Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver Full Wypas :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Bartolinho_13
Witam !
mam pytanie, czy ktoryś z maniakow pes'a moglby wrzucic swojego(?) kitservera z :

- stadiumsreverem - mi wystarczy kilka stadionow tych najpopularniejszych
- faceserver- tu mile widziana jak najwieksza ilosc twarzy(najlepiej jak najlepszej jakosci biggrin.gif)
- bootserver - to mozecie sobie odpuscic, bo ten dodatek sam sobie skompletowalem ;p
- ballserver - jesli chodzi o pilki to nie potrzebuje 900 rodzajow, ale chodzi mi o jak najnowsze modele smile.gif
- uni - jesli komus by sie chcialo moglby upnąc tez stroje

Mam nadzieje, ze ktos sie zlituje nademna(czesniej nie zwracalem uwagi na dodatki, ale teraz jakos mnie to zaczelo 'pociagac' biggrin.gif) i posiadacz takowego kitservera(z tymi warunkami ktore podalem) wrzuci na jakis server smile.gif

P.S. Odrazu prosilbym o OF'a od takowej osoby, aby wszystko pasowalo smile.gif

Pozdrawiam wink.gif

Simon
uni polecam whana. zrobil naprawde fajna pake. jest na forum. poszukaj
Bartolinho_13
Chodzilo mi raczej o to, aby ktos wrzucil sowjego KS, gdzie ma te wszystkie dodatki o ktore prosilem biggrin.gif
czarek
wejdź na pro-evo.pl, archiwum nesów strona 3, poszukaj pewna paczuszka do kitservera, link II
Shared
QUOTE(czarek @ Jan 17 2007, 14:12:24) [snapback]113872[/snapback]

wejdź na pro-evo.pl, archiwum nesów strona 3, poszukaj pewna paczuszka do kitservera, link II

Osobiście nie polecam tej paczki, ponieważ jest tam tylko kilka stadionów, a co do twarzy, to 80% to twarze graczy Realu Madryt (do tego źle) dobrane. Jedyną rzeczą do której nie mogę się przyczepić są piłki umieszczone w tym ballserverze w sam raz - nie za dużo, ale też nie za mało. Pozdro
Bartolinho_13
Dzięki, sprobuje. macie cos jeszcze ?
Raffels
Już niedługo nadejdzie...
whan
niedługo będzie spora, solidna paczka
-stroje w zasadzie są skończone, choć cały czas je aktualizuje...
-piłki mam około 100 najwyższej jakości (tylko najlepsze jakościowo i o rozdzielczości większej niż standardowa)
-Stadiony wraz z odpowiednimi bandami: 3 ligi zrobione. No chyba że wcześniej wyjdzie Superpatch, gdzie ten właśnie aspekt powinien być dopracowany w 100% i nie będzie sensu robić swojego.
-Faceserver - ktoś go robi i być może niedługo skończy... tongue.gif
-buty - czekamy na porządną paczkę, którą będzie wystarczyło tylko poprawić...

więc troche cierpliwości... dat nie podajemy smile.gif .

procent ukończenie mniej więcej się tak przedstawia:
kitserver: 99%
faceserver: 60-70%
ballserver: 95%
stadiumserver 30%
bootserver: 0% (biorąc pod uwagę że jest już jedna w miarę dobra paczka, można napisać że 70%) tongue.gif

Bartolinho_13
Wow! To bedzie super dodatke !! tongue.gif
Czekam z niecierpliwoscią, ale jesli bylby ktos mily to moglby mi wrzucic jakies pilki(ballserver) do najnowszego KS'a biggrin.gif
pepe
czekam takze - bedzie dzialac z v1.10 cd project?
Raffels
Możliwe, że ów dodatek to nie będzie tylko kitserver ale ... znając nasz zapał do pracy nie jest to pewne. smile.gif
czarek
QUOTE(Shared @ Jan 17 2007, 14:28:01) [snapback]113876[/snapback]

Osobiście nie polecam tej paczki, ponieważ jest tam tylko kilka stadionów, a co do twarzy, to 80% to twarze graczy Realu Madryt (do tego źle) dobrane. Jedyną rzeczą do której nie mogę się przyczepić są piłki umieszczone w tym ballserverze w sam raz - nie za dużo, ale też nie za mało. Pozdro

to jak ją ssałeś to podrzuc mi piłki na jakiś serwer ok??
jestin
QUOTE(czarek @ Jan 17 2007, 19:01:29) [snapback]113971[/snapback]

to jak ją ssałeś to podrzuc mi piłki na jakiś serwer ok??

Ja również prosiłbym o piłki
.:KUNA:.
Moye ktos dac pacyke pilek, ale nie 900 tylko 100, ale tych co teraz uzywaja???
Nowin33
ball tu jest około 70!
pepe
no i jak? dlugo jeszcze bedziemy czekac?
Raffels
Jak się zrobi to będzie.
snok3r
QUOTE(pepe @ Jan 20 2007, 00:56:29) [snapback]114731[/snapback]

no i jak? dlugo jeszcze bedziemy czekac?

skoro to takie proste to sam zrob...
a jak nie umiesz/nie chce ci sie to czekaj cierpliwie, a nie pisz posty co 2h....
pepe
QUOTE(snok3r @ Jan 20 2007, 02:41:18) [snapback]114747[/snapback]

skoro to takie proste to sam zrob...
a jak nie umiesz/nie chce ci sie to czekaj cierpliwie, a nie pisz posty co 2h....

Tak, to jest proste, nawet bardzo, ale tez bardzo czasochlonne i ja nie mam na to czasu tongue.gif nie wiem czego sie bulwersujecie - tylko pytalem bo od kilku dni nie bylo zadnego posta...myslalem ze napiszecie znowu w procentowych wartosciach ile juz wykonane tongue.gif

I postów nie pisze co 2godziny - jak nie widzisz to nie pisz...minelo prawie 70godzin pomiedzy moimi postami...

Grzecznie spytalem...tylko tyle...ale widze ze ludzie na forach lubia wrzucac zamiast pomagac...jak napisalem ze mam problem to od tygodni nikt nic nie napisal(a nie sorry 1 post od czlowieka ktory nie wie jak to rozwiazac, naoisal post zeby tylko mial wiecej w statsach :/ )

Dzieki bardzo juz wiecej nie bede pisal blink.gif
radi0n
na stronie http://pes5.livenet.pl znajdziesz torrenta (470mb) z KS i dodatkami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.