Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Adam.zip
Mam problem z graczem - Hiquain20. dwa dni temu graliśmy mecz rankingowy, w trakcie gry czyli pod koniec 1 połowy, wyszedł z gry przy wyniku 3:0 dla mnie, twierdząc na gg że były lagi. Nie chciał dalej kontynułować gry i zaproponował dogranie wieczorem, lecz do tej pory nie odzywa się do mnie. Dzisiaj go spotkałem na serwie, stwierdził że nie chce dogrywać i poprosił bym wpisał taki wynik, dodając że grał Legią i nie potwierdzi innego wyniku. I w tym momencie jest problem, jestem pewien że grał Chealsea. Na wyniku mi bardzo nie zależy, chce przedewszystkim, wiedzieć jak w takich sytuacjach reagować? Czy można coś zrobić z takimi oszustwami? sad.gif
PS. Grałem Wisłą
snake
Najlepiej od razu dokończyć mecz, a jak nie to zrobić jakieś screenshoty żeby były dowody na to że dany gracz nie chciał dograć meczu.
Co do tego że grał chealse to nijak nie da się tego udowodnić, najlepiej jak koleś nie chce dograć meczu to od razu załóż temat w tym dziale.
Wynik wpisz z Legią, a Hiquain20 dostaje -50 pkt. kary.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.