Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Starshine
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Starshine
Witam.
Chciałem spróbować swoich sił i postawnowiłem zrobić jakąś twarz. Padło na Wałdocha.

To moja pierwsza twarz więc wiadomo, że jest słaba. Co w niej poprawić? Jak zlikwidować te białe obramówki przy oczach?

IPB Image

Zanim coś pokażesz na forum, upewnij się że chcesz aby ktoś to widział. Twarz jest kompletnie beznadziejna, i sam chyba o tym wiesz.

Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Później dopiero pokazuj mordę, jeśli będzie choć trochę przypominać będzie piłkarza.

That's the truth.
matthew
QUOTE(Starshine @ Jan 18 2007, 00:27:08) [snapback]114088[/snapback]

Witam.
Chciałem spróbować swoich sił i postawnowiłem zrobić jakąś twarz. Padło na Wałdocha.

To moja pierwsza twarz więc wiadomo, że jest słaba. Co w niej poprawić? Jak zlikwidować te białe obramówki przy oczach?

IPB Image

tragedia. ale cwicz wink.gif bedzie lepiej.
pozdro
Dominoz
Na razie masakra...Ale wiadomo-poczatki sa trudne wink.gif
Mortin
cienko, ale nawet norek taki mordy robil na poczatku ;p
pozdro
Starshine
Ok. Dzięki. Przynajmniej wiem na czym stoje.
A możecie mi podpowiedzieć co z tymi obramówkami przyoczach, bo nie moge sobie z tym poradzić mad.gif
Dominoz
Po prostu zle zmapowales oczy biggrin.gif
Ale to sie naprawia w oEdicie :]
Starshine
QUOTE(Dominoz @ Jan 18 2007, 17:09:29) [snapback]114262[/snapback]

Po prostu zle zmapowales oczy biggrin.gif
Ale to sie naprawia w oEdicie :]

Ok. Dzięki.

Macie może jakąś dobrą fotę Mięciela? Chyba nikt go nie robił, a czytając inne tematy nie chce popełniać błędów innych początkujących i robić pospolitych twarzy jak Henry, Dinho czy Adriano.

Mam jeszcze pytanie - jest może jakieś narzędzie, które pokazuje od razu twarz z gry zapisaną w .bin? Bo twarz wygląda trochę inaczej niż w oedicie, a ciągłe wchodzenie do pesa jest uciążliwe smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.