Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Karierą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maliku
Mam taki problem gdy włączam karierę, zagram może ze 3 mecze i gdy skończę 4 mecz to wyskakuje błąd w postaci znanego okienka "Wysyłaj Nie wysyłaj" czy jakoś tak wink.gif Przeinstalowanie gry nic nie daje, aha i mam po wgrywane parę dodatków, będę mógł je usunąć ale dopiero w ostateczności. Proszę o pomoc.
rapen
no wlasnie, sproboj pousuwac dodatki. ja uzywyam tylko kitservera i jest wszystko ok. wczesniej uzywalem K patcha to mi zadna zwykla liga nie dzialala ale przeinstalowalem i jest ok smile.gif
Maliku
:/ odinstalowałem całego kitserwera i dalej to samo! Popatrzyłem na raport i pisze że pes6.exe zrobił błąd. Macie jeszcze jakieś pomysły??
rapen
a masz oryginal?... sproboj przeinstalowac gre i bez zadnych dodatkow itp odpalic, jak dalej bedzie sie tak dzialo to sproboj moze jakies nowsze lub starsze sterowniki do swojej karty graficznej. albo zlapales jakiegos wirusa... wink.gif pozdro
Simon
kup oryginalna gre to nie bedziesz mial juz tego bledu. zapewniam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.