Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle Kostka...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
kostek
http://www.youtube.com/watch?v=DnJY0KlBF2I

Jak se ktoś chce, to niech se oglądnie.
Rivaldinho
Wypas, 3masz fason-pozdro smile.gif
Ale wczesniejsze produkcje z deka lepsze były...
bobex77
Fajny filmik dobra oprawa, muza dopasowana, tricki rowniez wypas. Widac ze masz je opanowanie niemal do perfekcji biggrin.gif
kostek
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 6 2007, 12:47:01) [snapback]110319[/snapback]

Wypas, 3masz fason-pozdro smile.gif
Ale wczesniejsze produkcje z deka lepsze były...

Nie wiem pod jakim względem... yyy, ale ok. : )
Mortin
super filmik, swietne triki, szczegolnie ten pierwszy.. szkoda tylko, ze nie pozdrowiles mnie na koncu filmiku, ale wybacze Ci to biggrin.gif
btw masz ladne nogi ;*
Nelson
Tricki wypas !! Jestem pod wrażeniem.
Montaż super, muzyka zajebista.

P. S: Daj Mi tytuł do tej piosenki.
saviolka
No no Kostek fajne triki.
Zwrócił na mnie uwage twój Flip-Flap robisz go prawie jak Ronaldinho cool.gif wink.gif hehe
Co do montażu to świetny. Brawo smile.gif
NipponJapanBoy
fajny kawalek...
Simon
fajna kompilacja. 9/10 bo te triki juz byly zrobione z wieeeeloma filmikami. ale sam wiem ze sa one trudne do nauczenia bo pamietam jak dlugo mi zajelo nauczenie sie pierwszego triku z tej kompilki (do dzis czasem mi nie wychodzi)
JuveR
wszystkie triki za*ebiste. jak dla mnie opanowane do perfekcji. super montaż, muzyka również.

PS> Mógłbyś podać tytuł utworu w kompilce biggrin.gif
kostek
D12 - Good Die Young.

fajna kompilacja. 9/10 bo te triki juz byly zrobione z wieeeeloma filmikami. ale sam wiem ze sa one trudne do nauczenia bo pamietam jak dlugo mi zajelo nauczenie sie pierwszego triku z tej kompilki (do dzis czasem mi nie wychodzi)

Pokaz jak robisz ten trick cool.gif Masz jakieś filmiki swoje?
Simon
nie mam filmikow ani kamery. ale jak bede cos kiedys mial to wrzuce moze na (ferie pojade do mojego kuzyna ktory ma kamere i cos nagram)
norek
Dobra robota kostek. Mam nadzieje ze bedzie nam dane zagrac razem na jakims zlocie w pilke.
switek
Świetna robota widac ze masz wszystko niezle opanowane dopiero teraz widze ze musze jeszcze troche potrenowac. Ale z tych wszystkich trickow to nie potrafie tylko tego 4xATW(mimo ze zrobiles je z przerwami czyt. zonglerki to i tak swietnie to wygladalo). Bardzo pomyslowe podbicie pilki kolo 2:35 musze sam sprobowac. Naprawde kawal dobrej roboty wink.gif

Ps. Czy to jakis kawalek Jay-Z ?
kostek
samo TATW:
http://tnij.com/TATW_by_kostek

i takie krótkie gówno z La Bona shot:
http://www.youtube.com/watch?v=x_dWJM8I4LI
saviolka
QUOTE(kostek @ Jan 8 2007, 17:23:26) [snapback]111093[/snapback]

Zajebiscie wychodzi Ci TATW. Brawo smile.gif
Krzyżak wyjebany. Strzeliłeś moze kiedyś na meczu z niego wink.gif tongue.gif
P.S zobacz co ten chłopak wyprawia może sie czegoś nauczysz smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=O2LpIOofsaU...ted&search=
Simon
ale ten koles wymiata blink.gif kapki podeszwami! przed chwila probowalem zrobilem 3 unsure.gif
Prz3m4s
Kostek: wszystkie 3 filmiki, które wrzuciłes w tym temacie wyjebiste biggrin.gif co prawda chyba większośc tricków umiem (strzelac raboną nauczyłem się z pół roku temu tongue.gif), ale niektóre tricki zrobiły na mnie ogromne wrazenie biggrin.gif

ps.grasz w jakims klubie ? smile.gif
E 9
Super tricki ładny montaż bardzo ladnie wink.gif kostus.

