Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitserwerem!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
pepe
Mam taki problem ze jak jest zaintsalowany kit serwer (z twarzami, stadionami, strojami, pilkami i butami) czasem po pierwszej polowie lub po meczu pojawia sie czarny ekran i musze wylaczyc gre...a wiecie w ML dostaje wtedy walkovera, a o grze online nie wspomne:( Doradzcie co moze byc przyczyna i jak ja rozwiazac! pozdrawiam i dzieki!

Mozliwe to ze najnowsza wersja kitserwera nie wspoldziala z poprawka cdproject 1.10?
barman_2000
taki problem występuje na kartach geforce 4mx oraz gdy karta graficzna w kompie się przegrzewa, nie ma to nic wspólnego z kitserverem
pepe
QUOTE(barman_2000 @ Jan 17 2007, 21:43:03) [snapback]113989[/snapback]

taki problem występuje na kartach geforce 4mx oraz gdy karta graficzna w kompie się przegrzewa, nie ma to nic wspólnego z kitserverem

Mam GF6600GT i sie nie przegrzewa - gwarantuje, a to przez kit serwer bo juz to przetestowalem - jak jest zainstalowany to co 2-3 mecze sie to zdarza, gdy jest odinstalowany nic sie nie psuje...(juz od 2tygodni tak gram)ale mnie to nie urzadza mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.