Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Edycją Twarzy....
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Musiek
Witam! Mam problem z dodaniem nowych twarzy do PES'a 6. Otóż w tym tutorialu: http://www.issonline.pl/tutoriale.php?cmd=...735&kat=art jest napisane, że w grze każdy zawodnik ma numer ID na samej górze. Jednak po wejściu do edycji zawodnikow w grze niczego takiego nie mam. Czy potrzebuję jakiegoś programu? Może ktoś już miał taki problem? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
T-Mac
kitservera nie masz
Musiek
Mam kit server. Może muszę ściągnąć FaceServer 6.3.4, bo tam jest coś na górze podane.
Może jakiś przycisk w grze musze wcisnać czy cuś? Nie mam pojęcia. Albo może jest jakiś inny sposób na wzięcie tego ID?
OOO Sory, ale zacząłem kombinowac i okazało sie, że w wypakowanym folderze kiteserver jest plik setup.exe i trzeba to zainstalować <pac> Już wszystko w porządku. biggrin.gif
Musiek
A żeby nie spamować wam kolejnym tematem zapytam tu. Jak się gra w okienku w Pro?? Tak żeby można było zminimalizować, by nie wyłączać gry?
Ustaw to w settings.exe znajdziesz go w katalogu z grą.
Lesiu
albo wciśnij alt+tab
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.