3 mb poniewaz sa tu jeszcze padane screeny tongue.gif u mnie wszystko smiga pozdro
Rand
Mam takie pytanko co to jest za OFF ?? Wczesniej o nim nie słyszalem, napiszcie mi jakie są tam ligi i czy warto sciągać, ja mam Ofa z niemiecką bundesligą, jeden z pierwszych jakie powstały, narazie mi on pasuje bo mam niemieckie drużyny :] i czy transfery są w miare aktualne??
Jak narazie żaden z patchy mi nie pasował bo nigdzie nie ma Borussi czy Werderu :/ albo innych niezłych drużyn.
the-bhoys
QUOTE(Rand @ Jan 23 2007, 08:58:32) [snapback]115664[/snapback]

Mam takie pytanko co to jest za OFF ?? Wczesniej o nim nie słyszalem, napiszcie mi jakie są tam ligi i czy warto sciągać, ja mam Ofa z niemiecką bundesligą, jeden z pierwszych jakie powstały, narazie mi on pasuje bo mam niemieckie drużyny :] i czy transfery są w miare aktualne??
Jak narazie żaden z patchy mi nie pasował bo nigdzie nie ma Borussi czy Werderu :/ albo innych niezłych drużyn.

Ten OF dodaje wszystkie drużyny z Bundesligi i inne drużyny takie jak Shakhtar Donieck, FC Koeln, CSK Moscow, Levski Sofia tylko jest jeden minus, ten OF nie działa z kitserverem. Jeżeli mam zainstalowane stroje w ks to jak gram meczyk wszystkie drużyny mają stroje reprezentacjii Czech i Angli.

Pozdrawiam ! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.