Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chce Wyleczyc Borka I Koltonia
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tolekthc
siemka mam dosyc tych idiotycznych gadek spekerow słyszałem o jakimś patchu co poprawia i głosiki i inne rzeczy moze ktoś użyczyć linków sad.gif sad.gif dziekuwa
matthew
QUOTE(tolekthc @ Jan 18 2007, 19:01:36) [snapback]114311[/snapback]

siemka mam dosyc tych idiotycznych gadek spekerow słyszałem o jakimś patchu co poprawia i głosiki i inne rzeczy moze ktoś użyczyć linków sad.gif sad.gif dziekuwa

chyba źle słyszales. wlacz angielski (hiszpański lub inne też) komentarz, albo go wylacz.
innego wyjsca poki co nie ma.
pozdro wink.gif
Dominoz
Ale czy chodzi ci o to,ze mowie cos nie wtedy kiedy trzeba?
Np w 15-stej minucie mowia,ze dziekujemy za uwage itd...?
Sciagnij obojetnie jakiego nowego ofa...On to poprawia.
Bo0os
a nie było jakiegoś patcha ze strony cd-projekt co poprawiał gadke borka i kułtona?

o ile dobrze pamiętam..
Dominoz
Nie, nie bylo...
Bo bym cos o tym wiedzial xD
Żukinho
Jak komentatorzy komentuja z błedami wystarczy wejśc do Opcji gry i ponownie wybrac komentach (powinny zaczac sie wczytywac nowe ustawienia) od tego momentu komentarze bedzie bezbledny
Nowin33
Ej to chyba działa zagrałem jeden mecz na 10 min i ani jednego błędu biggrin.gif a wcześniej co mecz miałem jakiś błąd!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.