Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę kto by zrobił pogoń do pes4? Przy okazji by była do..
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
PogonMKS
ligi polskiej ktora moze sie ukazac! gadałem z pavlosem że miał zrobić grafike ale niezrobił ale mam jeszcze nadzieje że zrobi. ale pytam się innych czy by ktos zrobil pogon bo ja nieumiem nic robic a moge pomoc przy np. szukanie czegos itp. zalezy mi!
StraY
eeee.... skoro niedługo wychodzi nieźle odpicowany patch z CAŁ
suwal
no no Stray ma racjea. co do strojòw to poszukaj głębiej są gdzies na forum kitsy Pogoni tongue.gif
lukasso
mam pytanko czy w tym paczu beda przyspiewki do kazdej druzyny?? biggrin.gif
Pik
PogonMKS znasz takie slowo szukaj

http://www.issonline.pl/board/search.php
gutted
Cytat
mam pytanko czy w tym paczu beda przyspiewki do kazdej druzyny?? biggrin.gif

Raczej nie, polskie kluby robimy za te kluby z international, a tam bodajze tylko 2 ekipy maja wlasne przyspiewki. Mozliwosci nie ma za duzych wiec damy maxymalnie dla dwoch klubow.
lukasso
troche bedzie dziwnie np grajac mecz wisla-legia a na stadionie kibice beda skandowac INTER INTER!! biggrin.gif ale to dobra wiadomosc bo nie bede musial grac od nowa a chcialem gornikiem łęczna biggrin.gif
pozdrawiam i zycze udanego patcha
gutted
inter inter na pewno nie beda krzyczec, spokojna twoja rozczochrana, beda tylko defaultowe przyspiewki ktore sa dla wiekszosci zespolow, a dodatkowo byc moze 2 polskie ekipy beda mialy swoje;)
lukasso
zamiast inter inter mialo byc brazil brazil w koncu robicie za international a przyspiewki to kto bedzie chcial to moze sam se zimporotwac do swojej druzyny prawda?? no 8) juz sie nie moge doczekac biggrin.gif
pozdrawiam
Kamilo
jakby co moge skołować przyśpiewki Legii ... wkońcu nie da sie ukryc ze kibice Legii prowadzą jeden z najlepszych dopingòw w krauje, mam mp3 z dopingiem wiec jakbyco to sie zgłaszać do mnie smile.gif
gutted
ok kamilo, wybierz jakies rodzynki i podeslij mi jakos wink.gif, pobawie sie troszke wink.gif
Kamilo
ok poszlo na mejla, jakbys chciał wiecej to daj znac smile.gif
gutted
Niestety, te kluby za ktore robimy polska lige nie maja swoich przyspiewek, wiec ich robienie mija sie z celem. Nie moze byc tak zeby na meczu leczna - gks albo stuttgart - bayern lecialy "chanty" legii tongue.gif
Oto lista wszystkich przyspiewek w grze :

SP_0002 Generic European National Teams (like Poland,Sweden..)
SP_0005 England
SP_0006 Portugal
SP_0007 España
SP_0008 Francia
SP_0010 Nederlands
SP_0012 Italy
SP_0013 Czech
SP_0014 Germany
SP_0024 Croatia
SP_0029 Turkey
SP_0037 Generic African National Teams (like Cameroon,Nigeria...)
SP_0039 Generic American National Teams (like USA,Chile...)
SP_0044 Sudamerican Teams
SP_0045 Brasil
SP_0050 Argentina
SP_0052 Japon
SP_0053 Korea
SP_0054 China
SP_0055 Iran
SP_0056 Arabia Saudi
SP_0100 Generic Premier League Klubs (England) 5 Slots
SP_0108 Osasuna
SP_0109 Real Madrid
SP_0110 Primera Division Klubs (Spain) (5 Slots)
SP_0119 Fiorentina
SP_0120 Inter
SP_0121 Milan
SP_0122 Juventus
SP_0123 Livorno
SP_0125 Atalanta
SP_0127 Generic German Bundesliga Klubs (5 Slots)
SP_0186 Generic Seria A (Italy) (5 Slots)
SP_1000 Generic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.