Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Loga Hd Polskich Klubów.kto............
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kksm
Kto przerobi te loga HD OE na kolor indeksowany w Photoshopie bo nie można wrzucić ich przez PESFANEDITOR.Niech pozostaną w formacie PNG.Kto to zrobi i będzie tak miły niech je spakuje i da link.

A tymczasem ja daje link do tych logosów lecz ni przerobionych.Z góry dzięki. cool.gif

LOGA HD DO PRZERÓBKI

whan
IPB Image
źródło:
http://www.wevolution.org/forum/showthread...=69394#pid69394
nie masz konta to sie zarejestruj.

tam, masz całą paczke, Simon z naszego forum zdążył już tam pospamować i ktoś to dla niego przerobił wink.gif
kksm
To jak pomoże ktoś obojętnie kto tylko żeby miał PHOTOSHOPA.Pomużcie no dalej simon może ty.Tyle osób wchodzi a nikt nie pomoże.Wystarczy zmienić typ na kolor indeksowany i zapisać w formacie PNG.Ja sam bym to zrobił ale nie mam photoshopa. sad.gif Siano,Norek, T-MAC,Przemos,K.C.M.A,INOX i inni forumowicze może wy.

(sorry że 2 posty pod rząd)

Whan wrzuć je na jakiś serwer ale żeby były gotowe do PESFANEDITOR.
JuveR
Proszę...

Pozwoliłem sobie również skorzystać z tych emblematów (log biggrin.gif )

PS> Myślę , że o to Ci chodziło. Nie jestem zbytnio obcykany w Photoshopie.
PS2> Posiada ktoś loga HD z innych lig, ponieważ ta paczka z logami podana na stronie głównej IO mi nie działa (tzn. loga bundesligi są tam gdzie jest liga holenderska itp.) , a OF-a nie chcę zmieniać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.