Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 'compilations By Ronnie10 & Nelson
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
matthew
Witam! Razem z Nelsonem postanowiliśmy założyć ten temat, aby prezentować tu nasz kompilacje. Czasem wspólne, czasem nie, ale będziemy działać razem. Nelson póki co ma krótka przerwę, więc wyręczyłem go i zrobiłem Prologue, który krótko prezentuje czym będziemy się zajmować.

Intro Download

Intro YouTube

Osobiście polecam ściagnąć (tylko 18 MB) bo jakość jest wyśmienita, czego o YouTube często powiedzieć nie można, miłego oglądania, naprawdę warto. Na prośbę moge dać na inny serwer.
Pierwsza pełna kompilacja już wkrótce!

Pozdrawiam w imieniu moim i Nelsona
Pelas
trochę monotonne to było gdy był większość akcji była pokazywana "oddolnie" z tą piłką.

No coż narazie nie mogę jakoś oceniać zbytnio waszej pracy ale do montaży typu ISSONLINE ENTERNAIMENT dużo brakuje. Czekam na 1ą dłuższą kompilę
matthew
QUOTE(pela1613 @ Jan 12 2007, 23:17:31) [snapback]112331[/snapback]

trochę monotonne to było gdy był większość akcji była pokazywana "oddolnie" z tą piłką.

No coż narazie nie mogę jakoś oceniać zbytnio waszej pracy ale do montaży typu ISSONLINE ENTERNAIMENT dużo brakuje. Czekam na 1ą dłuższą kompilę

Hm, był to zamierzony efekt, gdyż w takich "intrach" nie gole są najważniejsze, a montaż, efekty itd. A co najważniejsze, zgranie z muzyka, co jest chyba tu bardzo starannie dopracowane (5 dni pracy).
Mimo to, dziekuje za komentarz wink.gif
norek
Dostaliscie zgode na stworzenie tematu z "WŁASNYMI PRACAMI"....nazwanie
tematu w sposob podobny do IO ENT(...) oraz nazwy filmikow wskazuja na nie
do konca samodzielny pomysl. Prosilbym o zmiane nazwy tematu oraz na przyszlosc
o niezapozyczanie nazw kompilacji od kolegow lukasso oraz rsixa.
matthew
QUOTE(norek @ Jan 12 2007, 23:22:07) [snapback]112334[/snapback]

Dostaliscie zgode na stworzenie tematu z "WŁASNYMI PRACAMI"....nazwanie
tematu w sposob podobny do IO ENT(...) oraz nazwy filmikow wskazuja na nie
do konca samodzielny pomysl. Prosilbym o zmiane nazwy tematu oraz na przyszlosc
o niezapozyczanie nazw kompilacji od kolegow lukasso oraz rsixa.

Oczywiscie zmienie nazwe tematu. Ale czy zapozyczylem nazwe kompilacji? po prostu wstep to Prologue, nie chciałem niczego ściagac smile.gif A co sadzisz o filmiku?
saviolka
QUOTE(pela1613 @ Jan 12 2007, 23:17:31) [snapback]112331[/snapback]

Zgadzam się z Tobą w 100%. Czekam na jedna dłuższą kompilę. wink.gif
matthew
QUOTE(saviolka @ Jan 12 2007, 23:38:10) [snapback]112339[/snapback]

Zgadzam się z Tobą w 100%. Czekam na jedna dłuższą kompilę. wink.gif

Kompilacja pojawi się już niedługo. Myślę, że do dwóch tygodni góra.
Bo0os
napisy do poprawki, coś w nich zmień bo mi sie nie podobają i w 18s kiedy dzwięk zwolnił mogleś zwolnić rowniez obraz, przecierz wiesz jak..

ogolnie dobra robota

pozdro
lukasso
next gen compilations? biggrin.gif
nie wiem jaka byla pierwotna nazwa tematu ale smierdzi mi tu kopia IOE
no nic
zobaczymy jak to sie dalej potoczy
matthew
QUOTE(lukasso @ Jan 13 2007, 11:24:46) [snapback]112379[/snapback]

next gen compilations? biggrin.gif
nie wiem jaka byla pierwotna nazwa tematu ale smierdzi mi tu kopia IOE
no nic
zobaczymy jak to sie dalej potoczy

tak, napisałem 'next-gen ale nie miałem zamiaru od Was ściagac. w kazdym razie już zmienilem.
pozdro wink.gif
ushat
QUOTE(ronnie10 @ Jan 12 2007, 23:10:01) [snapback]112328[/snapback]

