Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana Rangi ;)
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
zyga
Witam, pisalem PM do whana ale nie odpowiedzial... mozecie zmienic mi range na cos zwiazanego z moimi strojami? smile.gif
whan
ja nie moge zmieniać rangi (tylko siany itp), napisz jeszcze 87 postów to ci sie ta opcja odblokuje w ustawieniach profilu wink.gif
zyga
Aha, no spoko.
Bakel
QUOTE(zyga @ Jan 8 2007, 00:30:18) [snapback]110968[/snapback]

Witam, pisalem PM do whana ale nie odpowiedzial... mozecie zmienic mi range na cos zwiazanego z moimi strojami? smile.gif

Możesz ewentualnie dostać rangę Patchmaker
zyga
Pasi.
Draki
QUOTE(whan @ Jan 8 2007, 02:36:24) [snapback]110969[/snapback]

ja nie moge zmieniać rangi (tylko siany itp), napisz jeszcze 87 postów to ci sie ta opcja odblokuje w ustawieniach profilu wink.gif

czyli od 500-nego posta mozna sobie to zmienic?
Hayalet
nie, tylko napisz do siana.
zyga
QUOTE(whan @ Jan 8 2007, 08:36:24) [snapback]110969[/snapback]

Czyli od 500 postow da sie zmieniac w profilu...nie wporawdzaj Drakiego w blad tongue.gif .
whan
Tak 500 postów = możliwość zmiany podpisu więc nabijajta wink.gif
Mortin
rotfl, i wy w to wierzycie? whan was podpuszcza, zadnej mozliwosci zmiany podpisu od 500 postow nie ma, ja mam ponad 1000 i takiej mozliwosci nie mam biggrin.gif
lukasso
QUOTE(Mortin @ Jan 10 2007, 19:03:43) [snapback]111679[/snapback]

rotfl, i wy w to wierzycie? whan was podpuszcza, zadnej mozliwosci zmiany podpisu od 500 postow nie ma, ja mam ponad 1000 i takiej mozliwosci nie mam biggrin.gif

..bul
.. smile.gif
nabijasz sie czy tak poprostu kibice barcy maja biggrin.gif
wiesz jaka jest roznica miedzy ranga a grupa?
Mortin
QUOTE(lukasso @ Jan 10 2007, 21:12:51) [snapback]111686[/snapback]

..bul
.. smile.gif
nabijasz sie czy tak poprostu kibice barcy maja biggrin.gif
wiesz jaka jest roznica miedzy ranga a grupa?

heh fakt biggrin.gif RZAL xD
tak po prostu ma mortin, bo kibice barcy sa przerozni
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.