Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyniki Losowania
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Rivaldinho
Jak tam emocje po losowaniu, w tym temacie możemy się wymieniać opiniami itp. o wylosowanych teamach.

Sam trafiłem Polskę, jestem w miarę zadowolony.Cieszą mnie statystyki Irka Jelenia; Rasiak Grzegorz daje również jakoś rade.Składu chyba nie musze podawać tongue.gif Nie pozostaje nic tylko wznieść okrzyk- Do Boju Polsko !
Pozdro smile.gif

Btw, warto dodać że w meczu kontrolnym Polska uległa na wyjeździe Deporowi(Belgia) 9:1 :blink:Honorową bramkę dla Polskiej ekipy zdobył Jacek "Twarzowiec" Krzynówek, ponadto Grzegorz Rasiak trafił w słupek...
snake
Sheeevaa!
Raffels
W zeszłym sezonie trafiłem zajebiście bo Ukraine. Teraz kontynuuje front wschodni, ponieważ trafiła mi się mateczkoa Rosja. tongue.gif Nie wiem czy dobre toto, grałem jeden mecz i w sumie nie jest żle. Świetny bramkarz, niezła obrona, niezły atak, powalczymy. tongue.gif
Martini18
Mi trafila sie Finladia, z poczatku bylem bardzo wkurwiony mad.gif Pomyslalem ze chyba gorzej trafic nie moglem ale po blizszym przeanaliowaniu skladu doszedlem do wniosku, ze nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac. Obrona po prostu zajebista, wszyscy obroncy wysocy co jest duzym plusem. Linia pomocy troche gorsza, natomiast atak bardzo udany: Litmanen, Forsell, i jakis wysoki napastnik(192). Zagralem ok. 5 meczy i zadnego do tej pory jeszcze nie przegralem.
Adam.zip
Mam jak snake Ukraine, jeststem zadowlony, tylko martwi mnie ławka rezerwowych, ale Sheva wszystko rekompensuje tongue.gif Obrona niezła, atak bardzo dobry. Całe szczęście że nie trafiłem na Togo, czy coś w tym stylu cool.gif
whan
QUOTE(Adam.zip @ Jan 14 2007, 22:21:51) [snapback]113053[/snapback]
Mam jak snake Ukraine, jeststem zadowlony, tylko martwi mnie ławka rezerwowych, ale Sheva wszystko rekompensuje tongue.gif Obrona niezła, atak bardzo dobry. Całe szczęście że nie trafiłem na Togo, czy coś w tym stylu cool.gif

bedziesz mial szewe ze strzałęczką w dół to ci mi zblednie tongue.gif

Ja mam szkocje i niestety musze wystawiać do pierwszej jedenastki kenny millera unsure.gif
a ogólnie bardzo silny wyrównany skład, jakoś sie pogra wink.gif
szyma
Ja wylosowałem Finlandie z początku troche się wkurwiłem, pomyslalem Finlandia kto tam moze grac tongue.gif Jednak po kilku meczach doszedłem do wnisoku że nie nie jest tak źle aczkolwiek mogło być lepiej no ale cóż jakoś trzeba bedzie sie bronic przed spadkiem smile.gif.
T-Mac
wrocilem wlasnie z pracy i odrazu wlaczylem kompa by wylosowac sobie jakas fajna druzyne smile.gif
- nie poszlo, padlo na Grecje, nie to ze sa slabi bo poziom jest rowny, nie lubie grekow tongue.gif
lukasso
a czemu mnie nie ma 0_0
biggrin.gif

dobra wylosowalem Dunie
fajnie smile.gif
snok3r
to samo co timak - grecja. sklad bez zadnych gwiazd, w kazdej formacji jakie luki ale i tak powalcze dry.gif
bluble
Maszyna losująca zatrzymała się na Chorwacji...Z taką drużyną stawiam przed sobą jeden cel...utrzymanie laugh.gif
lukasso
QUOTE(pmcsp @ Jan 15 2007, 10:38:25) [snapback]113089[/snapback]

Maszyna losująca zatrzymała się na Chorwacji...Z taką drużyną stawiam przed sobą jeden cel...utrzymanie laugh.gif

ja mowilem tak samo jak ty w poprzednim sezonie
Mialem senegal,bylem "zalamany" a ukonczylem sezon na 2 miejscu
CHorwaci majo niezlo ekipe + twoj skill smile.gif
michu
pmcsp Chorwacja słaba? Ja ją tez wylosowałem może nie ma jakiś wielkich gwiazd, ale silny wyrównany skład do tego jeszcze bardzo silna ławka. Mi pasuje smile.gif
bluble
Moja wypowiedź była raczej ironiczna smile.gif
LeMie
QUOTE (lukasso @ Jan 15 2007, 14:57:20) *
ja mowilem tak samo jak ty w poprzednim sezonie
Mialem senegal,bylem "zalamany" a ukonczylem sezon na 2 miejscu
CHorwaci majo niezlo ekipe + twoj skill smile.gif

lukasso a kto był na pierwszym i kim grał biggrin.gif hehe pozdro biggrin.gif respect
lukasso
fakt,LeMie niezle mial rozpracowana Chorwacja
ale w obu spotkaniach byl za slaby na moj Senegal smile.gif
Raku
Ja już po pierwszym meczu "moją" Bułgarią. I cóż źle nie jest, powiem mogło być nawet dużo gorzej.
Berbatov wszystko od "shoot power:" w dół po 17, będzie kim z wolnego pacnąć biggrin.gif
Do tego: S.Petrov (dobry jest ogólnie) i M.Petrov z 18 speed (to jest to cool.gif ), dużo zawodników lewonożnych - nie powiem odpowiada mi to wink.gif Team mam niezły, jak utrzymam się w 3. lidze będzie git rolleyes.gif
kemocik
QUOTE(pmcsp @ Jan 15 2007, 10:38:25) [snapback]113089[/snapback]

QUOTE(pmcsp @ Jan 15 2007, 14:20:37) [snapback]113146[/snapback]

Moja wypowiedź była raczej ironiczna smile.gif

Mam nadzieję, dziwne, że w ogóle Chorwacja była do wylosowania O_o Taka ławka, taki atak, taka pomoc, taka obrona, tacy bramkarze O_O W ataku, w pomocy i na środku obrony bym nie wiedział kogo wybrać. O_O

Ja mam Nigerię - po losowaniu pomyślałem - jest idealnie, ale zawodnicy defensywni pozostawiają wiele do życzenia (oprócz Yobo), chociaż nadrabiają szybkością biggrin.gif. Na razie dwa mecze/ dwie wygrane (przeciw innemu pierwszoligowcowi biggrin.gif)
Napad - wiadomo xDDDDDDDD MARTINS, Aghahowa, Makinkwa, Kanu, Utaka ;D
Na pomoc nadaje się tylko Obi Mikel, ale z jednym ofensywnym nie pogram, więc trza wrzucić kogoś z passem 16 ;/
Ogólnie - jestem zadowolony ;]
Gallus
Ja tam nie narzekam, dostałem Serbie, wiec mysle powalczymy z najlepszymi smile.gif

pOzdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.