Witam! Razem z Nelsonem postanowiliśmy założyć ten temat, aby prezentować tu nasz kompilacje. Czasem wspólne, czasem nie, ale będziemy działać razem. Nelson póki co ma krótka przerwę, więc wyręczyłem go i zrobiłem Prologue, który krótko prezentuje czym będziemy się zajmować.

Intro Download

Intro YouTube

Osobiście polecam ściagnąć (tylko 18 MB) bo jakość jest wyśmienita, czego o YouTube często powiedzieć nie można, miłego oglądania, naprawdę warto. Na prośbę moge dać na inny serwer.
Pierwsza pełna kompilacja już wkrótce!

Pozdrawiam w imieniu moim i Nelsona

Pierwszy podstawowy zarzut do tego całego przedsięwzięcia -> "Czy mi się wydaje, czy gdzieś już coś takiego widziałem?" Nie od dzisiaj wiadomo o istnieniu takiej chęci do zaistnienia na forum, pokazania czegoś co by wzbudziło powszechne uznanie. Niestety, moim skromnym zdaniem to co zaczynacie (może lepiej by było już to skończyć?) jest po prostu skopiowaniem pomysłu lukasso i rsix'a. I zapewniam Was, że postępując w ten sposób nic nie osiągniecie, a narazicie się innym użytkownikom forum. Ja absolutnie nie zabraniam Wam tworzenia kompilacji w vegasie, pokazywania ich na forum, ale myślę że jednak powinniście okazać chociaż cząstkę własnych pomysłów, rozwiązań. Bo przekopiować coś od kogoś nie jest sztuką, sztuką jest wykazanie własnej inicjatywy, i stworzenie czegoś nowego. Wysilić się trzeba, owszem, ale to tak naprawdę może dać satysfakcję i powód do zadowolenia. Trochę kreatywności!

Co do samego intra (prologu) to niestety już na wstępie zraziłem się "całkowicie przypadkowym" podobieństwem do produkcji Issonline Entertainment, co na pewno miało wpływ na mój odbiór tej kompilacji. Momentami muzyka zgrywa się z obrazem, ale nie jest to aż tak bardzo zgrane, jakby mogło się wydawać, brakuje jeszcze tego "wyczucia" charakterystycznego dla kompilacji wyżej wymienionych twórców. Ogólnie jednak na pewno widać pracę, która została włożona żeby coś takiego stworzyć. Pozostaje tylko to jedno, ale bardzo duże ALE. Kompilacje - tak, kopiowanie pomysłów innych - nie. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.
matthew
QUOTE(ushat @ Jan 13 2007, 14:45:54) [snapback]112454[/snapback]

Pierwszy podstawowy zarzut do tego całego przedsięwzięcia -> "Czy mi się wydaje, czy gdzieś już coś takiego widziałem?" Nie od dzisiaj wiadomo o istnieniu takiej chęci do zaistnienia na forum, pokazania czegoś co by wzbudziło powszechne uznanie. Niestety, moim skromnym zdaniem to co zaczynacie (może lepiej by było już to skończyć?) jest po prostu skopiowaniem pomysłu lukasso i rsix'a. I zapewniam Was, że postępując w ten sposób nic nie osiągniecie, a narazicie się innym użytkownikom forum. Ja absolutnie nie zabraniam Wam tworzenia kompilacji w vegasie, pokazywania ich na forum, ale myślę że jednak powinniście okazać chociaż cząstkę własnych pomysłów, rozwiązań. Bo przekopiować coś od kogoś nie jest sztuką, sztuką jest wykazanie własnej inicjatywy, i stworzenie czegoś nowego. Wysilić się trzeba, owszem, ale to tak naprawdę może dać satysfakcję i powód do zadowolenia. Trochę kreatywności!

