Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Mam Przyśpiewek W Master League
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kshomshch
Witam,

Zainstalowałem Tommsens PES6 Chant Pack 1.0 i wszystko działa OK w meczach towarzyskich, w normalnych ligach itd - są wszystkie spiewy i okrzyki. Jednak kiedy gram w Master League nie mam żadnych przyśpiewek, jedynie te standardowe z PESa. Czy to normalne? Czy ktoś może wie co jest grane? Można coś z tym zrobić? Będę wdzięczny za pomoc i porady.

Trzymajcie się fani PESa smile.gif

Pozdro
KoBik
Podpisuję się pod tym postem.

Choć ja mam jeszcze inny problem.

Mianowicie - podczas grania w ML nie mam przyśpiewek kibiców jeśli gram na własnym boisku, jeśli gram Juve to słychać tylko kibiców drużyny przeciwnej - np. tylko Fiorentiny :/. Jeśli gram we Florencji to również słychać tylko kibiców Fiory.

Próbowałem grać od nowa ML i nic z tego, robiłem instalkę z 4 razy samego Pesa wgrywając wszystko na czyste pliki i niestety nadal ten sam problem :/ dodam, że kiedyś było wszystko w porządku.

Ktoś zna powód lub jest w stanie pomóc?
jestin
QUOTE(KoBik @ Mar 1 2007, 20:51:42) [snapback]126929[/snapback]

Podpisuję się pod tym postem.

Choć ja mam jeszcze inny problem.

Mianowicie - podczas grania w ML nie mam przyśpiewek kibiców jeśli gram na własnym boisku, jeśli gram Juve to słychać tylko kibiców drużyny przeciwnej - np. tylko Fiorentiny :/. Jeśli gram we Florencji to również słychać tylko kibiców Fiory.

Próbowałem grać od nowa ML i nic z tego, robiłem instalkę z 4 razy samego Pesa wgrywając wszystko na czyste pliki i niestety nadal ten sam problem :/ dodam, że kiedyś było wszystko w porządku.

Ktoś zna powód lub jest w stanie pomóc?

Czy ktos zna odpowiedz na to pytanie mam ten sam problem
Mooner
Wydaje mi sie, że w ML jest po prostu mniej przyśpiewek.. Np. ja gram w Orenge Ekstraklasa i w meczu towarzystkim mam kilka przyśpiewek lecha.. Co chwila spiewają co innego.. A w ML mam tylko jedną przyspiewke nei do końca zrozumianą..
lukasso
KoBik
jestin

Zapewne jest to spowodowane Waszą pozycją w rankingu.
Domyślam się ze karierę rozpoczęliście dopiero niedawno.
Zacznijcie wygrywać ligi,lige mistrzów, a przyjdzie na Wasz mecz więcej kibiców i zaczną Was dopingować.
wink.gif

Jeżeli się mylę tzn. że patch został źle zainstalowany.

Pozdrawiam
reksio74
Cytat(kshomshch @ Jan 12 2007, 12:47:56) [snapback]112126[/snapback]
Witam,

Zainstalowałem Tommsens PES6 Chant Pack 1.0 i wszystko działa OK w meczach towarzyskich, w normalnych ligach itd - są wszystkie spiewy i okrzyki. Jednak kiedy gram w Master League nie mam żadnych przyśpiewek, jedynie te standardowe z PESa. Czy to normalne? Czy ktoś może wie co jest grane? Można coś z tym zrobić? Będę wdzięczny za pomoc i porady.

Trzymajcie się fani PESa smile.gif

Pozdro

za przyspiewki w master league odpowiedzialne są pliki 310-314 w 0_soundzie,otwiera się poprzez dkz !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.