Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dałem kase online brak!!!!! [pojara]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
wojtek2012
Dałem kase online brak, to jest świństwo żęby nie określić na pudełku zasad gry online. Nigdy bym tej gry nie kupił gdy bym miał grać w nią sam lub tylko z tymi ktòrych IP znam cholerne więzienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
kemot
:shock: laugh.gif
kazikcky
DUZY pech laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dj_Dario
ALE WPADKA biggrin.gif PECH JAK CHOLERA biggrin.gif
walczu
Przecież są programy do organizowania se meczòw z ludźmi ktòrych np nie znasz laugh.gif
mc
Może jak napiszesz do BRAVO to jakos pomogą rozwiązac Ci ten problem?
ech...fajnie urozmaicone niedziele popołudnie.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tomak
Może zrobicie gdzieś na forum kącik dla wykrętòw, dałnòw, idiotòw itp :?:
StraY
ja też chcę się nad jego losem rozczulić sad.gif laugh.gif wspòłczuję ci bardzo koleś ograniczeń sprzętowych nałożonych na... ciebie przez twoich rodzicòw laugh.gif
Pik
haha, ale jaja biggrin.gif hihihi, koleś założył chyba 3 tematy, i za kazdym razem został sprowadzony do parteru hahaha biggrin.gif
Jocker
ZONK zdeczka laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
wojtek2012
Osiem osòb raczyło odpowiedzieć i proszę zobaczyć jakiego rodzaju to są wypowiedzi. Pes4 to gra elektroniczna mogło u mnie się coś żle wgrać, mogę się nieznać na komputerze ròżne rzeczy mogły wystąpić.
Zostałem nazwany debilem. dałnem, itp. a może mam ktorąś z tych choròb, dziękuje "supermeni" za umieszczenie mnie w gorszej kategorii ludzi. Sądzę, że rasizm i faszyzm nie jest wam obcy. Mam jednak nadzieję, że w bezpośrednich rozmowach są osoby, ktòre ucierają wam rozwydrzone nosy i nie czułe serduszka. W fifie jest serwer z ktòrym jest połączenie i się gra co prawda marnie ale się gra, natomiast połączenie internetowe działa. W PES4 mi internet nie dziala liczyłem na oświecenie mnie ale za dużo oczekiwałem. Możecie wspòlnie mafijnie rozszarpać mnie licznymi wyzwiskami, może będziecie bardziej wartościowymi dziećmi czy ludźmi. Pozdrawiam!!
StraY
[quote]Osiem osòb raczyło odpowiedzieć i proszę zobaczyć jakiego rodzaju to są wypowiedzi.[/quote]
chamy z nas :twisted:
[quote]Pes4 to gra elektroniczna mogło u mnie się coś żle wgrać[/quote]
mogło
[quote]mogę się nieznać na komputerze[/quote]
możesz
[quote] ròżne rzeczy mogły wystąpić.  
[/quote]
mogły
[quote]Zostałem nazwany debilem. dałnem, itp[/quote]zostałeś
[quote]a może mam ktorąś z tych choròb,[/quote]
nie wiem
[quote]
dziękuje "supermeni" za umieszczenie mnie w gorszej kategorii ludzi.[/quote] prosze
[quote]
Sądzę, że rasizm i faszyzm nie jest wam obcy[/quote]
nie jest, też go nietoleruje
[quote]Mam jednak nadzieję, że w bezpośrednich rozmowach są osoby, ktòre ucierają wam rozwydrzone nosy i nie czułe serduszka.[/quote]
są
[quote]W fifie jest serwer z ktòrym jest połączenie i się gra co prawda marnie ale się gra, natomiast połączenie internetowe działa. [/quote]
masz racje
[quote] W PES4 mi internet nie dziala[/quote]
działa
[quote] liczyłem na oświecenie mnie ale za dużo oczekiwałem. [/quote]
znowu masz racje
[quote]Możecie wspòlnie mafijnie rozszarpać mnie licznymi wyzwiskami[/quote]
możemy[quote]może będziecie bardziej wartościowymi dziećmi czy ludźmi[/quote]
nie będziemy
[quote]Pozdrawiam!![/quote]
dziękuję, nie skorzystam

a teraz coś ode mnie:
wszyscy się z ciebie śmieją bo
a) nie umiesz czytać i tematy w złych działach zakładasz
cool.gif nie umiesz pytać
c)odpowiedź na twoje pytanie ktòrego tu nie ma jest w innym temacie
d)śmieszny jesteś
snake
lol :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kemot
StraY K.O w dobrym stylu...
