Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty Za Zamówienie...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
NipponJapanBoy
Bawilem sie PS z butami...wyszła mi całkiem ciekawa praca...jako ze gram Man Utd to zrobiłem jako pierwsze buty dla C.Ronaldo (na screenach są kolce ale to sprawa kosmetyczna). Mam nadzieje ze niektorym pomysł sie spodoba. Jesli tak to chetnie skrobne komus buciki a z czasem napewno wyjdą jakieś paczuszki (na zamowienie) smile.gif

IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image

Na wszelkie ewentualne pytania odpowiem dzis pozno...okolo 0-00 smile.gif bo wychodze...

Pozdrawiam
Koziou
Ok. Widze ze jestem pierwszy to prosze o takie buty
Joma Numero 10
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...p;SRH=joma%2010
Szukam ich i szukam. Sa ich czarno-białe odpowiedniki a chodzi mi wlasnie tez bialo-czerwone (sam ich uzywam =P ) Jak chcesz to dorzuc gdzies na butach napis "Koziou" albo nr. 13 =] Wydaj moze takie 2 teksturki. Z normalnymi kolorami i takie indywidualne =] Dzieki z góry
NipponJapanBoy
QUOTE(Koziou @ Jan 7 2007, 15:51:19) [snapback]110711[/snapback]
Ok. Widze ze jestem pierwszy to prosze o takie buty
Joma Numero 10
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...p;SRH=joma%2010
Szukam ich i szukam. Sa ich czarno-białe odpowiedniki a chodzi mi wlasnie tez bialo-czerwone (sam ich uzywam =P ) Jak chcesz to dorzuc gdzies na butach napis "Koziou" albo nr. 13 =] Wydaj moze takie 2 teksturki. Z normalnymi kolorami i takie indywidualne =] Dzieki z góry

wporzadku...ale realizacje zamowien zaczne dopiero w polowie tygodnia...koło środy,czwartku powinny byc pierwsze prace... smile.gif dzieki za cierpliwosc...
Tomaszzz
Ja zamawiam i to całkiem poważnie trampki. smile.gif Mniej więcej takie jak na obrazku:

IPB Image

Zależy mi na tym żeby były czarno-białe i żeby było widać, ze to trampki.smile.gif

Mogą być nizsze niż na obrazku, tzn bez tych przedłużeń na kostkę. biggrin.gif
Kriss91
Heh. A już myślałem, że wreszcie mamy bootmakera na forum.
Tomaszzz
A czemu nie? Danioo7 dopiero zaczyna i myślę, ze mu to dobrze wychodzi. smile.gif
.:KUNA:.
Danioo daj te buty ronaldo, i prosze zrob jeszcze jakies fajne dla man utd.
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Jan 7 2007, 18:59:07) [snapback]110794[/snapback]
Heh. A już myślałem, że wreszcie mamy bootmakera na forum.

ale o co chodzi Kriss ? smile.gif
krolu
Chodzi mu o to że ty tych butów nie zrobiłeś sam tylko wziąłeś teksturke ( chyba Capeli ) i dodałeś napis i znaczek ManU... wink.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(krolu @ Jan 7 2007, 22:15:56) [snapback]110865[/snapback]
Chodzi mu o to że ty tych butów nie zrobiłeś sam tylko wziąłeś teksturke ( chyba Capeli ) i dodałeś napis i znaczek ManU... wink.gif

no tak...moze temat zbyt bardzo wyolbrzymiony...chodziło mie o takie jakby edytowanie bucików dla danego zawodnika bo uwazam ze coraz wiecej 'gwiazd' ma swoje indywidualne buty...tak wiec od razu mowie ze te trampki o ktore prosił kolega wyzej nie zostaną wykonane z wiadomych powodów...sory Kriss...zawiodłeś sie na mnie... wink.gif Pozdrawiam...i nie przecze ze z czasem zaczne sam czesac textury...mam tutki,materiały...wiec zaczynam nauke... ph34r.gif
Tomaszzz
QUOTE(Danioo7 @ Jan 7 2007, 22:57:33) [snapback]110951[/snapback]

no tak...moze temat zbyt bardzo wyolbrzymiony...chodziło mie o takie jakby edytowanie bucików dla danego zawodnika bo uwazam ze coraz wiecej 'gwiazd' ma swoje indywidualne buty...tak wiec od razu mowie ze te trampki o ktore prosił kolega wyzej nie zostaną wykonane z wiadomych powodów...sory Kriss...zawiodłeś sie na mnie... wink.gif Pozdrawiam...i nie przecze ze z czasem zaczne sam czesac textury...mam tutki,materiały...wiec zaczynam nauke... ph34r.gif

Weźmiesz na warsztat moją prośbę? Jest ona całkiem serio. wink.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 8 2007, 23:47:01) [snapback]111222[/snapback]

Weźmiesz na warsztat moją prośbę? Jest ona całkiem serio. wink.gif

jasne ze tak...traktuje to calkiem powaznie...jak pokaza sie pierwsze owoce prac to dam Ci znac... smile.gif
Tomaszzz
QUOTE(Danioo7 @ Jan 10 2007, 16:48:25) [snapback]111636[/snapback]

jasne ze tak...traktuje to calkiem powaznie...jak pokaza sie pierwsze owoce prac to dam Ci znac... smile.gif

No, wreszcie mi odpowiedziałeś. Dzięki i czekam na owoce. wink.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 10 2007, 20:28:28) [snapback]111667[/snapback]

No, wreszcie mi odpowiedziałeś. Dzięki i czekam na owoce. wink.gif

sora ale jakos ostatnio nie mialem glowy do pisania postów...ale jak tylko cos sie pojawi to PROSTO ze dam Ci znac...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.