Co do samego intra (prologu) to niestety już na wstępie zraziłem się "całkowicie przypadkowym" podobieństwem do produkcji Issonline Entertainment, co na pewno miało wpływ na mój odbiór tej kompilacji. Momentami muzyka zgrywa się z obrazem, ale nie jest to aż tak bardzo zgrane, jakby mogło się wydawać, brakuje jeszcze tego "wyczucia" charakterystycznego dla kompilacji wyżej wymienionych twórców. Ogólnie jednak na pewno widać pracę, która została włożona żeby coś takiego stworzyć. Pozostaje tylko to jedno, ale bardzo duże ALE. Kompilacje - tak, kopiowanie pomysłów innych - nie. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

Ludzie, my nie kopiujemy żadnych pomysłow! A wiec chcesz mi powiedziec, że jesli ktos zaklada temat o jakiejs tematyce, a druga osoba robi podobny to jest to "kopiowanie pomysłów innych" ? Aha, czyli np. temat "faces by ----" może byc tylko jeden i to samo np ze strojami? Daj pracowac innym, a nie oskarzaj o absurdalne rzeczy! Nie widze dużego podobienstwa miedzy Intro naszym a IOE. TO NIE JEST KOPIOWANIE!
Nelson
Hehe...
Ja nie wiem... Ronnie zrobił intro, podobne do tego od lukassa i rsix ` a, ale nie mówcie, że skopiował wink.gif .
Wiadomo, że tak znakomitego jak w / w panowie nie zrobi, ale spróbować można, a poza tym chyba to nie jest takie złe, że też chciał takie intro ?
Ja powiem tyle: Swoje kompilki będę robić w Uleadzie.
Najbliższa ukaże się w ciągu miesiąca.

P. S: Mam nadzieje, że nie zaśmiecimy temat kłótnią.
Pozdro.
rsix`
oj,

1 - nazwa tematu bliźniaczo podobna do naszej ( na początku )
2 - nazwa intra
3 - i napis "next gen.." już nie podobny ... taki sam...

może Wam coś się uda skleić, co do intra samo zrobienie flash'a tam gdzie pasuje muzyka to nie synchronizacja ( "tu bardzo starannie dopracowane (5 dni pracy)."

powodzenia w dalszych pracach.
matthew
QUOTE(rsix` @ Jan 13 2007, 16:55:52) [snapback]112492[/snapback]

oj,

1 - nazwa tematu bliźniaczo podobna do naszej ( na początku )
2 - nazwa intra
3 - i napis "next gen.." już nie podobny ... taki sam...

może Wam coś się uda skleić, co do intra samo zrobienie flash'a tam gdzie pasuje muzyka to nie synchronizacja ( "tu bardzo starannie dopracowane (5 dni pracy)."

powodzenia w dalszych pracach.

naprawde nie zalezy nam na kopiowaniu od Was...
tak, zajelo mi to bardzo duzo czasu! coz, nie umiem robic takich doskonalych rzeczy jak Wy, niestety. zrozum, ze nie wszyscy musza miec taki talent jak Ty.
pozdro
rsix`
ronnie ile Ty masz lat? napisałeś że jest bardzo dopracowane zgranie z muzyką, ale w cale takie nie jest. Do zgrania audio i video nie jest potrzebny talent tylko trzeba poświęcić więcej czasu. Nie uważam, że Ci zależy na kopiowaniu od nas, ale wygląda na to, że wcale nie zależy przynajmniej Tobie, żeby zrobić coś nowego. Takie jest moje zdanie na temat tego intra. My z Lukasso nie zrobiliśmy żadnej doskołanej kompilacji, ale ciągle się staramy i nie twierdze że Ty i Nelson nie, ale my to osiągamy cieżką pracą, a nie wzorowaniem na innych.
czarek
rsix może napiszesz jeszcze jakis tutek w temacie z vegasem??