mc
Stray...a jak napiszę coś ròwnie idiotycznego jak ten koleś, to pojedziesz ze mną tak samo?
rewelacja stary. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Cinek
No chlopaki bravo...rzeczywiscie smieszne....jak macie w ten sposob odpowiadac to nieodpowiadajcie ...
JTK
No to se pokopaliscie ale juz wystarczy :]
Jesli chodzi o konami i tryb online w fifesie 4 to wiemy jak jest czyli radz se sam i licz na litosc admina smile.gif
Moje kondolencje dla wszytkich co sie nabrali i wydali ciezko zarobiona mamone. (lepiej bylo kupic HL2 albo FM2k5 tongue.gif )
wojtek2012
wszyscy się z ciebie śmieją bo
a) nie umiesz czytać i tematy w złych działach zakładasz
cool.gif nie umiesz pytać
c)odpowiedź na twoje pytanie ktòrego tu nie ma jest w innym temacie
d)śmieszny jesteś
Kolego przeczytaj sobie to co napisałeś i wyobraź sobie ròwnież kogoś, kto wszedl do innego niż trzeba "pokoju w realu". Zastanòw się nad swoim postępowaniem i kulturą. Zastanòw się czy pomogłeś swoim tekstem i po co odpowiadasz ludziom. Moim zdaniem upajasz się poniżaniem pytającego. W realu chwytasz w pysk za gumowo słomiany stosunek do bliźniego. Zgubisz czapeczkę -zawsze osadzaj ją mocno na pacynce bo masz tendencje podchodzenia zbyt blisko do ludzi fajnych ze swoimi wrednymi tekstami.
kazikcky
No to pieknie sie potoczyl temacik biggrin.gif Gratuluje wszystkim ! laugh.gif
T-Mac
BYDLAKI z was smile.gif
nie ma trybu Online, jest i mozna grac smile.gif
Tomak
StraY , twoja wypowiedź - coś genialnego biggrin.gif moze gosciu kupił nie tą grę :?: laugh.gif
lazy_bum
Cytat
Dałem kase online brak, to jest świństwo żęby nie określić na pudełku zasad gry online. Nigdy bym tej gry nie kupił gdy bym miał grać w nią sam lub tylko z tymi ktòrych IP znam cholerne więzienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

A mnie rozwalil sam temat ,Dalem kase online brak'... to znaczy, ze ,dales kase online'? Czy ze ,dales', a ,kasy online brak'? (-;
Moglbys sie troche zorganizowac i napisac to ROZSADNIE i przeczytac chociaz raz po napisaniu...
Na pudelku to mozesz najwyzej dostac pare screen'ow i, zazwyczaj, wymaganie sprzetowe wziete z kosmosu. No i oczywiscie kilka murowanych hasel w stylu ,najlepsza gra', ,najlepsza grafika'... itd.
To tyle z mojej strony, bez urazy za to z glowa. Poczatki zawsze sa trudne. (-:
kemot
"kto wszedl do innego niż trzeba "pokoju w realu" " tylko ze to nie real, tu masz caly podglad "naszego hotelu", nie musisz nic pisac zeby zobaczyc ze wlasciwie trafiles, wystarczy pomyslec...
Pik
powalił mnie post StraY'a biggrin.gif
StraY
hmm... ale wojtku, jakby nie patrzeć napisałem ci, że online działa i odpowiedzi powinieneś poszukać w innym temacie, widzę jednak, że za rączkę mamusia musi:http://pes4online.acsv.net/ <- tu masz wsio
Cinek
dobrze by bylo jakby jeden z drugim tak nie cwaniakowal tongue.gif co nastepny to madrzejszy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.