Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: UEFA CL 2004/2005 demo już jest !!!
board.issonline.pl > Inne > Gry
Hawok
Tak proszę państwa, wbrew wcześniejszym zapowiedziom demo gry UEFA CL 04/05 jest!!! Centrum FIFY informuje Was o tym fakcie jako pierwszy serwis na świecie! Demo gry umożliwia grę w tzw. trybie The Season i możemy zagrać w nim mecz pomiędzy drużyną Chelsea Londyn, a Bayernem Monachium. Dodatkowo mecz trwa 2 połowy, ktòre trwają dwie 2 minuty, gra nie zawiera komentarza. Plik zajmuje ponad 165 mb, ale zapewniam Was, że nie ma na co czekać i już teraz zapraszam do pobierania.

http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Champions/

ZASSYSAJCIE biggrin.gif:D warto zobaczyc

EDIT ------ SZAJS JAK *** :twisted: PES 4 RuLESSSSSSS biggrin.gif
saper
dziex stary masz u mnie wielki +

ciekawe czy sie poprawiła jakośc grafy i płynność gry..........

zaglondałem kiedys na centrum fify i fifapolonia ale fifa jusz mnie nie kręci :twisted:
cro1
Syf. To kopia fify 2005 naprawdę nie ma się czym podniecać. To będzie kolejny gniot ze stajni EA Sports.
-Pozdrawiam
Falcon
Kolejna beznadziejna gra EA Sports biggrin.gif
Hawok
moze nie ze stajni a z obory biggrin.gif
Jocker
Jednym słowem - DO BANI :!: :!: :!:
T-Mac
a ja 4 slowami - co to kurwa jest tongue.gif
Raffels
Ja ci powiem T-mac: TO JEST KURWA G
culles
No co wy??
Nienormalni?
poje$%#* was?

PRZEZ WAS MI OBIAD MIGN
kucharz
G
walczu
Tym ea chciała pokonać konami <hahaha>. Beznadziejne. Ach ta kamera :roll:
T-Mac
najlepsze jest to w tym ze trza sobie kupic ze 30 cali monitor
bo te czarne paski polowe ekranu zjadaja biggrin.gif
StraY
nawet nie jest najgorzej, ja tam czekam na full version wink.gif
wie ktoś czy można na demie grać na padzie? bo niby ikonke mam, ale ruszać nią nie moge :/
T-Mac
ikonka lezy obok kompa wystarczy dobrze poszukac
ja znalazlem ja zaraz obok dysku ;p

Stray cpales ?? biggrin.gif
zapomniane
totalna KAPA :twisted: szkoda czasu na sciąganie tego czegoś
cro1
Z tego wszystkiego to fajne jest tylko intro smile.gif. Ciekawe czy dałoby się je przenieść do Pro smile.gif ?
StraY
Cytat

mnie to na serio nie odrzuca tongue.gif ale to może dlatego, że PES4( i PES3) dla mnie są średniawkami i szukam czegoś lepszego tongue.gif
michau000
na stronie są dwa syfy. jeden to oczywiście gra, a drugi to jakiś wirusek :roll:
ZOMO
Fajnie. panowie z EA dodali 2 pary butòw, piłke, stadion i stròj dla sędziego. Za wszystko jeszce wolaja 129zł!!!!! Wolę PES-a 4. (ci z EA to naprawde kołki(wydac 2 razy ta sama gre??))
MaKaO
Kod
if ( fifa == uefa )

{

destroyPES();

}

rotfl ;] Gra jaka jest taka była, jak ktoś się zajadał Fifą to musi to mieć hehe... Jedyne hasło reklamowe na miejscu biggrin.gif Tylko jak ktoś mògł się zajadać Fifą?[/code]
Pik
Cytat
Fajnie. panowie z EA dodali 2 pary butòw, piłke, stadion i stròj dla sędziego. Za wszystko jeszce wolaja 129zł!!!!!  Wolę PES-a 4. (ci z EA to naprawde kołki(wydac 2 razy ta sama gre??))

3 razy taka same gre ( fifa '04, '05 i to teraz )

a ja i tak sciagne gre, bo frajerzy, z klasy kupia, za 3 zł, oplaca sie wink.gif a sam pykne mecz, zobacze co i jak laugh.gif
saper
Cytat
Cytat

mnie to na serio nie odrzuca tongue.gif ale to może dlatego, że PES4( i PES3) dla mnie są średniawkami i szukam czegoś lepszego tongue.gif

Idze grac na padzie ale nieidze go ustwic ale gra ujdzie fajne intro i menusy i ale poprawa co do fify2005 w stylu ruszania pes4 mnie zdziwił myślałem ze cos lepszego bedzie i czekamna we8:D
norek
alesz to cudowna gra ( jesli idzie o licencje laugh.gif ) bo jesli idze o reszte to powiem krotko ....kolejna FIFA :?
kucharz
szczerze..... to co mnie zaciekawilo w Uefa CL to ukazanie reakcji trenera podczas meczu. Bardzo oryginalne urozmaicenie..... ale to co mnie odpycha od tej giery jest FIFA :!: :!: i jej denny GAMEPLAY :x
RuDi
mogli se rownie dobrze dorzucic to jakos doddatek do fify 05 i tak by bylo sprawiedliwie 8)
culles
Jedyne co jest w tym temacie fajne to gif Naveringa..
kazikcky
Twoj tez culles biggrin.gif
BartekRym
NIE CHCE MI SIE SCIAGAC BO TA GRA JEST ZA BIEDNA
Tomak
Panie Moderatorze , czy może pan tu zadziałać ? ... Chodzi mi o BartkaRyma ... ( 4 tematy odświeżone )...
BartekRym
o co ci tak w ogole chodzi tomak???
Tomak
chodzi mi o to , że sobie strasznie hamsko nabijasz posty , a pozniej to świętujesz laugh.gif ... Zobacz na daty ostatnich postòw, tych zanim ty do nich napisałeś ... w tym temacie ostatni post został napisany 28 stycznia ... a ty teraz zeby nabic posty piszesz byle gdzie i byle co ...
BartekRym
Nie pise byle gdzie i byle co tylko jak mam czas to chce troche wiecej poprzegladac forum i poodpisywac na tematy jesli jest cos ciekawego, a ty sie od razu przychrzaniasz. Poza tym co ci przeskadza ze pisze w starym temacie, wczesniej go nie zauwazylem i chcialem wyglosic swoja opinie.
Jocker
Jesli ten temat jest juz stary to lepiej juz do niego nic nie pisać bo ja tez za takie cos dostałem :? A mysle ze Tomaka to troche zdenerwowało i dlatego tak napisał :x Ale ja i tak w to nie wieze ze teraz przypadkiem zauwarzyłees chyba z 5 tematòw :? Wiec masz juz ostrzeżeie na przyszłosc....POZDRO 4 all
BartekRym
Dobrze pszepraszam za swoje czyny postaram sie zeby to sie nie powtorzylo.
MaKaO
Jeszcze jak moge się wtrącić to nie używaj Capsa, bo według netykiety to jest nie grzeczne, tak tylko z mojej strony.
kosa
a co do gry, to tak przyzwyczailem sie do pesa ze UCL to dla mnie jest gòwnem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.