lukasso
ronnie nie unosc sie tak,uwierz mi ze to z boku inaczej wyglada niz ci sie wydaje.Ideą IOE było tworzenie kompilacji na jak najwyzszym poziomie,czesto zlozonych z bramek uzytkownikow pod szyldem strony co ma(mam nadzieje) wplyw na reklame jej w sieci smile.gif Pomysl byl moj,nazwa moja,rsix tworzy kompile next gen,zrobil prologue;
potem tobie tlumacze na gg cierpliwie co i jak z vegasem
a tu na forum pojawia sie blizniacza strona( nie widzialem pierwotnej nazwy tematu jednak z pewnych zrodel wiem ze nazywal sie"next gen comp"
sam pisales do mnie czy nie moglbys wstapic do IOE ,odmowilem ci gdyz uwazam ze to nie ma sensu,
sam mozesz robic filmiki a przeciez nalezec do IOE to zadne wyroznienie,mielismy pomysl i go realizujemy
tyle w temacie
Mam nadzieje ze wasze filmiki beda jedyne w swoim rodzaju
pamietaj,ciezka praca,praca i troche talentu rolleyes.gif tongue.gif
matthew
QUOTE(lukasso @ Jan 13 2007, 19:29:36) [snapback]112538[/snapback]

ronnie nie unosc sie tak,uwierz mi ze to z boku inaczej wyglada niz ci sie wydaje.Ideą IOE było tworzenie kompilacji na jak najwyzszym poziomie,czesto zlozonych z bramek uzytkownikow pod szyldem strony co ma(mam nadzieje) wplyw na reklame jej w sieci smile.gif Pomysl byl moj,nazwa moja,rsix tworzy kompile next gen,zrobil prologue;
potem tobie tlumacze na gg cierpliwie co i jak z vegasem
a tu na forum pojawia sie blizniacza strona( nie widzialem pierwotnej nazwy tematu jednak z pewnych zrodel wiem ze nazywal sie"next gen comp"
sam pisales do mnie czy nie moglbys wstapic do IOE ,odmowilem ci gdyz uwazam ze to nie ma sensu,
sam mozesz robic filmiki a przeciez nalezec do IOE to zadne wyroznienie,mielismy pomysl i go realizujemy
tyle w temacie
Mam nadzieje ze wasze filmiki beda jedyne w swoim rodzaju
pamietaj,ciezka praca,praca i troche talentu rolleyes.gif tongue.gif

pamietam, w koncu Ty mnie z Vegasa nauczyłes kompliki robic wink.gif
matthew
niedługo prace nad kompilacja zostaną zakończone,
jednak brakuje paru bramek.
chetny prosze o przesyłanie bramek
w postaci save'ow na mail
[email protected]
lub nr gg 8733734

pozdro wink.gif
matthew
joy and happiness - YOUTUBE
by ronnie10
3:26
jutro dam na rapidshare bo jakosc nieporownywalna.
na komentarze odpisze jutro, jesli beda.

pozdrawiam wink.gif
matthew
joy and happiness HD by ronnie10 download

pozdrawiam wink.gif
Rasow
A ja mam pytanko...Ronnie, co to za kawalek leci w tym prologu?
matthew
QUOTE(Rasow @ Feb 14 2007, 09:07:01) [snapback]122406[/snapback]

A ja mam pytanko...Ronnie, co to za kawalek leci w tym prologu?

Gdybys obejrzał do konca to bys wiedział.

Dj Shadow feat Mos - Six Days

Chyba, że pytasz o Intro do naszego tematu - to wtedy jest to... sam nie wiem nawet, wzialem to nagranie
z kompilacji o Henry'm i R10. Jesli znajde tytuł, to podam.

Pozdro wink.gif
tkobus56
Fajna muza, brameczki, jakość,
bardzo przyjemny dla oka. Mi się podoba. Pozdro!
matthew
QUOTE(tkobus56 @ Feb 14 2007, 19:33:09) [snapback]122604[/snapback]

Fajna muza, brameczki, jakość,
bardzo przyjemny dla oka. Mi się podoba. Pozdro!

Dzieki wink.gif Rowniez pozdrawiam.

