Cytat(Papub @ Jan 14 2007, 19:08:42)

Witam. Mam taki problem z instalacją stadionu stamford brigde by migule a mianowicie jest to jeden plik z rozszerzeniem dkz. Otwieram go w dkz studio i pojawia mi się 0_text. afs jeszcze raz klikam i mam 2 foldery str oraz bin. W opisach instalacji stadionów jest napisane aby zamienić pliki bin w 0_text.afs z gry oraz str w pliku p_text.afs. Otwieram tego 0_text afs i nie wiem co dalej zrobić bo w folderze bin są np. pliki unknow_08152 a ja w pliku 0_text.afs z gry mam nazwy unknow_00000 do unknow_00999; I co mam tu zamienic jak nie zgadzają się nazwy plików? Może ktoś wie jak to zainstalować. Tylko prosze nie mówcie mi że mam sobie ściągnąć kitserwera i dodać tam stadion bo mam za słabe łącze i nie mam możliwości ściągać tak wielkiego pliku.
Otwierasz plik przez DKZ Studio i nie otwierając tego 0_text.afs zaznaczasz go i robisz Apply patch in folder( tam gdzieś znajdziesz taką opcję) a wrzucasz do do folderu np. C/Program FIles/PES6( czyli tam gdzie masz zainstalowanego PES-a) i do folderu dat. GOTOWE.