Wg zapowiedzi autorow patcha, w trybie kariery mozna grac drugimi ligami wloch angli niemiec i francji, a u mnie stale jest druga liga zlozona z mieszanki ekip francuskich i niemieckich. No i czasem jakis team z ligi B. Ktos ma podobny problem, czy to wina jakiegos ustawienia trybu karier? Pomozecie???
Żukinho
Jan 6 2007, 12:06
ale o co ci dokładnie chodzi?? o to ze chcesz na samym poczatku kariery miec swoj team w pierwszej lidze ??
Oczywiscie, ze nie.
Chodzi o to, ze gdy rozpoczynam kariere, w drugiej lidze rzecz jasna, i wybieram jako pierwszą lige np włoska, niemiecką czy francuska to wg zapowiedzi autorów patcha, powinna druga liga (w ktorej rozpoczynam kariere) skladac sie z zespolow np angielskich - jesli wybrałem I lige angielską, i odpowiednio niemieckich - jesli wybralem bundeslige itd, itd.
Cytat z opisu zamieszczonego w dziale download IO:
Optionfile (800kb)
(...)
Furthermore you can start a "clean" Master League, because we have integrated second division teams from Germany, England, Spain and Italy.[i][i]
I jeszcze jeden cytat z komantarzy pod newsem do patcha:
(..) ciekawie za to rozwiązany jest tryb kariery gdzie dodane są drużyny z drugich lig.
No a u mnie druga liga w karierze, bez względu na to jaką I lige wybiorę, składa się zawsze z ekip francuskich i niemieckich z ligi C, polaczonych czasem z ekipami z ligi B.
Ale przecież sam możesz sobie ustawić jakie drużyny mają grać w II lidze, więc wybierz sobie takie jakie Ci pasują. Bo przecież są w patchu drużyny np. z II ligi angielskiej (WBA, Birmingham, Sunderland i Cardif), tak samo niemieckiej i hiszpańskiej.
Czekałem na taką odpowiedz i dzieki bardzo. Domyslalem sie, ze tu jest pies pogrzebany - nie potrafie ustawic zespolow w drugiej lidze. JEsli mozesz to napisz jak moge sam ustalic sklad zdrugiej ligi. Moj problem jest pewnie banalny, ale slabo jeszcze ogarniam pesa. Prosze o szybką odpowiedz, dzieki z góry i pozdrawiam.
w pes-shopie musisz odpowiednia opcje zakupic, a pozniej juz mozesz mieszac ligami jak chcesz
Jakie opcje? Z pes - shop wykupilem wszystko, oprocz ubioru i edycji wygladu (nie lubie grac zwierzetami). Prosze o konkretne porady jesli to mozliwe.
Więc jak już włączysz nową karierę i wybierzesz drużynę jaką chcesz grać to gra sama załaduje Ci drużyny z II ligi. Wtedy dajesz dwa razy do góry i możesz usuwać drużyny które Ci nie pasują (na padzie usuwasz za pomocą

, a na klawiaturze to zależy jak masz ustawione). Wtedy w wolnych polach wciskasz

i od razu przechodzisz do panelu bocznego gdzie wybierasz drużynę jaka Ci pasuje. Za pomocą

przełączasz ligi.
Myślę że dasz radę.
Powodzenia
Daje dwa razy do gory i od razu ląduje na 1 lidze. NIc nie moge zrobic. Kursor smiga mi tylko po tych panelkach: Serie A (np)----2 liga----1 liga, a rozumiem ze powinien sie zatrzymac na polach gdzie widnieja herby druzyn drugiej ligi i wtedy moglym zmieniac sklad drugiej ligi. Tymczasem te pola mam jakby nieaktywne i kursor je pomija. Dlaczego k....a tak jest??? Vedim pomoz bo mnie rozwali zaraz.
Jeżeli masz wykupioną opcję w PES-Shop "Edycja składu trybu kariery" (drugie od końca), to powinieneś mieć możliwość edytowania II ligi. Możliwe że robisz coś nie tak. Spróbuj jeszcze raz na spokojnie
Dzieki Vedion, tej opcji nie miałem wykupionej (bo nie wiedzialem o jej istnieniu - nie wpadłem na to zeby zjechac w dol listy w pes shopie - kretyn). Teraz wszystko jasne i wszystko gra. Jeszcze raz dzieki vedion i snok3r. Pozdrawiam panowie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.