Praca nad kolejna komplika ruszyła, w ostatniej nie dostalem od
nikogo zadnych bramek. Mam jednak nadzieje, ze tą Was zacheciłem
i ktoś mnie wspomoże.
Prosze wysylac bramki w postaci save'ow na
mail : [email protected]
lub pisac na gg : 8733734

pozdrawiam wink.gif
tkobus56
Mi bramki się podobały. Pozdro!
Rasow
QUOTE(ronnie10 @ Feb 14 2007, 19:56:48) [snapback]122580[/snapback]

Gdybys obejrzał do konca to bys wiedział.

Dj Shadow feat Mos - Six Days

Chyba, że pytasz o Intro do naszego tematu - to wtedy jest to... sam nie wiem nawet, wzialem to nagranie
z kompilacji o Henry'm i R10. Jesli znajde tytuł, to podam.

Pozdro wink.gif

No wyraznie napisalem, ze chodzi mi o prolog czyli ta krotka wersje.
Ziomex
Kompilacja bardzo dobra, nie rozumiem zarzutów o "Ściąganie" czy inne takie , "next-genowe kompilacje" -
widziałem że ktoś czepiał się do tego słowa że to jest ściągnięte itd. (mówie w tej chwili do IOE) zauważcie że wprowadziliście nową "modę" i że większość ludzi będzie podążać waszymi śladami , no cóż jeżeli uważacie że gdy ktoś zrobi coś na wzór waszej kompili to że od razu to "plagiat" itp. to się mylicie , ja bym się na waszym miejscu cieszył że znajdują się ludzie o tak wielkim talencie i zaparciu do ciężkiej pracy (ronnie10 , Boos ) ale jezeli wy przyjmujecie to w taki sposób to świadczy o tym że jak narazie jesteście przyzwyczajeni że to wy jesteście najlepsi w tej dziedzinie (i prosze lukasso nie wyjeżdżaj z tekstami że sie z tym nie zgadzasz bo to po prostu prawda) no i w sumie jak narazie to prawda ale wydaję mi się (WYDAJĘ) że wkońcu ludzie tacy jak ronnie wychodzą ze swoimi Bardzo dobrymi produkcjami przejmą po was miano Monterów a wy się tego po prostu boicie . To co przedchwilą napisałem było tylko moim przypuszczeniem więc nie ma sensu się o to kłucić (zaraz pewnie ktoś wyjedzie przeciwko mnie i zacznie się offtop) .

Od początku spodobało mi się IOE ale wraz z waszym zachowaniem (nie chodzi o tylko ten temat) przestałem uważać was za osoby zwykłe a zacząłem uważać za osoby wywyższające się. Dlatego gdy zobaczyłem kompile Boos'a a potem ronni'ego to uwierzyłem w takie osoby jak oni i zdecydowałem oddać wszystkie moje bramki w ich ręce i was wszystkich także do tego gorąco zachęcam bo uwierzcie mi oni jeszcze pokażą co potrafią

Pozdrówki smile.gif

Aha i jeszcze jedno , cały ten post nie ma być obrazą IOE . Bo mimo tych wszystkich wad które widocznie tylko ja w was dostrzegam to uważam że wasze kompile są niesamowite i świetne.
Pozdrowienia także dla IOE i Ronni'ego i życze wam miłej pracy przy kompilach i świetnych owóców tejże pracy.
rsix`
QUOTE(Ziomex @ Feb 15 2007, 00:38:28) [snapback]122662[/snapback]

Kompilacja bardzo dobra, nie rozumiem zarzutów o "Ściąganie" czy inne takie , "next-genowe kompilacje" -
widziałem że ktoś czepiał się do tego słowa że to jest ściągnięte itd. (mówie w tej chwili do IOE) zauważcie że wprowadziliście nową "modę" i że większość ludzi będzie podążać waszymi śladami , no cóż jeżeli uważacie że gdy ktoś zrobi coś na wzór waszej kompili to że od razu to "plagiat" itp. to się mylicie , ja bym się na waszym miejscu cieszył że znajdują się ludzie o tak wielkim talencie i zaparciu do ciężkiej pracy (ronnie10 , Boos ) ale jezeli wy przyjmujecie to w taki sposób to świadczy o tym że jak narazie jesteście przyzwyczajeni że to wy jesteście najlepsi w tej dziedzinie (i prosze lukasso nie wyjeżdżaj z tekstami że sie z tym nie zgadzasz bo to po prostu prawda) no i w sumie jak narazie to prawda ale wydaję mi się (WYDAJĘ) że wkońcu ludzie tacy jak ronnie wychodzą ze swoimi Bardzo dobrymi produkcjami przejmą po was miano Monterów a wy się tego po prostu boicie . To co przedchwilą napisałem było tylko moim przypuszczeniem więc nie ma sensu się o to kłucić (zaraz pewnie ktoś wyjedzie przeciwko mnie i zacznie się offtop) .

