Z racji że jest środek sezonu wiele drużyn w tym czasie przeprowadza wiele transferów (np Real ) jednak w PES 6 wielu zawodników nie ma, czy sa osoby które same zrobiły jakiś zawodników??? Mozna by było sie podzielić z innymi np. tym jakie statsy kto zrobił?? Zapewne większośc z was poczeka sobie po prostu na patcha le są zapewne osoby które juz teraz grają nowymi składami jak ktoś coś pozmieniał byłbym wdzięczny za option file. Ja zastanawiam sie nad stworzeniem marcelo, higuaina (czy jakos tak ten nowy napastnik z Realu) a przede wszystkim 2-ch młodzików Barcy Marca Crosasa i Olmo, jak ktoś jest fanem Barcy niech zaproponuje jakies statsy do nich. Dal mnie ważne żeby byli w drużynie, a to że podobni nie będą to inna sprawa bo i tak mało kto zna ich z twarzy
Ja posiadam Higuaina i Marcelo w Realu w swoim option file

Mam też część transferów na obecny sezon m.in. Kaźmierczak w Porto, Henry w Barcelonie, Suazo w Interze, V.Bronckhorst w Feyeenordzie i wiele innych

Na prośbę mogę wrzucić ten option file

P.S
Niektórzy zawodnicy, którzy już byli w PES 6 są przeze mnie zedytowani
Dominoz
Jul 3 2007, 09:09
Niedługo wyjdzie nowy PES i na pewno będą wszystkie transfery

Teraz wiekszość userów korzysta z OE Patch i tam OF'a nie da sie podmienic, bo patch nie będzie działać

Z reszta samemu możesz sobie transfery przeprowadzić
adison88
Jul 3 2007, 09:15
"Niedługo wyjdzie nowy PES i na pewno będą wszystkie transfery smile.gif"
No wiesz dominoz:D, ale niektorym moze niepojsc na kompie:P. Ja tam dla PESA kupie sobie nowego "lepszego":D.
Dominoz
Jul 3 2007, 09:21
Niesądze, żeby miał on jakieś super wymagania
adison88
Jul 3 2007, 09:29
Mowio ze "bedzie rewolucja ":P. Szczeze to ja mam nadzieje. Japoncy beda chcieli sie postarac na konsole "nowszej generacji" ale jak bedzie na PC, niewiadomo. Czy rewolucja czy nie:D.Oni mowio ze bedzie.
Hayalet
Jul 3 2007, 09:42
Cytat(Dominoz @ Jul 3 2007, 10:13:29) [snapback]160113[/snapback]
Nied?ugo wyjdzie nowy PES i na pewno b?d? wszystkie transfery

Dobry kawa?

ja obstawiam Ka?u?nego w polskiej reprze i Beckhama w Realu.
Dominoz
Jul 3 2007, 09:51
Wiadomo, że zaraz wyjdzie OF z dobrymi składami
Ja mam
OF z OE Patcha i zrobilem transfery z tych wszystkich ośmiu stron (
http://www.transfery.info/transfery.html -z tego adresu ) oprocz tych wczorajszych i tych zawodnikow ktorych niema w grze (chociaz paru stworzylem), poustawialem tez przewidywane numery ustawionym zawodnikom czyli wyszlo ze zrobilem około
200 transferow tego lataJesli ktos chce to napiszcie a wrzuce;)
kamil1801
Jul 3 2007, 13:51
Byłoby miło gdybyś wrzucił
w takim razie o to
onBede go aktualizowal co pare dni w tym temacie
w krotce porobie beniaminkow a folder z kitsami (tylko nowych klubow i mapem do butow itd) wrzuce do jednego folderu razem z OF'em
D4vID - świetna robota... zasysam...:
Ramzik
Jul 11 2007, 17:47
Cytat(Hayalet @ Jul 3 2007, 10:46:10) [snapback]160125[/snapback]
Dobry kawa?

