Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia Pada I Menu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
warson
Witam, mam taki problem podlaczylem sobie pada i chce na nim grac w pesa, ale za akzdym razem gdy wlaczam do gry i chce ustawic na mecz lub cokolwiek w glownym menu i innych msuze to robic na klawiaturze, jak ustawic abym to wszystko mogł robić za pomoca pada?

z gory dziekuje za odpis.
Simon
szczerze? nie polecam ci tak zmieniac bo zuzywasz sobie pada i gumki pod przyciskami. ja np przez edit mode (w pesie5 robilem update transferowy) spiepszylem sobie X i musialem pada rozkrecac. dlatego wole klawiatura. a pad jest tylko do meczu wink.gif

ale jesli chcesz koniecznie to zrobic to w pliku settings w 1player daj sobie swoojego pada. to bedzie chyba dzialalo
StraY
QUOTE(Simon @ Jan 5 2007, 00:28:54) [snapback]110017[/snapback]

szczerze? nie polecam ci tak zmieniac bo zuzywasz sobie pada i gumki pod przyciskami. ja np przez edit mode (w pesie5 robilem update transferowy) spiepszylem sobie X i musialem pada rozkrecac. dlatego wole klawiatura. a pad jest tylko do meczu wink.gif

dziwne... ja przez 9 lat gry na padach Sony kupilem ich dokladnie 2 huh.gif Dobre znaczy Sony ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.