Od początku spodobało mi się IOE ale wraz z waszym zachowaniem (nie chodzi o tylko ten temat) przestałem uważać was za osoby zwykłe a zacząłem uważać za osoby wywyższające się. Dlatego gdy zobaczyłem kompile Boos'a a potem ronni'ego to uwierzyłem w takie osoby jak oni i zdecydowałem oddać wszystkie moje bramki w ich ręce i was wszystkich także do tego gorąco zachęcam bo uwierzcie mi oni jeszcze pokażą co potrafią

Pozdrówki smile.gif

Aha i jeszcze jedno , cały ten post nie ma być obrazą IOE . Bo mimo tych wszystkich wad które widocznie tylko ja w was dostrzegam to uważam że wasze kompile są niesamowite i świetne.
Pozdrowienia także dla IOE i Ronni'ego i życze wam miłej pracy przy kompilach i świetnych owóców tejże pracy.

tak, zachęcaj dalej żeby wysłali bramki innym, a nie nam tylko dlatego, że robimy coś dobrze, a chcesz żeby inni robili coś lepiej od nas... KURWA ( musialem to napisać ) nikt się tu nie wywyzsza, my zostaliśmy przez was wywyzszeni , teraz wy jezdzicie po nas ( mnie i lukasso ) za to, ze robimy cos dobrze i trwamy przy swoim. Co masz człowieku do naszego zachowania? Wyzywamy innych? Jedziemy po ich kompilach ? NIE! Kto jak nie my ( ja i lukasso ) pomagal tym , ktorzy o taka pomoc prosili ? Kto zalozyl temat do pomocy w Sony Vegas? A nie zauwazyles ile osob sie wzielo za porzadne kompile odkad powstalo IOE? Myslisz ze sie boimy ze Roonie i reszta beda cos robic lepiej od nas? A po co wszystkie te gadki jak robic kompile itd? Zeby ich potem zjechac i zdolowac ze sa gorsi od nas. Fakt faktem jak narazie sa ale nie mam zamiaru ich chamowac tylko dlatego, ze stanowia dla mnie konkurencje. Dla mnie to bardzo dobrze bo widzac ze ktos mnie goni, bede sie staral odskoczyc dalej. Ja nie jestem typem czlowieka ktory za wszelka cene chce zniszczyc cos, na co druga osoba ciezko pracowala. I nie pierdol mi tu o offtopie bo sam zaczales ale ja to skoncze. Zarowno ja jak i lukasso mamy to daleko w dupie czy chcecie robic rzeczy podobne do nas, poprostu uwazam/uwazamy ze lepiej jest jednak wymyslic cos samemu, ale temat plagiatu itd byl juz dawno temu poruszony i wszystko wyjasnionie. Nie wiem czlowieku skad Ci do glowy przyszlo ze my sie wywyzszamy... eot
Ziomex
tak, zachęcaj dalej żeby wysłali bramki innym, a nie nam tylko dlatego, że robimy coś dobrze, a chcesz żeby inni robili coś lepiej od nas... KURWA ( musialem to napisać ) nikt się tu nie wywyzsza, my zostaliśmy przez was wywyzszeni , teraz wy jezdzicie po nas ( mnie i lukasso ) za to, ze robimy cos dobrze i trwamy przy swoim. Co masz człowieku do naszego zachowania? Wyzywamy innych? Jedziemy po ich kompilach ? NIE! Kto jak nie my ( ja i lukasso ) pomagal tym , ktorzy o taka pomoc prosili ? Kto zalozyl temat do pomocy w Sony Vegas? A nie zauwazyles ile osob sie wzielo za porzadne kompile odkad powstalo IOE? Myslisz ze sie boimy ze Roonie i reszta beda cos robic lepiej od nas? A po co wszystkie te gadki jak robic kompile itd? Zeby ich potem zjechac i zdolowac ze sa gorsi od nas. Fakt faktem jak narazie sa ale nie mam zamiaru ich chamowac tylko dlatego, ze stanowia dla mnie konkurencje. Dla mnie to bardzo dobrze bo widzac ze ktos mnie goni, bede sie staral odskoczyc dalej. Ja nie jestem typem czlowieka ktory za wszelka cene chce zniszczyc cos, na co druga osoba ciezko pracowala. I nie pierdol mi tu o offtopie bo sam zaczales ale ja to skoncze. Zarowno ja jak i lukasso mamy to daleko w dupie czy chcecie robic rzeczy podobne do nas, poprostu uwazam/uwazamy ze lepiej jest jednak wymyslic cos samemu, ale temat plagiatu itd byl juz dawno temu poruszony i wszystko wyjasnionie. Nie wiem czlowieku skad Ci do glowy przyszlo ze my sie wywyzszamy... eot

