Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Hd
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
kozak07
Mam następujący problem.
Po zainstalowaniu patcha z logami HD dla wszystkich drużyn herby się mieszają, np. PSV ma herb HSV.
Patch instaluje na orginalny o_text więc wina leży chyba w Option File. Czy ktoś mógłby wrzucić na serwer OF-a z bundesligą, na orginalną grę i bez żadnych herbów drużyn. Wtedy loga powinny działać poprawnie. Dziękuje z góry unsure.gif
Simon
Odswierzam temat.
Ubejtalem na wevolution chlopakow zeby zrobili fajne loga HD naszej ekstraklasy. tutaj link:
http://www.speedyshare.com/410223938.html

loga wykonal Lazar. dzieki dla niego smile.gif
kksm
Niech ktoś je przerobi w photoshopie na kolor indeksowany bo nie da sie ich wrzucić przez PESFANEDITOR.Ale niech pozostaną w formacie png.
kksm
To jak ktoś pomoże to przerobić na indeksowany kolor i zpakować.Simon pomóż mi i innym.
P.S Przerobić to można w PS ale ja sam go już nie mam. sad.gif
P.S2 Czy będzie ktoś tak dobry i zrobi to jeszcze dziś. unsure.gif
P.S3 Proponuje te i pozostałe loga HD urzyć w aktualizacji Orange Ekstraklasy Patch V2 wink.gif

Jeszcze raz daje ling do log HD naszej orange ekstraklasy.

Loga HD OE pobierz tu
kksm
Sorry że już trzeci post pod rząd ale może w końcu sie ktoś zlituje i przerobi te loga please. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.