Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skonwertowane Dżwięki!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Nowin33
Ma któś może skonwertowaną muzykę techno do pes6?bartdzo bym prosił jeśli ktoś ma.
Milerinho
ja bym mogl zrobic kilka utworow ale nie za dozo biggrin.gif z reszta gdzies widzialem taki tuortial jak sie robi

ja od samego poczzatku mam swoja biggrin.gif
Nowin33
Stereoliza
Holly dolly
Botten Anna
Dj BazzaEurovision

W takim razie bardzo bym prosił o skonwertowanie tych 5 utworów tongue.gif
Milerinho
mozesz te utwory wrzucic na filefront.com ? bo na rabidzie bym musial za duzo czasyu czekac
jak chcerz to co zrobie te dzwieki ze tylko sobie zimportujesz do gry:D
Nowin33
Za 15min. zapodam na filefronta biggrin.gif wielkie dzięki!jeśli nie sprawi ci to problemu dodałem do tych pięciu jeszcze 2.
Milerinho
postaram ci sie to jutro na rano zrobic ale nie obiecuje biggrin.gif moze bedziesz mial jeszcze dzis jak sie pospieszysz biggrin.gif
Nowin33
Muza

wielkie dzięki!nie musisz się śpieszyć tongue.gif
Milerinho
a powiedz mi jedno jak nagrywasz cos przez frapsa to ile czasu mozesz nagrywac bo ja tylko 30 sek wiecej nie moge bo mi sie wylanacza sad.gif
Nowin33
Nie,niestety ci nie pomogę dry.gif ale moze masz jakiś limit blink.gif

ale wydaje mi sie ze masz coś przestawione w ustawieniach.np.do 30 sek.nagrywania i sie wyłancza!
Nowin33
Już wiem jestes nie zareiestrowany to dlatego tongue.gif
Milerinho
a spoko thx
Milerinho
elo najpozniej za 2 h powinna byc muza bo ja mam upload 12kb
wiec te 56mb bedzie szlo te 2 h wiec muszisz poczekac biggrin.gif ale muza juz jest gotowa do wrzucenia do gry smile.gif

Milerinho
Wkoncu sie wrzucilo na FILEFRONT

tu masz link

http://files.filefront.com//;6579183;;/]
smile.gif

tam masz swoją muzyke biggrin.gif
Nowin33
O,wielkie dzięki ze ci się chciało tongue.gif pozdro

Kurde!tylko jak wchodzę w link to wyskakuje nie można wyświetlić strony dry.gif nie wiesz dlaczego??
Nowin33
Dobra jest ok!
Milerinho
mam nadzieje ze sie podoba biggrin.gif
Nowin33
No oczywiście ze się podoba biggrin.gif
Milerinho
heh i tak ma byc biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.