Rivaldinho
Jan 6 2007, 12:43
Wypas, 3masz fason-pozdro

Ale wczesniejsze produkcje z deka lepsze były...
bobex77
Jan 6 2007, 12:51
Fajny filmik dobra oprawa, muza dopasowana, tricki rowniez wypas. Widac ze masz je opanowanie niemal do perfekcji
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 6 2007, 12:47:01) [snapback]110319[/snapback]
Wypas, 3masz fason-pozdro

Ale wczesniejsze produkcje z deka lepsze były...
Nie wiem pod jakim względem... yyy, ale ok. : )
super filmik, swietne triki, szczegolnie ten pierwszy.. szkoda tylko, ze nie pozdrowiles mnie na koncu filmiku, ale wybacze Ci to

btw masz ladne nogi ;*
Tricki wypas !! Jestem pod wrażeniem.
Montaż super, muzyka zajebista.
P. S: Daj Mi tytuł do tej piosenki.
saviolka
Jan 6 2007, 14:40
No no Kostek fajne triki.
Zwrócił na mnie uwage twój Flip-Flap robisz go prawie jak Ronaldinho

hehe
Co do montażu to świetny. Brawo
NipponJapanBoy
Jan 6 2007, 15:09
fajny kawalek...
fajna kompilacja. 9/10 bo te triki juz byly zrobione z wieeeeloma filmikami. ale sam wiem ze sa one trudne do nauczenia bo pamietam jak dlugo mi zajelo nauczenie sie pierwszego triku z tej kompilki (do dzis czasem mi nie wychodzi)
wszystkie triki za*ebiste. jak dla mnie opanowane do perfekcji. super montaż, muzyka również.
PS> Mógłbyś podać tytuł utworu w kompilce
D12 - Good Die Young.
fajna kompilacja. 9/10 bo te triki juz byly zrobione z wieeeeloma filmikami. ale sam wiem ze sa one trudne do nauczenia bo pamietam jak dlugo mi zajelo nauczenie sie pierwszego triku z tej kompilki (do dzis czasem mi nie wychodzi)
Pokaz jak robisz ten trick

Masz jakieś filmiki swoje?
nie mam filmikow ani kamery. ale jak bede cos kiedys mial to wrzuce moze na (ferie pojade do mojego kuzyna ktory ma kamere i cos nagram)
Dobra robota kostek. Mam nadzieje ze bedzie nam dane zagrac razem na jakims zlocie w pilke.
Świetna robota widac ze masz wszystko niezle opanowane dopiero teraz widze ze musze jeszcze troche potrenowac. Ale z tych wszystkich trickow to nie potrafie tylko tego 4xATW(mimo ze zrobiles je z przerwami czyt. zonglerki to i tak swietnie to wygladalo). Bardzo pomyslowe podbicie pilki kolo 2:35 musze sam sprobowac. Naprawde kawal dobrej
roboty 
Ps. Czy to jakis kawalek Jay-Z ?
saviolka
Jan 8 2007, 17:25
QUOTE(kostek @ Jan 8 2007, 17:23:26) [snapback]111093[/snapback]
Zajebiscie wychodzi Ci TATW. Brawo
Krzyżak wyjebany. Strzeliłeś moze kiedyś na meczu z niego

P.S zobacz co ten chłopak wyprawia może sie czegoś nauczysz
http://www.youtube.com/watch?v=O2LpIOofsaU...ted&search=
ale ten koles wymiata

kapki podeszwami! przed chwila probowalem zrobilem 3
Prz3m4s
Jan 8 2007, 17:46
Kostek: wszystkie 3 filmiki, które wrzuciłes w tym temacie wyjebiste

co prawda chyba większośc tricków umiem (strzelac raboną nauczyłem się z pół roku temu

), ale niektóre tricki zrobiły na mnie ogromne wrazenie

ps.grasz w jakims klubie ?
Super tricki ładny montaż bardzo ladnie

kostus.
Ja sam osobiście nie uczę sie tricków tak na maksa.Ucze sie tylko zwodów ktore używam na meczu bo tricki mi sie na meczach ligowych nie przydadzą.Bez tricków udało mi sie dostać do Kadry POdlaskiego ZPN wiec cos w tym jest

.Tricki to tylko trenuje sobie na treningach i na wfie jak w siate gramy to se na rozgrzewce szopke poopierdala, a facet sie czepia ze ja zawsze inny

