Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wieszanie Sie Pes'a 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
hulkster666
Gra chodzila bez zarzutu do momentu wgrania pliku 0_text z poprawkami mad.gif teraz wiesza sie tylko przy niektorych meczach pomaga jedynie wgranie starego 0_text mad.gif Czy ktos mnogl by mnie oswiecic co moze byc przyczyna unsure.gif
JuveR
A mógłbyś podać jaki masz sprzęt? Jeżeli masz Geforca MX to raczej nie ma rozwiązania. ja jak miałem tą karte to próbowałem wszystkiego i nic.
hulkster666
Moj sprzet to athlon xp 2000+ geforce fx 5200 128 i 768 ram.
matthew
QUOTE(hulkster666 @ Jan 13 2007, 10:35:29) [snapback]112373[/snapback]

Moj sprzet to athlon xp 2000+ geforce fx 5200 128 i 768 ram.

karty z serii geforce fx są wadliwe. wiem bo sam miałem. ale zmieniłem karte i inne zycie wink.gif
pozdro
hulkster666
jak do tej pory nie narzekam na ta karte wszystko chodzi jak marzenie tongue.gif nie rozumie dlaczego pes chodzi normalnie bez zadnych problemow dopiero po wgraniu patcha sie wiesza i to tylko na jednym stadionie jak narazie mad.gif z poprzednia czescia nie bylo problemow wszystkie patche dzialaly bez zarzutu wiec w zym jest problem z tym mad.gif
Bartezz
Musisz w lod mixerze ustawic.
x1 - 1
x2 - 2
x3 - 4
x4 - 4
x4 - 5
Ustaw tak sobie.
hulkster666
Tylko za nie mam kit serwera wogole wgranego. Mam poprostu 0_text z poprawkami i po wgraniu go gra sie wiesza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.