>Kornel<
Jan 18 2005, 17:13
Sciagnalem sobie te czesci Wolfa ale jak chce je rozpakowac to wyskakuje mi jakas tabelka i pisze cos z woluminem i np.D:wolfTheWolf2005EvolutionPatchPES4PC[1].part04.rar i nie wiem o co chodzi !? Prosze Was ludzie pomozcie !! Z gory dzieki I jak juz mi sie uda ktorys rozpakowac to nic tam nie ma gdzie sie wypakowalo :evil: Pomozcie
Sprawdź czy ścągnąłeś wszystkie części patcha. Bo jeśli tak nie powinno być żadnych kłopotòw.
>Kornel<
Jan 18 2005, 17:42
A jak juz sciagne te wszystkie czesci to je rozpakwoac i co dalej ?? Prosze Was pomozcie bo to podobno yczesany patch a chcialbym go wyprobowac !! Z gory dzieki !

Pomozcie
Young_KSC
Jan 18 2005, 18:12
otwierasz plik readme.txt i czytasz insturkcje (napewno sie połapiesz nawet jak nieznasz tak dobrze angielskiego)
>Kornel<
Jan 18 2005, 18:16
ale w ktorej czesci patcha jest ten plik readme ?? Bo nie w kazdej bo to wiem

Tylko kurde nadal mam problem z jakims woluminem i nie moge ich dobrze rozpakowac ?? Wiecie co mozna zrobic ?? Z gory dzieki
Young_KSC
Jan 18 2005, 18:58
No chodzi chyba o czesc 4 patcha cos masz z nia nie tak ,sciagnij 4 czesc jeszcze raz powinno pomòc ,Albo dlatego ze sciagałes np we Flash Geta i cos z nazwa masz pliku :wolfTheWolf2005EvolutionPatchPES4PC[1].part04 tzn chodzi o ta 1 w nawiasie.Pròbuj
>Kornel<
Jan 18 2005, 19:46
no juz sciagnalem i wyskakuje to samo ! i jak daje cancel caly czas ti juz moge to rozpakowac ale jak juz rozakuje to nic nie ma tam gdzie wyznaczylem to !! Po prostu jest sam folder pusty ! Chyba ze 2 czesci patcha sie normalnie otwieraja ale tez sie nie rozpakowuja !! Pomozcie ludzie ! Dzieki z gory !!
Krisbit
Jan 18 2005, 19:54
prawdopodobnie sciagasz Download Acceleretorem lub czym podobnym ja sciagałem DAP em i miałem to samo sciagnij nie uzywajac zadnych programow tylko zwyklego Internet Explorera powinno pomoc
kucharz
Jan 18 2005, 20:34
Cytat
no juz sciagnalem i wyskakuje to samo ! i jak daje cancel caly czas ti juz moge to rozpakowac ale jak juz rozakuje to nic nie ma tam gdzie wyznaczylem to !! Po prostu jest sam folder pusty ! Chyba ze 2 czesci patcha sie normalnie otwieraja ale tez sie nie rozpakowuja !! Pomozcie ludzie ! Dzieki z gory !!
ja mialem tak samo....wiec sciagalem ponownie czesci patcha ktore mi sie wyswietlaly gdy chcialem rozpakowac (ten blad)

tak sobie z tym poradzilem :wink:
ja nawet tego nie rozpakowywałem tylko dwa razy na 1 part kliknołem i sama mi instalacja wyskoczyła , a potem dasz sobie rade . Wystarczy podmienić pare żeczy , a potem już tylko radość z gry 8)
>Kornel<
Jan 18 2005, 21:14
no wlasnie ale ja nie sciagam jakims tam programem tylko wlasnie Internet Explorerem !! A jak mi sie sciaga to jest do wyboru uruchom,otworz folder i anuluj !! Wybralem raz otworz folder i zaczelo sie cos instalowac ale wyskoczylo przy koncu zebys sciagnal nowsza wersje !! Pomozcie !!
mi tam wszystko działa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.