Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga Kolejki 1-6 [17-28 Stycznia]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
snake
Wyniki i opisy meczów, mile widziane relacje TV smile.gif
dr_idea
dr_idea 0:2 owenik
Cristiano17 1:2 dr_idea
Adam.zip
Adam.zip vs EB71 2:1
Mecz cięzki i wyrównany, debiut strasznie mnie stresował. Początek meczu, podanie po ziemi w pole karne i pierwsza moja bramka. Na wyrownanie przez EB71 długo nie czekałem, strzał z dystansu i piękna bramka. Podłamałem się tą bramką i do około 75 minuty panował na boisku spory zamęt. Błąd w polu karnym EBa, strzał długi szczurek i bramka zamykająca wynik naszego spotkania. Pod koniec miałem jeszcze szanse podwyższyć wynik, lecz nie trafiłem na pustą. tongue.gif Ale 3 punkty poprawiają humor.
Tyle z mojej strony i dziękuje EB71 za ciekawe spotkanie. cool.gif

Switek vs Adam.zip 3:4
Trudno jest opisać ten mecz, bo był strasznie emocjonujący, dlatego mało pamiętam. Ciągle goniłem wyniku, statystyka po pierwszej połowie strzałów była niesamowita (2:10) a mimo to był remis. Po rozpoczęciu drugiej połowy switek strzelił brame. Następnie remis i wyjście moje na prowadzenie. 88 minuta switek strzela wyrównującą (grając już w 10), ostatnia akcja meczu dobry kąt i kończe zwycięskim golem. biggrin.gif
Następne 3 punkty, oby tak dalej. biggrin.gif
Dzięki Switek

Adam.zip vs Kitek 4:2

Statystyka strzałów 13:8. Kitek kończył w 10. Dobry mecz, ale troszke lużniejszy, bez ciśnień. cool.gif
3 punkty do przodu. smile.gif
Dzięki Kitek.

Adam.zip vs dukekubas 2:2

Strata bramki w końcówce meczu podłamuje, niestety nie miałem już czasu odrobić i wywoże 1 pkt. dry.gif
Dukekubas atakował cały czas skrzydłami na głowe, jak na ironie losu dwie bramy strzelił z nogi tongue.gif
Cóz szkoda, odegram się napewno w rewanżu.
Dzięki dukekubas
szyma
Bieli17(Rosja) 4-0 (Finlandia)szyma

Normalnie nie mam pojecia jak mogłem przegrać ten mecz i to tak wysoko. Atakowałem cały mecz Bieli grał z kontry i mnie wypunktował, moi napastnicy nie potrafili umieścić piłki w siatce z dosłownie kilku metrów, zamiast do bramki strzelali oni w jej konstrukcje, słupków było co nie miara, bramka Rosjan była jak zaczarowana, nawet gdy wydawało sie ze piłka musi wpaść do siatki to jakiś cud uchraniał ich od tego. Moge ten mecz podkreślić jednym zdaniem, "Je*ać Finlandie" nie wiem jak to gówno mogło się znaleźć w lidze.

Dzięki za mecz i do rewanżu.
dr_idea
Bieli17 (Rosja) 0:2 dr_idea (Paragwaj)

PS. Proszę o dodanie mego wyniku z owenikiem.
PS.2. Co jest z tabelą ligową ze jak klikam np. na Adam.zip to mi pokazuje innego gracza?
dukekubas
dukekubas-ble 1:0
do okolo 75 minuty mecz pod wyrazna moja przewage, z prowadzeniem wypracowanym jeszcze w pierwszej polowie i z kilkoma bardzo dobrymi sytuacjami, ktore konczyly sie swietnymi obronami bramkarza lub tez poprzeczka [pilka po strzale z 25 metra odbita od poprzeczki zaraz nad okienkiem], koncowka nalezy do przeciwnika, desperackie moje obrony przynasza jednak skutek i zdobywam 3 pkt.
arek25
4. kolejka

kostek(szkocja) 0:3 (polska)arek25

przewazajaca druzyna byla polska co odzwierciedla wynik. w pierwszej polowie szkoci oddali tylko 2 strzaly. w drugiej stwarzali juz wieksze niebezpieczenstwo pod bramka boruca czego moze dowodzic strzal w slupek...