Pozdro
wszyscy mowia ze sie w meczach nie przydaje. tez tak sadze ale...
fajnie jest pokazac kumplom jakies fajne triki jednak przede wszystkim takie rzeczy sa samoksztalcace. wybierasz sobie cel: naucze sie flipa flapa i cwiczysz az wycwiczysz. pokazujesz wtedy swoj charakter. podejrzewam ze kazdy moze sie nauczyc takich trikow tyle ze jednemu to zajmie miesiac a jednemu rok

edit
ja osobiscie ucze sie trikow w zimie u siebie w pokoju. jak zloze lozko i przesune stolik to mam duuzo miejsca. im dluzsza i mrozniejsza zima tym wiecej sie naucze
no kostek, jestem impressed ;D bardzo ladny la bona strzal, z duza sila potrafisz pacnac pile

swoja droga kiedys probowalem to zrobic, to podcialem sie od tylu i wyjebalem takiego orla, ze to poezja ;D ale raz tez przelobowalem tak bramkarza

pozdro fristajlofcu
lukasso
Jan 9 2007, 18:23
QUOTE(kostek @ Jan 9 2007, 18:14:08) [snapback]111387[/snapback]
kostek twoja mac
kozackie tricki
rispekt! ! !
Wez kostek zalap sie do jakiegos bdb klubu. pzdr . tricki wypass. ciao amico
Hayalet
Jan 12 2007, 20:08
Świetne triki kostek! Fajnie wywijasz tymi nogami.
BTW Polecam wpisać na youtube best freestyle i jeden z pierwszych 10 minutowy filmik, fajne triki ludzie tam odwalają
majcher_
Jan 12 2007, 20:17
nooo___eeee___ co by tu powiedziec___eee___ja to bym sie bal ze mi pilka za ta siatke wpadnie
nie no, bez jajców... wychodzi ci to naprawde zarabiscie
switek
Jan 12 2007, 21:22
Kostek wielki szacunek za HTW ATW

nigdy mi taki nie wyszedl
widze ze naprawde masz doskonale opanowane sztuczki ktore pokazujesz. Respect
wojczech7
Jan 12 2007, 22:51
QUOTE(kostek @ Jan 6 2007, 14:38:18) [snapback]110317[/snapback]
Pewnie zaraz ktoś mnie zjedzie, ale co tam, mam prawo wyrazić swoje zdanie... Pierwsze do czego się przyczepie: nie SE, tylko SOBIE

... A co do filimku: owszem, niezłe tricki... nie mniej jednak po tak długiej przerwie spodziewałem się czegoś więcej... nie wiem, czy cały ten okres, w którym nic nie publikowałeś przeznaczyłeś na ćwiczenia... jeśli tak, to moim zdaniem mogłeś nauczyć się czegoś więcej... Jest to oczywiście moje subiektywne zdanie

pzdr
kostek
Jan 12 2007, 23:38
Więc tak:
Dzięki wszystkim za opinie.
wojczech7:Filmik nagrałem w biegu, tylko dla tego, ze jest przerwa w sezonie i miałem chwilę czasu. Poprostu próbowałem jakiś trick i odrazu go nagrywałem. Wszystko nagrałem w ciągu dwóch dni (codziennie po ok 40 minut grania).
Filmik ten jest wstępem do... tego, co wydam za kilka dni.

Cierpliwości

.
pozdr,
kostek.
Pierwsze do czego się przyczepie: nie SE, tylko SOBIE
RZAL
matthew
Jan 12 2007, 23:42
QUOTE(kostek @ Jan 9 2007, 18:14:08) [snapback]111387[/snapback]

Wielki szacunek dla Ciebie, swietne triki !
Wspaniałe tricki kostek, gratuluję umiejętności ;] Jak się na Ciebie patrzy to te wszystkie triki się wydają dziecinnie proste. Nawet dla typa z takim manualem jak ja
Jako że nie ma ogólnego tematu fristajlu futbolowego, pozwól kostek, że zrobię reklamę elbląskiemu Ronaldinho
ELBLĄSKI RONALDINHOGościu gra w V-ligowym ZKSie, no i mieszka na moim osiedlu

