Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Dkz Studio!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
tygrys87
Witam wiec Mam DKZ 0.90 ale ten juz jest zly na PES 6 i potrzeb a 0,92 no i jak instaluje tego 0,92b to wyswietla bład : "Error 1931. Usluga Instlator WIndows nie moze zaktualizować pliku systemtowego C:WINDOWSsystem32quartz.dll, ponieważ jest on zabezpieczony przez system Windows. Aby ten program działal poprawnie, możę zajśc potrzeba zaktualizowanai systemu operacyjnego" I nie wiem co ma z tym zrobic .......Czekam na jakas pomoc czy ktos mi pomoze!!!!!!!???????? prosze was co zrobiccc
Nowin33
Ja mam ten sam problem i tez nie wiem co zrobic dry.gif przyłączam sie z prośbą o pomoc.
tygrys87
QUOTE(Nowin33 @ Jan 15 2007, 20:38:32) [snapback]113390[/snapback]

Ja mam ten sam problem i tez nie wiem co zrobic dry.gif przyłączam sie z prośbą o pomoc.

no to co robimy kurde jakis jeden pliik pewnie nam trzba albo cos blokuje kurde mac nie mam pojecia czemu nikt nie pomaga ????
Xfazi
ja normalnie zainstalowalem:P tez mialem cos takiego:P nipeamietam jak wygladal instalator jak jest Aby ten program działal poprawnie, możę zajśc potrzeba zaktualizowanai systemu operacyjnego,to ja wzielem zeby kontynuowac czy cos takiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.