Racja , użytkownicy forum was wywyższają , przyznaje ci racje mój błąd . A w sprawie zachowania to tym postem potwierdziłeś mi ( w każdym razie ty) że nie znosisz żadnego typu krytyki , mi codzień ktoś pierdoli do ucha że jestem pojebany itd. ja się przyzwyczaiłem że przez 99% tego świata jestem uważany za przeciętnego frajera z zadupia. Rozumiem że ty nie umiesz tego znieść bo w sumie cię uraziłem ale myliłem się , może dlatego że długo nie zaglądałem na forum i nie widziałem na bierząco co się tu dzieje a więc Sorry, ale trzeba umieć znosić każdego typu krytykę , ronnie robi znosi ją bardzo dobrze mam nadzieje że tobie (wam) też będzie to przychodzić łatwiej. Za to że was uraziłem serdecznie przepraszam ale nadal uważam że powinieneś poprawić twoje podejście do w/w krytyki (chodzi o ciebie a nie o twoje kompile które jak wszyscy wiedzą są bardzo dobre). A więc rozejm mam nadzieje że taka sytuacja się nie powtórzy i koniec offtopu życze wszystkim twórcom kompil miłej pracy przy filmach. Nie kłóćmy się przyznaje masz racje.
pozdrówka wink.gif
lukasso
Ziomex 0_0 niezly gosciu z ciebie
spytaj ronniego kto go nauczyl obslugi sony vegas
nie poto poswiecam mu czas na gg zeby potem po nim jezdzic ,jakies dziwne masz urojenia chlopcze
ze my sie wywyzszamy? hehe nie rozsmieszaj mnie podaj chociaz jeden argument a nie tylko spekulujesz i rzucasz oskarzenia
bywaj
rsix`
QUOTE(Ziomex @ Feb 15 2007, 13:09:31) [snapback]122711[/snapback]

Racja , użytkownicy forum was wywyższają , przyznaje ci racje mój błąd . A w sprawie zachowania to tym postem potwierdziłeś mi ( w każdym razie ty) że nie znosisz żadnego typu krytyki , mi codzień ktoś pierdoli do ucha że jestem pojebany itd. ja się przyzwyczaiłem że przez 99% tego świata jestem uważany za przeciętnego frajera z zadupia. Rozumiem że ty nie umiesz tego znieść bo w sumie cię uraziłem ale myliłem się , może dlatego że długo nie zaglądałem na forum i nie widziałem na bierząco co się tu dzieje a więc Sorry, ale trzeba umieć znosić każdego typu krytykę , ronnie robi znosi ją bardzo dobrze mam nadzieje że tobie (wam) też będzie to przychodzić łatwiej. Za to że was uraziłem serdecznie przepraszam ale nadal uważam że powinieneś poprawić twoje podejście do w/w krytyki (chodzi o ciebie a nie o twoje kompile które jak wszyscy wiedzą są bardzo dobre). A więc rozejm mam nadzieje że taka sytuacja się nie powtórzy i koniec offtopu życze wszystkim twórcom kompil miłej pracy przy filmach. Nie kłóćmy się przyznaje masz racje.
pozdrówka wink.gif

