Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Jest Taki Program?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Marcin-Silver
Siemka!
Potrzebuje programik by dodawac bramki w czasie meczu. Proszę o szybką odpowiedź z linkiem!
POZDRO
Guri
Yyy to jesli mogę sie spytac .. po co chcesz grac w PES'a jesli bedziesz sobie dodawał bramki ?!

porazka.pl
Marcin-Silver
Mi to ni jest potrzebne tylko koledze co ma 7sezon i musi wygrać 10meczów pod rząd na czempionie by fundusze wyrównać!!
POZDRO
Bakel
QUOTE(Marcin-Silver @ Jan 11 2007, 10:12:09) [snapback]111825[/snapback]

Mi to ni jest potrzebne tylko koledze co ma 7sezon i musi wygrać 10meczów pod rząd na czempionie by fundusze wyrównać!!
POZDRO

A to jakiś problem?
Wygrać 10 meczów pod rząd na Czempionie?:>

Był taki program do PES5, pozwalający na dodanie sobie dowolnej ilości punktów w ML. O czymś takim do PES6 nie słyszałem, choć zapewne nietrudno jest go zrobic.
whan
QUOTE(Marcin-Silver @ Jan 11 2007, 08:12:09) [snapback]111825[/snapback]
POZDRO

dobrze że w dzisiejszych są ludzie, którzy chcą pomagać innym... ale takiego programu nie ma sad.gif

LAZR
Bakel
A jednak się znalazł:

http://issonline.pl/index.php?cmd=pokaz&id=1162901288
whan
QUOTE(Bakel @ Jan 11 2007, 09:00:05) [snapback]111837[/snapback]

pewnyś? tongue.gif

i działa on z polską wersją gry? wink.gif

PS
trainery - żal i ból.
Bakel
Bramki się dodają, a czy przekłada się to później na liczbę punktów w lidze - tego nie wiem. wink.gif

PS. Sprawdziłem i niestety się nie dodają.
Marcin-Silver
Ten plik nie istnieje!!
Mógł by ktoś dać linka z tym patchem na dodawanie goli lub kasy w karierze??!!
PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI!!
POZDRO!!
Jezu... jak sobie nie radzisz to zmniejsz poziom trudności.

A pisanie wielkimi literami nie jest tu mile widziane.

Sorry za off-topic, musiałem to napisać.
Bo0os
QUOTE(alter @ Jan 11 2007, 18:58:58) [snapback]111964[/snapback]

Jezu... jak sobie nie radzisz to zmniejsz poziom trudności.

A pisanie wielkimi literami nie jest tu mile widziane.

Sorry za off-topic, musiałem to napisać.

w czasie ML nie można zmienić poziomu trudności

I DOBRZE!!! nauczka dla debili wink.gif

pozdro
Marcin-Silver
Mój kolega to gupol i nic na to nie poradze, ale go lubie i zapodajcie tego linka. Plis!! ohmy.gif

Mój kolega to gupol i nic na to nie poradze, ale go lubie i zapodajcie tego linka. Plis!! ohmy.gif

wojczech7
QUOTE(Marcin-Silver @ Jan 11 2007, 21:04:48) [snapback]111966[/snapback]

blink.gif a Tobie co? przepustkę z przedszkola dostałeś czy jak? ... huh.gif nie wiem, co chcesz osiągnąć przez pisanie takich postów, ale raczej napewno nie spotka się on z niczyim poważaniem... pzde
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.