ja obstawiam Ka?u?nego w polskiej reprze i Beckhama w Realu.
Nie sądzę, aby firmie KONAMI zdarzyła się aż tak duża wpadka typu Kałużny w reprezentacji Polski
lechista_tomek
Jul 11 2007, 18:10
<b>D4vid</b> wrzuciłbyś tamtego ofa swojego na jakiś inny serwer? Bo ten na wyslijto już usunęli
milanista
Jul 11 2007, 20:20
Ja mam ofa za aktualnymi składami, wszystkie transfery aktualizuję na bieżąco. Wisła Kraków zamiast River Plate, klasyczna Brazylia zamieniona na U-20, to samo zrobię z innymi klasycznymi zespołami. Tylko, że mój OF jest robiony na bazie ofa z K-Patcha 2.2 więc nie będzie pasował do gry większości z was... poza tym musiałem napisać na nowo mape w kitserverze w uni, bo są pozmieniane kolejności drużyn. Na życzenie mogę ofa wrzucić.
Ramzik
Jul 12 2007, 07:10
Dobry pomysł z reprezentacjami U-20

U mnie niestety twój OF nie będzie pasował
lechista_tomek
Jul 12 2007, 11:26
Ponawiam swoją prośbę o tego ofa do Orange Ekstraklasa Patch od D4vIDA z góry dzięki
sory zapomnialem o tym OF'ie
DOWNLOADUWAGA
w OF'ie zamiast KSZO zrobilem zdobywcow Copa Libertadores - Boca Juniors
zaraz wstawie folder gdb ktory bedzie zawieral tylko dla tego teamu:
-face & hair
-stroje
-stadion
-buty
byc moze jeszcze wieczorem lub jutro wydam uaktualnienie zawierajace transfery do dnia dzisiejszego i byc moze zajme sie juz beniaminkami (napierwszy ogien planuje zrobic Juve w Serie A a zamiast tego co jest w others zrobic LA Galaxy)
lechista_tomek
Jul 12 2007, 13:42
Dzi?ki bardzo dobra robota. Dobrze, ?e zamiast KSZO jest Boca. I wstawiaj prosz? jak najszybciej GDB (albo chocia? same stroje Boci Juniors)
Cytat(D4vID @ Jul 12 2007, 14:06:37) [snapback]162771[/snapback]
sory zapomnialem o tym OF'ie
DOWNLOADUWAGA
w OF'ie zamiast KSZO zrobilem zdobywcow Copa Libertadores - Boca Juniors
zaraz wstawie folder gdb ktory bedzie zawieral tylko dla tego teamu:
-face & hair
-stroje
-stadion
-buty
byc moze jeszcze wieczorem lub jutro wydam uaktualnienie zawierajace transfery do dnia dzisiejszego i byc moze zajme sie juz beniaminkami (napierwszy ogien planuje zrobic Juve w Serie A a zamiast tego co jest w others zrobic LA Galaxy)
GDB Boca Juniors
DOWNLOAD
lechista_tomek
Jul 14 2007, 08:18
Cytat(D4vID @ Jul 12 2007, 14:06:37) [snapback]162771[/snapback]
Siemka D4vID i kiedy zrobisz uaktualnienie swojego ofa?
krzychoo88
Jul 15 2007, 16:09
witam czy da sie nauczyc zawodnika takiego triku jak elastico (flip-flap), który potrafią tylko niektórzy zawodnicy, np .CR7, Ronaldo, Ronaldinho itp ?? słyszałem ze da sie tylko trzeba troche pogrzebać w grze. Jeśli ktoś ma jakies info na ten temat niech napisze, z góry dziękuję za wszelką pomoc
lechista_tomek
Jul 22 2007, 08:47
D4vID będziesz robił aktualizację ofa? Miałeś zrobić beniaminki itp.
Bardock
Jul 24 2007, 12:42
Proszę o renew link.
barman_2000
Jul 24 2007, 12:59
przyłączam się do prośby, D4vID wrzućswojego OF-a i te twarze do Boca Juniors
TOMaSSon 94
Jul 24 2007, 13:15
Cytat(barman_2000 @ Jul 24 2007, 14:03:24) [snapback]167026[/snapback]
przyłączam się do prośby, D4vID wrzućswojego OF-a i te twarze do Boca Juniors
Odświerz ten link D4viD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.