Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Największa Wygrana Online W Pesa 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
SWiergi
Witam!!

Założyłem ten temat, żeby każdy mógł podawać swoją największą wygraną w Pro Evolution Soccer 6 Online.
Najlepiej dawać jakieś dowody np. screeny z gry, lub nagrania.

Moja największa wygrana jest z jakimś kolesiem o nicku N1ckel1nh0. Mój nick to Arsenal91. Wygrałem z nim 2:13. Ja miałem 522 ranking, a on 519. Był to mój 5 mecz na nowym nicku, jak patrzalem to ten koleś wcześnije rozegrał 11 meczy, to był jego 12. Koleś niezbyt miły smile.gif . Mecz był ustawiony tradycyjne na 10min.

Od początku mecz zapowiadał się wyrównanie. Jako pierwszy stracilem gola, a strzelcem był Drogba. Jednak doprowadziłem szybko do wyrównania smile.gif . Druga bramka padła z podania, wjechałem Hlebem od prawej strony i wcisnąłem x2.gif , i piłka z podania weszła do siatki. Następnie Petr Cech dostał czerwoną kartke za faul na Henrym. Była już końcówka pierwszej połowy, chyba 35min. Następna moja akcja skończyła sie też rzutem karnym ale tym razem faulował Terry ustawiony na bramce i było 4:1. Zauważyłem, że mój przeciwnik nie zmienił bramkarza, więc zaczełem bombardować bramke strzałami zza pola karnego. Po kilku strzałach, jak i błędach Terrego objełem prowadzenie 6:1. Jeszcze w doliczonym czasie gry dostałem bramkę na 6:2. W drugiej połowie, kiedy prowadziłem 10:2 w tym dwa rzuty karne smile.gif . Kolega zaczął przedłużać i przypadkowo strzelił sobie bramke samobójczą. Teraz kiedy miał piłke wybijał na aut i cisnął START i musiałem czekać, aż przeleci czas. Strzeliłem na 12:2 i była już 90min. wtedy kolega zaczął sobie jaja robić i mnie faulować dostał jeszcze dwie czerwone kartki, strzeliłem znowu z karnego na 13:2 i koniec meczu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tutaj zamieszczam dowód smile.gif :

http://img260.imageshack.us/my.php?image=1kz8.png
SWiergi
QUOTE(Massimo @ Jan 20 2007, 11:57:28) [snapback]114810[/snapback]

słabo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na ile minut graliście?
Wickerman
15 : 1 i o dziwo...na lagach smile.gif

http://img260.imageshack.us/my.php?image=p...11331104ig8.jpg
Massimo
Wickerman, jak na lagach? Przecież jedną połowę jesteś hostem Ty (czyli praktycznie nie powinieneś mieć lagów) a drugą przeciwnik i wtedy on nie ma lagów, lub odwrotnie, nie masz lagów w drugiej połowie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.