Ja sam osobiście nie uczę sie tricków tak na maksa.Ucze sie tylko zwodów ktore używam na meczu bo tricki mi sie na meczach ligowych nie przydadzą.Bez tricków udało mi sie dostać do Kadry POdlaskiego ZPN wiec cos w tym jest tongue.gif.Tricki to tylko trenuje sobie na treningach i na wfie jak w siate gramy to se na rozgrzewce szopke poopierdala, a facet sie czepia ze ja zawsze inny tongue.gif Pozdro
Simon
wszyscy mowia ze sie w meczach nie przydaje. tez tak sadze ale...
fajnie jest pokazac kumplom jakies fajne triki jednak przede wszystkim takie rzeczy sa samoksztalcace. wybierasz sobie cel: naucze sie flipa flapa i cwiczysz az wycwiczysz. pokazujesz wtedy swoj charakter. podejrzewam ze kazdy moze sie nauczyc takich trikow tyle ze jednemu to zajmie miesiac a jednemu rok tongue.gif

edit
ja osobiscie ucze sie trikow w zimie u siebie w pokoju. jak zloze lozko i przesune stolik to mam duuzo miejsca. im dluzsza i mrozniejsza zima tym wiecej sie naucze smile.gif
Mortin
no kostek, jestem impressed ;D bardzo ladny la bona strzal, z duza sila potrafisz pacnac pile tongue.gif swoja droga kiedys probowalem to zrobic, to podcialem sie od tylu i wyjebalem takiego orla, ze to poezja ;D ale raz tez przelobowalem tak bramkarza biggrin.gif
pozdro fristajlofcu biggrin.gif
lukasso
QUOTE(kostek @ Jan 9 2007, 18:14:08) [snapback]111387[/snapback]

kostek twoja mac ph34r.gif
kozackie tricki
rispekt! ! !
jano
Wez kostek zalap sie do jakiegos bdb klubu. pzdr . tricki wypass. ciao amico smile.gif
Hayalet
Świetne triki kostek! Fajnie wywijasz tymi nogami.

BTW Polecam wpisać na youtube best freestyle i jeden z pierwszych 10 minutowy filmik, fajne triki ludzie tam odwalają
majcher_
nooo___eeee___ co by tu powiedziec___eee___ja to bym sie bal ze mi pilka za ta siatke wpadnie blink.gif

nie no, bez jajców... wychodzi ci to naprawde zarabiscie
switek
Kostek wielki szacunek za HTW ATW ohmy.gif nigdy mi taki nie wyszedl biggrin.gif widze ze naprawde masz doskonale opanowane sztuczki ktore pokazujesz. Respect smile.gif
wojczech7
QUOTE(kostek @ Jan 6 2007, 14:38:18) [snapback]110317[/snapback]

http://www.youtube.com/watch?v=DnJY0KlBF2I

Jak se ktoś chce, to niech se oglądnie.

Pewnie zaraz ktoś mnie zjedzie, ale co tam, mam prawo wyrazić swoje zdanie... Pierwsze do czego się przyczepie: nie SE, tylko SOBIE dry.gif ... A co do filimku: owszem, niezłe tricki... nie mniej jednak po tak długiej przerwie spodziewałem się czegoś więcej... nie wiem, czy cały ten okres, w którym nic nie publikowałeś przeznaczyłeś na ćwiczenia... jeśli tak, to moim zdaniem mogłeś nauczyć się czegoś więcej... Jest to oczywiście moje subiektywne zdanie wink.gif pzdr
kostek
Więc tak:
Dzięki wszystkim za opinie.

wojczech7:
Filmik nagrałem w biegu, tylko dla tego, ze jest przerwa w sezonie i miałem chwilę czasu. Poprostu próbowałem jakiś trick i odrazu go nagrywałem. Wszystko nagrałem w ciągu dwóch dni (codziennie po ok 40 minut grania).
Filmik ten jest wstępem do... tego, co wydam za kilka dni. ph34r.gif Cierpliwości dry.gif .

pozdr,
kostek.

Pierwsze do czego się przyczepie: nie SE, tylko SOBIE

RZAL wink.gif
matthew
QUOTE(kostek @ Jan 9 2007, 18:14:08) [snapback]111387[/snapback]

blink.gif Wielki szacunek dla Ciebie, swietne triki !
Tomak
Wspaniałe tricki kostek, gratuluję umiejętności ;] Jak się na Ciebie patrzy to te wszystkie triki się wydają dziecinnie proste. Nawet dla typa z takim manualem jak ja biggrin.gif

Jako że nie ma ogólnego tematu fristajlu futbolowego, pozwól kostek, że zrobię reklamę elbląskiemu Ronaldinho biggrin.gif

ELBLĄSKI RONALDINHO

Gościu gra w V-ligowym ZKSie, no i mieszka na moim osiedlu biggrin.gif Polecam obadać każdemu, bo Berno naprawdę ma nieprzeciętnego skilla biggrin.gif
Pelas
no coż fajny z ciebie frijstajlowiec. Szkoda że nawet połowy tego nie umiem co ty.

