QUOTE(ronnie10 @ Jan 12 2007, 23:10:01) [snapback]112328[/snapback]
Witam! Razem z
Nelsonem postanowiliśmy założyć ten temat, aby prezentować tu nasz kompilacje. Czasem wspólne, czasem nie, ale będziemy działać razem. Nelson póki co ma krótka przerwę, więc wyręczyłem go i zrobiłem Prologue, który krótko prezentuje czym będziemy się zajmować.
Intro DownloadIntro YouTubeOsobiście polecam ściagnąć (tylko 18 MB) bo jakość jest wyśmienita, czego o YouTube często powiedzieć nie można, miłego oglądania, naprawdę warto. Na prośbę moge dać na inny serwer.
Pierwsza pełna kompilacja już wkrótce!
Pozdrawiam w imieniu moim i
NelsonaPierwszy podstawowy zarzut do tego całego przedsięwzięcia -> "Czy mi się wydaje, czy gdzieś już coś takiego widziałem?" Nie od dzisiaj wiadomo o istnieniu takiej chęci do zaistnienia na forum, pokazania czegoś co by wzbudziło powszechne uznanie. Niestety, moim skromnym zdaniem to co zaczynacie (może lepiej by było już to skończyć?) jest po prostu skopiowaniem pomysłu
lukasso i
rsix'a. I zapewniam Was, że postępując w ten sposób nic nie osiągniecie, a narazicie się innym użytkownikom forum. Ja absolutnie nie zabraniam Wam tworzenia kompilacji w vegasie, pokazywania ich na forum, ale myślę że jednak powinniście okazać chociaż cząstkę własnych pomysłów, rozwiązań. Bo przekopiować coś od kogoś nie jest sztuką, sztuką jest wykazanie własnej inicjatywy, i stworzenie czegoś nowego. Wysilić się trzeba, owszem, ale to tak naprawdę może dać satysfakcję i powód do zadowolenia. Trochę kreatywności!
Co do samego intra (prologu) to niestety już na wstępie zraziłem się "całkowicie przypadkowym" podobieństwem do produkcji Issonline Entertainment, co na pewno miało wpływ na mój odbiór tej kompilacji. Momentami muzyka zgrywa się z obrazem, ale nie jest to aż tak bardzo zgrane, jakby mogło się wydawać, brakuje jeszcze tego "wyczucia" charakterystycznego dla kompilacji wyżej wymienionych twórców. Ogólnie jednak na pewno widać pracę, która została włożona żeby coś takiego stworzyć. Pozostaje tylko to jedno, ale bardzo duże ALE. Kompilacje - tak, kopiowanie pomysłów innych - nie. Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam.