Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Edycja Of'a Zamiana Zespołu...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
BoBaN

witam, mam problem postanowiłem pozbyć sie zdublowanego zespołu Bayernu, po tym jak wgralem sobie bundeslige jako ol c nie potrzebny mi był zespoł bayernu w ol a dlatego postanowilem zamienic go na Real Madryt Castilla, tylko mam pewien problem..

o to on:
IPB Image

mam zablokowana mozliwosc zmiany tych trzech rzeczy.. jakiego narzędzia urzyc by sobie z tym poradzić??
To wszystko {poza strojem, zostaje jedynie KitServer} możesz edytować w OFie używając PESFan Editor 6.
BoBaN
włanie nie moge zmienic Loga i Herbu, nie wiem dlaczego... moge zapodać of'a i jak komuś się uda to niech ustawi logo realu.
BoBaN
http://www.speedyshare.com/370637347.html

to mój of, chce tylko zmiany Loga na Logo Realu Madryt, bo stroje chyba juz ustawiłem w kitserverze. Najlepiej jesli było by mozna odblokowac mozliwosc edycji herbu i loga w grze bo wtedy moge zapodać sobie lepszy Herb bo mam paczke w 0text.
BoBaN
Wielkie Dzieki Alter!! Uratowałeś mnie:) Wracam do pracy nad edycją Castilli, czas na twarze, buty i statystyki. Pozdro!!!

arm
Alter wiesz może jak zamienić flagi klasycznych reprezentacji na inne flagi, bo chciałbym w miejsce klasyków zrobić sobie inne reprezentacje...
Arm - Niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi...

Aha, BoBaN, nie da się odblokować tych trzech opcji wink.gif Przynajmniej nie sądzę żeby się dało...
BoBaN
jest luzik, wazne ze mam juz to logo i nazwe, a stroje przez kitservere, dzieki za pomoc

QUOTE(arm @ Jan 9 2007, 22:47:17) [snapback]111517[/snapback]

Alter wiesz może jak zamienić flagi klasycznych reprezentacji na inne flagi, bo chciałbym w miejsce klasyków zrobić sobie inne reprezentacje...

Flagi te które prezentują się w PES-Shop znajdziesz w p_text - 00360, a te które widzimy przy woborze druzyny to chyba brane są z aktualnych reprezentacji, wiec chyba nie zmienisz tego.

smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.