maciek_ssi
Jan 5 2007, 12:11
Dawno, dawno temu, na dzikim kanale polevo (a także w sąsiedniej krainie torwin), powstał pomysł, żeby zrobić taką wielką stronę, zajmującą się edycją ISS/PES/WE. Pomysł ów leżał i leżał, leżał, leżał. I tak leżałby do końca świata, ale w końcu ktoś sobie o nim przypomniał. Nie wiem które to podejście będzie, ale tym razem może się uda doprowadzić wszystko przynajmniej do fazy alpha.
Tekst dokumentu, w którym opisane są pierwsze założenia i spostrzeżenia, dostępny jest na Google Docs. Jak ktoś chce się w jakiś sposób przyczynić (albo nawet obejrzeć) do tego projektu, niech zgłosi się na #polevo do siana, tV2, Bakela, whana, czy też ostatecznie mnie.
Raffels
Jan 6 2007, 02:36
No i czas najwyzszy bo juz od pewnego czasu mozna zaobserwowac spory zastoj w rozwoju serwisu. Przyda sie na pewno projekt, ale najwazniejsze jest jego wdrozenie w zycie.
cicho, żal mi się robi jak widze kolejny nie skończony projekt, najpierw dokończmy rank pesa i lige. Potem można robić nowe
maciek_ssi
Jan 10 2007, 04:51
QUOTE(whan @ Jan 6 2007, 15:14:21) [snapback]110386[/snapback]
cicho, żal mi się robi jak widze kolejny nie skończony projekt, najpierw dokończmy rank pesa i lige. Potem można robić nowe

Ten to jest wieczny pesymista.

Tak w ogóle, to może macie jeszcze jakieś pomysły? Gorąco bardzo zachęcam do wpisywania w tamtym dokumencie.