czesc;] sluchajcie mam problem.Otoz chodzi mi o to ze gdy chce sobie zagrac w w karierze jakas konkretna lige np Premiership to nie moge poniewaz kluby moge tylko wybierac losowo a nie pojedynczo..Mozecie mi z tym w jakis sposob pomoc??prosze:)
Żukinho
Jan 14 2007, 09:22
Odblokuj w Pes shopie (nie wiem jak sie to nazywa) ale cos o karierze kosztuje to 500 PES.Jak to odblokujesz bedziesz mógl w czasei wyboru kariery wybrac sobie druzyne i przydzielic ligi jakie chcesz miec w czasie gry
kulig
Jan 14 2007, 10:41
ok dzieki bardzo smiga ladnie:)
szeregowiec ryan
Jan 14 2007, 18:55
Mam takie pytanie. Jak zmienic poziom kariery, no bo zaczynałem dopiero i zrobiłem początkujący ale teraz głupio mi wygrywac po kilkanaście do zera a szkoda mi zaczynać od początku bo mam juz niezła drużynę. Pamiętam ze w ISS PRO na konsoli można to było zrobić w opcji zapisu a tutaj nie mozna. Czy istnieje jakas możliwość?
matthew
Jan 14 2007, 19:02
QUOTE(szeregowiec ryan @ Jan 14 2007, 18:59:35) [snapback]112944[/snapback]
Mam takie pytanie. Jak zmienic poziom kariery, no bo zaczynałem dopiero i zrobiłem początkujący ale teraz głupio mi wygrywac po kilkanaście do zera a szkoda mi zaczynać od początku bo mam juz niezła drużynę. Pamiętam ze w ISS PRO na konsoli można to było zrobić w opcji zapisu a tutaj nie mozna. Czy istnieje jakas możliwość?
musisz poczekac do konca sezonu.
szeregowiec ryan
Jan 15 2007, 12:22
No i co wtedy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.