polska zasluzenie wygrywa i zdobywa swoje pierwsze punkty w lidze.
pozdrawiam
Gallus
Gallus 1-0 Kostek

moja przewaga była, szkoda ze nie strzeliłem wiecej bramek.
Raku
KOLEJKA 2.
Raku (Bułgaria) 4:1 saper (Korea)

Bardzo ciekawy mecz. Zaczyna się od przewagi teamu sapera, sporo strzałów z dystansu...Ale to Bułgaria strzela pierwszego gola, po prawej stronie Yonkov (czy jakoś tak), strzela z 18m w długi róg bramki - gol! Później sytuacje Korei, piękna bramka nożycami. W loss time I połowy akcja Bułgari, ponowie Yonkov ale to Petrov strzela z dobitki. Druga połowa to już lepsza gra mojej drużyny, więcej sytuacji i koleje dwa gole. Bardzo ciekawy mecz!

Dzięki. Powodzenia dalej saper! smile.gif
szyma
szyma(Finlandia) 4-3 (Grecja)dukekubas

Po 18 minutach prowadziłem juz 3-0, wszystkie bramki strzelił Shefki Kuq. Takim też wynikiem zakończyła się pierwsza połowa. W drugiej duke strzelił na 3-1 jednak Finowie natychmiast odpowiedzieli swoją bramką a strzelił ją Forrsel. Następnie Grecja strzeliła na 4-2 i w ostatniej akcji meczu pod własnym polem karnym zamiast wybic piłke to z nią pobiegłem skończyło się to jej stratą i bramka na 4-3.

Dzięki duke i powodzenia w innych spotkaniach wink.gif
Adam.zip
$liwa vs Adam.zip 3:5
Mecz ciężki bo nie mam foremki, $liwa strzelił mi 3 bramki po błedach w obronie...
Ale dzięki temu, że mój przeciwnik prezentował słabszy poziom wywożę 3pkt, musze potrenować bo na farcie za dużo nie osiągne... tongue.gif
Dzięki Sliwa za gre i powodzonka dalej.

Adam.zip vs saper 0:2
Początek meczu zapowiadał się sympatycznie, mój słupek i sytuacje bramkowe, gdzieś w połowie meczyka saper strzelił bramke, straciłem głowe i saper przejął inicjatywe, czego skutkiem była druga bramka z głowy, która całkowicie z niechęciła mnie do dalszej gry. rolleyes.gif
Pierwsza porażka ligowa sad.gif
Dzięki saper, chyba jest to pewny kandydat do awansu biggrin.gif
owenik
(Urugwaj)owenik 2-1 berta(Walia)

Pierwsza bramka padła dla mnie po centrze z lewego skrzydła i celnej główce Zalayety. Po drugiej żółtej kartce Lugano (najlepszy obrońca, czerwona strzałka) musiał opuścić boisko i Urugwaj zmuszony był do gry z kontry. Walijczycy zdołali zdobyć bramkę w 83 minucie gry po niepewnym chwycie bramkarza Vieiry, który wypluł piłkę na metr przed siebie i Earnshaw strzelił do pustej bramki. Urugwaj wiedział, że teraz nie ma nic do stracenia i po strzale Olivery zza szesnastki wygrali cenne 3 punkty. Bardzo emocjonujący mecz.
Dzięki berta;)

IPB Image

IPB Image
Gallus
1 kolejka

Gallus 1-1 Kicek

mecz wyrównany choc Kicek strzelił troche fuksem bramke, potem trzeba było gonic wynik..
dzieki za mecz Kicek

Edit:

Gallus 3-1 Adam.zip

mecz pod moje dyktando i zasłuzone zwyciestwo!

edit: poprawione Adamie tongue.gif
Adam.zip
QUOTE(Gallus @ Jan 27 2007, 17:32:11) [snapback]116954[/snapback]

1 kolejka

Gallus 1-1 Kicek

mecz wyrównany choc Kicek strzelił troche fuksem bramke, potem trzeba było gonic wynik..
dzieki za mecz Kicek

Edit:

Gallus 3-1 Adam.zip

mecz pod moje dyktadny i zasłuzone zwyciestwo!

