Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edycja Butów!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Smoti
Czesc. Mam wielka prosbe,otoz podczas "patchowania" mojego PESa cos poszło mi nie tak i teraz nie wyswietlaja mi sier buty przy edycji sad.gif (w momencie wyboru obuwia danego zawodnika rowniez)poza tym w grze podczas meczy jest ok!
Daje zdjecia do wiekszego zrozumiena mojego tematu.
Prosze o pomoc,co zrobic by naprawic to w grze(tylko nie piszcie o nowym patchowaniu pesa,bo to byłby dramat!)
IPB Image
Smoti
dodam jeszcze jedno zdjecie,naprawde nikt nie moze mi pomoc,nikt nie mial podobnego problemu???
IPB Image
Simon
wrzuc teksture tych butow ktorych uzywasz. wszystkie tekstury tak sie piernicza? sproboj zainstalowac od nowa KS z BS. ale skoro to tylko w edit mode to olalbym to smile.gif

ps
sproboj moze wgrac defaultowy bootpack z oryginalnego 0_texta
Smoti
QUOTE(Simon @ Jan 10 2007, 16:16:35) [snapback]111582[/snapback]

wrzuc teksture tych butow ktorych uzywasz. wszystkie tekstury tak sie piernicza? sproboj zainstalowac od nowa KS z BS. ale skoro to tylko w edit mode to olalbym to smile.gif
ps
sproboj moze wgrac defaultowy bootpack z oryginalnego 0_texta

niestety nie pomaga ani reinstal pesa,ani orginalny bootpack,ani reinstal kitservera:/tnx.Simonza to ze jako jedyny chciałes mi pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.