Polecam obadać każdemu, bo Berno naprawdę ma nieprzeciętnego skilla
no coż fajny z ciebie frijstajlowiec. Szkoda że nawet połowy tego nie umiem co ty.
a co do Free by Berno to jestem pod wrażeniem. Robi takie rzeczy że Ronni się chowa.
kostek
Jan 15 2007, 22:53
Rivaldinho
Jan 15 2007, 22:58
Praktycznie całość lepiej cyka niż poprzedniczka, dorzuciłeś kilka wypas trickulców + ta wstawka na końcu.Osiągnąłeś już jakiś poziom, lecz nie zaprzestawaj na tym i pnij się dalej do przodu, pozdro.
calwin
Jan 16 2007, 10:27
kozak, widze że nieźle wymiatasz piłką brawa dla ciebie
Mortin
Jan 16 2007, 16:54
jak juz mowilem, masz ladne nogi ;* ;DDDDDD
fristajl pierwsza klasa i jeszcze ta koncowka co z la bony kopiesz pile...
jednym slowem kozak ;D
pozdro
Voytec
Jan 19 2007, 12:34
Wymiatasz kostuś :* Gratuluje, mate. Całość ładnie sklejona, fajne tricki, oby tak dalej.
Gienia
Jan 25 2007, 22:53
Dawno mnie tu nie było. Wziełem sie poważnie za freestyle i naoglądałem sie tych filmików i powiem, że nic specjalnego na tym filmiku nie zobaczyłem

Cały czas te reaplaye i wogóle filmik okropnie nudny. Co do trików to nic ciekawego...TATW to nic nadzwyczajnego.
http://www.youtube.com/watch?v=mA3F5gTqLl0http://www.youtube.com/watch?v=-alrMjZNFBMhttp://www.youtube.com/watch?v=Va-Nk1wZ_FY
1. Kostek nie mowi wcale ze to jest jakis hiper super bombowy trik ktory umie tylko on
2. Jesli to jest takie proste zrob filmik jak ty robisz a nie pokazuj filmikow jakis wymiataczy bo takich jest na swiecie wielu
kostek
Jan 25 2007, 23:37
QUOTE(Simon @ Jan 25 2007, 23:13:27) [snapback]116433[/snapback]
1. Kostek nie mowi wcale ze to jest jakis hiper super bombowy trik ktory umie tylko on
2. Jesli to jest takie proste zrob filmik jak ty robisz a nie pokazuj filmikow jakis wymiataczy bo takich jest na swiecie wielu
Nic dodać, nic ująć.
adam_genowefa:
Dzięki za opinię.
Tak btw,
Zdaję sobie sprawę, ze na jutubie jest tysiące lepszych odemnie. Ale jakoś się tym zbytnio nie łamię. To, ze Tobie się nie podobało to twój problem. Tak w sumie zrozumiałbym Cię jeszcze, gdybyś zamiast tych linkich dodał jakieś swoje tricki... A tak to tylko jedno się nasuwa - RZAL.
Wziełem sie poważnie za freestyle
I co w związku z tym?
Oszukujesz...oszukujesz...wstyd

...nie da się tak z krzyżaczka kopsnąć daleko...hehe żarcik.A takna poważnie to respekt man.Zajebiste triczki.
Taka sprawa do ciebie ostatnio też ciągle się ucze tego krzyżaczka,wychodzi mi już dobrze ale nie tak daleko jak ci.Mógłys powiedziec jak nogę układasz czy jakies podobne wskazóweczki?Bo bym sobie powrzucał lewą nogą jak sie z kumplem na meczu stronami zmieniamy i gram na prawej pomocy :].POzdro
szolpas
Jan 26 2007, 21:22
A mi tam freestyle nie jest potrzebny ja się ucze tylko zwodów które używam na meczu
A tak poza tym zajebiste tricki kostek
QUOTE(szolpas @ Jan 26 2007, 21:26:45) [snapback]116705[/snapback]
A mi tam freestyle nie jest potrzebny ja się ucze tylko zwodów które używam na meczu
A tak poza tym zajebiste tricki kostek

Podzielam

twoje zdanie
No ładnie

ale większe wrażenie zrobił na mnie Berno

Myślę że większość twoich tricków potrafię

i także podzielam zdanie poprzedników że bardziej przydają się takie które można zastosować na meczu.
Bartezz
Mar 30 2007, 11:30
czekamy na następne.

swietne te tricki, najbardziej mi sie krzyzak podobal...

ja nawet polowe lzej z rabony nie rabne
ja tak jak E_9 i szalopas ucze sie raczej trickow ktore w meczu uzywam, chociaz te tez napewno sie przydaja... szybkie nogi dzieku temu sie ma

pzdr
matthew
Mar 30 2007, 16:42
QUOTE(kostek @ Jan 15 2007, 22:57:40) [snapback]113453[/snapback]
super triki, świetny krzyżak

jaka muzyczka leci w tle?
P.S. Respect !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.