Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Patch =sonda=
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Smoke_7
Od czasu wydania PES 6 na scenie pojawiła się już masa dodatków w postaci butów, strojów, czy stadionów. Nie każdemu jednak chce się męczyć ze ściąganiem wszystkiego po kolei więc jakiś mądry człowiek (homo sapiens spatchiens tongue.gif) wymyślił patche.
Ten temat ma na celu wybranie najlepszego patcha znajdującego się na scenie (a z czasem ktoś może połączy zalety tych najlepszych i zrobi coś niewyobrażalnie doskonałego? - dobra, wiem, wieczorynka dopiero o 19 tongue.gif).
Przy okazji oddania głosu proszę o komentarz do wybranego patcha (jeśli ktoś chce może podsumować wszystkie patche).
Żeby nie zrobił się bałagan proszę o taką formę opisu:

# Nazwa patcha

+ zalety

- wady

<< czego brakuje, co byś dodał

np.

# KO Patch (Kaczuchy Owned tongue.gif)

+ dobrze odwzorowane twarze kaczorów,
+ świetnie odwzorowane umiejętności kaczuch (znaczy się wszystkie na 1 tongue.gif).

- Leszek sepleni zbyt słabo w porównaniu do realu,
- Jareczek zdecydowanie zbyt mądry.

<< chętnie widziałbym możliwość zmiany małżonki.

Pozdrawiam

PS: Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnego ważniejszego patcha. Jakby co to krzyczeć wink.gif
albin99
może mi ktoś podać linki do evolution patcha z góry dzięki najlepiej jak byłyby filefront albo rapidschare
snake
+10% za offtopic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.