Typie pojęcia mylisz. Ty nas nie krytykujesz, ty stawiasz nam zarzuty. Żeby móc powiedzieć jaki ja jestem musiałbyś mnie znać. Nie uznaje tego co napisałeś wcześniej jako krytykę - to jest po prostu zarzut. Ta i na koniec znajdź mi jakiś mój post gdzie najeżdżam gościa za to, że mu się nie podobało moje zachowanie bądź jakiś film. Cieszy mnie krytyka, ale nie cieszą oszczerstwa. Tyle mam do Ciebie.
matthew
Proponuję sie nie kłocić. I rzeczywiscie tak bylo, i jest nadal, bo Lukasso daje mi nieoceniana pomoc, ktorej swojego czasu udzielał mi także Rsix'. Jestem im za to bardzo wdzieczny.
I nie mam do nikogo pretensji o żadna krytyke, czy tez zarzut, że sciagam. Robie dalej swoje, tyle.
Mam nadzieje, ze nikt sie tu juz nie bedzie klocil, bo to tylko zasmiecanie tematu. W kazdym
razie dzieki Ziomex za dobre słowo i gole, przyda sie. Ale zarzut pod adresem IOE
jednak bez pokrycia.

Pozdrawiam wink.gif
Nelson
Brawo, ronnie za ostatnią kompilacje.
Montaż ładny, intro też.
Gole średnie, ale ładnie współgrały z obrazem.

Nie wiem kiedy swoją wydam, bo nad nią pracuję.
Pozdro.
matthew
QUOTE(Nelson @ Feb 15 2007, 18:18:00) [snapback]122857[/snapback]

Brawo, ronnie za ostatnią kompilacje.
Montaż ładny, intro też.
Gole średnie, ale ładnie współgrały z obrazem.

Nie wiem kiedy swoją wydam, bo nad nią pracuję.
Pozdro.

no mam nadzieje, że wydasz.
ja już drugą robie.

pozdro wink.gif
lukasso
QUOTE(ronnie10 @ Feb 12 2007, 21:16:28) [snapback]122064[/snapback]

joy and happiness - YOUTUBE
by ronnie10
3:26
jutro dam na rapidshare bo jakosc nieporownywalna.
na komentarze odpisze jutro, jesli beda.

pozdrawiam wink.gif

niezle niezle
4/6
muzyka byla taka ze nie musiales zbytnio sie natrudzic zeby zgrac z obrazem
ale generalnie ok
napisy koncowe beznadziejne smile.gif
bramek tez nie bylo za duzo spektakularnych
matthew
QUOTE(lukasso @ Feb 17 2007, 12:50:22) [snapback]123379[/snapback]

niezle niezle
4/6
muzyka byla taka ze nie musiales zbytnio sie natrudzic zeby zgrac z obrazem
ale generalnie ok
napisy koncowe beznadziejne smile.gif
bramek tez nie bylo za duzo spektakularnych

dzieki wink.gif pracuje nad kolejna, wzialem trudniejsza muzyke,
i staram sie kazdy szczegół zgrac z tłem i muzyka.
ta komplika bedzie przelomowa smile.gif
pozdrawiam wink.gif
matthew
road to glory by ronnie10 - Download
Road to Glory YOUTUBE
Czas: 4:30 min
Format: WMW (Jakość świetna)
Waga : 90 MB (Ale warto)

Dziękuje wszystkim, którzy wsparli mnie bramkami,
szczególnie Ziomex oraz dziękuje Lukasso i
Rsix'owi za pomoc w montażu. Mam nadzieje, że komplika
sie spodoba, tym razem zgrana z muzyka wink.gif

pozdrawiam wink.gif
matthew
Poprosze o zamknięcie tematu.
Będę miał temat razem z Ziomex'em,
wolimy tamten, bo ten jest zawalony na
kłótnie.

Pozdrawiam i zapraszam tu Ziomex & Ronnie10 Thread
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.