Witam! Przeszkujac www znalazlem na pewnym forum pack az 157 stadionow ! ! ! Tylko jest problem... zajmuja one ponad 720mb i sa umieszczone na files.front.com przez co baaaaaaaaaardzo wolno sie sciaga (gora 8kb

) czy moglbys ktos to sciagnac i umiescic na innym serwerze? Zeby sciagalo sie chociaz te 30kb... Moze znacie jakas rade jak szybciej sciagac z FF? Tu macie linka do tych 157 stadionow
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=139098
na necie sa paki wieksze niz 157 stadionow. chyba jedna przekroczyla 200. ale ta i tak zassam i sproboje
sa? podaj linki jak znajdziesz, najlepiej nie z File Front...
Michael
Jan 5 2007, 21:40
QUOTE(rapen @ Jan 5 2007, 15:51:33) [snapback]110098[/snapback]
sa? podaj linki jak znajdziesz, najlepiej nie z File Front...
przy takiej ilości stadionów ty wierzysz że beda one dopracowane?? pewnie zrobili jakis i odrazu wrzucaja do packa nie koniecznie dobry chociaz moge sie mylic jak tak to zwracam honor mimo to ja nie pobieram pzdr
Michael ma racje, sciagnalem kiedys ta paczke stadionow ale na wielkiej ilosci z nich siatki w bramkach wygladaja jak rozwieszone przescieradla tzn. oczka w siatakach nie sa przezroczyste, mnie to bardzo wku... wiec wywalilem te stadiony. Oczywiscie jesli ktos chce moze sciagnac niewykluczone ze u niego moze bedzie wszystko ok. Pozdro.
... a ma ktos san siro? bo jakos nie umiem nigdzie znalezc
Mam pytanie bo jakos nie umię ściagac plików z filefronta moze mi ktos pomóc
Tomaszzz
Jan 7 2007, 19:03
A w czym masz problem?
Jak chce pobrac jakis plik to klikam w link download włacza sie strona filefronta ale nigdzie nie pisze download file tylko jakas reklame widac :|
Tomaszzz
Jan 10 2007, 18:09
Jak klikasz na link powinno ci sie otworzyć okno filefronta i w mniej więcje w centrum strony pomarańczowy znaczek download, jak klikniesz powinno sie zacząć ściągać. Jeśli nie widzisz "Download" może wystarczy poczekać aż sie załaduje?
Terry24
Jan 12 2007, 16:01
San Siro ? Przeciez jest w grze.
matthew
Jan 12 2007, 16:07
QUOTE(Terry24 @ Jan 12 2007, 16:05:05) [snapback]112212[/snapback]
San Siro ? Przeciez jest w grze.
ale w bardzo słabej jakości. wejdz w IO_download, tam jest.
QUOTE(ronnie10 @ Jan 12 2007, 16:11:48) [snapback]112215[/snapback]
ale w bardzo słabej jakości. wejdz w IO_download, tam jest.
jest? albo ja jestem slepy albo klamiesz

podaj linka, prosze, z gory dziekuje
dobra, stadiony juz mam itp. oznajmiam ze temat ten mozna juz zamknac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.