a co do Free by Berno to jestem pod wrażeniem. Robi takie rzeczy że Ronni się chowa.
kostek
NOWY FILMIK JEZD ON TAM:

http://www.youtube.com/watch?v=hI0xBHrvbfo
Rivaldinho
Praktycznie całość lepiej cyka niż poprzedniczka, dorzuciłeś kilka wypas trickulców + ta wstawka na końcu.Osiągnąłeś już jakiś poziom, lecz nie zaprzestawaj na tym i pnij się dalej do przodu, pozdro.
calwin
kozak, widze że nieźle wymiatasz piłką brawa dla ciebie
Mortin
jak juz mowilem, masz ladne nogi ;* ;DDDDDD
fristajl pierwsza klasa i jeszcze ta koncowka co z la bony kopiesz pile...
jednym slowem kozak ;D
pozdro
Voytec
Wymiatasz kostuś :* Gratuluje, mate. Całość ładnie sklejona, fajne tricki, oby tak dalej.
Gienia
Dawno mnie tu nie było. Wziełem sie poważnie za freestyle i naoglądałem sie tych filmików i powiem, że nic specjalnego na tym filmiku nie zobaczyłem sleep.gif Cały czas te reaplaye i wogóle filmik okropnie nudny. Co do trików to nic ciekawego...TATW to nic nadzwyczajnego.

http://www.youtube.com/watch?v=mA3F5gTqLl0
http://www.youtube.com/watch?v=-alrMjZNFBM
http://www.youtube.com/watch?v=Va-Nk1wZ_FY
Simon
1. Kostek nie mowi wcale ze to jest jakis hiper super bombowy trik ktory umie tylko on
2. Jesli to jest takie proste zrob filmik jak ty robisz a nie pokazuj filmikow jakis wymiataczy bo takich jest na swiecie wielu
kostek
QUOTE(Simon @ Jan 25 2007, 23:13:27) [snapback]116433[/snapback]

1. Kostek nie mowi wcale ze to jest jakis hiper super bombowy trik ktory umie tylko on
2. Jesli to jest takie proste zrob filmik jak ty robisz a nie pokazuj filmikow jakis wymiataczy bo takich jest na swiecie wielu

Nic dodać, nic ująć.

adam_genowefa:
Dzięki za opinię.
Tak btw,
Zdaję sobie sprawę, ze na jutubie jest tysiące lepszych odemnie. Ale jakoś się tym zbytnio nie łamię. To, ze Tobie się nie podobało to twój problem. Tak w sumie zrozumiałbym Cię jeszcze, gdybyś zamiast tych linkich dodał jakieś swoje tricki... A tak to tylko jedno się nasuwa - RZAL.

Wziełem sie poważnie za freestyle

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
I co w związku z tym?
E 9
Oszukujesz...oszukujesz...wstyd tongue.gif...nie da się tak z krzyżaczka kopsnąć daleko...hehe żarcik.A takna poważnie to respekt man.Zajebiste triczki.

Taka sprawa do ciebie ostatnio też ciągle się ucze tego krzyżaczka,wychodzi mi już dobrze ale nie tak daleko jak ci.Mógłys powiedziec jak nogę układasz czy jakies podobne wskazóweczki?Bo bym sobie powrzucał lewą nogą jak sie z kumplem na meczu stronami zmieniamy i gram na prawej pomocy :].POzdro
szolpas
A mi tam freestyle nie jest potrzebny ja się ucze tylko zwodów które używam na meczu biggrin.gif
A tak poza tym zajebiste tricki kostek tongue.gif
E 9
QUOTE(szolpas @ Jan 26 2007, 21:26:45) [snapback]116705[/snapback]

A mi tam freestyle nie jest potrzebny ja się ucze tylko zwodów które używam na meczu biggrin.gif
A tak poza tym zajebiste tricki kostek tongue.gif

Podzielam wink.gif twoje zdanie
Adex
No ładnie smile.gif ale większe wrażenie zrobił na mnie Berno biggrin.gif Myślę że większość twoich tricków potrafię smile.gif i także podzielam zdanie poprzedników że bardziej przydają się takie które można zastosować na meczu.
Bartezz
czekamy na następne. smile.gif
olo
ohmy.gif swietne te tricki, najbardziej mi sie krzyzak podobal... rolleyes.gif ja nawet polowe lzej z rabony nie rabne wink.gif
ja tak jak E_9 i szalopas ucze sie raczej trickow ktore w meczu uzywam, chociaz te tez napewno sie przydaja... szybkie nogi dzieku temu sie ma wink.gif
pzdr
matthew
QUOTE(kostek @ Jan 15 2007, 22:57:40) [snapback]113453[/snapback]

super triki, świetny krzyżak wink.gif
jaka muzyczka leci w tle?

P.S. Respect !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.