Zgadza się mecz pod "dyktando" tongue.gif Gallusa, lecz nie dokońca, ostatnie 20 minut wg. mnie należało do mnie Gallus grał w 10, a ja raziłem nieskutecznością, mogłoby być przynajmniej 3:2, ale to nie zmienia faktu, że przegrałem, usprawiedliwieniem moze być, brak formy moich wszystkich przyzwoitych napastników i kontuzja Shevy... dry.gif
Cóz dzięki Gallus, szykuj się na rewanż cool.gif

Adam.zip vs Kicek 1:1
Mecz ze wskazaniem na Kicka, nic dodać nic ująć smile.gif
Dzięki Kicek
Kicek
no Gallus, to była bardzo kuriozalna bramka biggrin.gif Twój bramkarz wypuścił piłke z rąk (zdarza się tongue.gif )
"potem trzeba było gonic wynik" - i udało się w doliczonym czasie,ostatni rzut rożny,ostatnie sekundy i remis. To troche denerwuje mad.gif
Adam.zip racja, Ukraina cos nie mogła odnalesc sie na boisku,ale i tak marnowałem coraz to lepsze sytuacje ohmy.gif dzięki...
a teraz pozostałe moje mecze:

Kicek 3 - 5 saper

Moj pierwszy mecz w lidze IO. Praktycznie to był moj drugi mecz grany Szwajcarią.
Od pierwszych minut wydawało mi się,że kontroluje spotkanie. Bramka na 1-0 i uspokojenie gry.
Nic nie wskazywało na to,że moge stracić bramke,ale dwie kontry sapera i mamy 1-2.
Jednak zbytnio mnie to nie podłamało,bo widziałem,że stwarzam coraz to groźniejsze sytuacje i wyrównanie to tylko kwestia czasu. Tak też było,do przerwy strzeliłem jeszcze 2 bramki i wyszedłem na prowadzenie 3-2.
Druga połowa to horror biggrin.gif Najpierw karny z kapelusza,chyba za nadepniecie na but..heh laugh.gif i mamy remis. Po chwili bramkarz wychodzi z bramki i chce wybić piłke,udaje mu się to,ale sędzia pokazuje czerwony kartonik.Chyba kopnął przy tym zawodnika ohmy.gif dalej to dwie kontry sapera i wyjscie na 3-5. Już pod koniec odpuściłem bo ta druga połowa to parodia była

switek 0 - 7 Kicek

Mecz bez większej historii,Szwajcarzy urządzili sobie prawdziwy pokaz strzelecki tongue.gif

Kicek 0 - 2 Kitek

Przed meczem sprawdziłem ostatnie mecze przeciwnika. Zanosiło się na łatwe zwycięstwo.....
Było jednak odwrotnie,Szwajcarzy marnowali dogodne sytuacje a Kitek punktował. Najpierw w 1 połowie strzelił głową od poprzeczki,piłka odbiła sie od pleców bramkarza i gol huh.gif Pomyślałem sobie: "trudno nie zwycięstwo to chociaż remis będzie",a i z remisu nici. W drugiej połowie wolny z 30 kilku metrów i Kitek pakuje piłke do siatki..ehh.. i już po meczu x2.gif Poza tym nie istniałem w ogole pod względem szybkości.Nigeryjczyk startował do piłki z 2x większej odległości a i tak mnie wyprzedzał :/

Cristiano17 0 - 1 Kicek

Można zadać po tym meczu tylko jedno pytanie: "Tylko 0-1 ?!"
W strzałach miażdżaca przewaga,w dogodnych sytuacjach też...jednak nic nie wpadało więcej.
owenik
bieli17 1:3 owenik

IPB Image
Gallus
Gallus 3-0 Siano

moja przewaga i zasłużone zwycięstwo!

mogę żałowac jedynie niewykorzystanych sytuacji...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.