Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zrobić żeby Zawodnicy Chętniej Do Mnie Przychodzili W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
globi
Mam problem bo zawsze gdy zaczynam kariere jestem gdzies w 3 sezonie to lepsi zawodnicy typu eto'o czy ibrahimovic itp. nie chcą do mnie przychodzic :/ moje pytanie brzmi : Jak zrobić żeby zawodnicy chętniej do mnie przychodzili w ML
BartekRym
Na to jest jedna recepta... Wygrywaj, wygrywaj i jeszcze raz wygrywaj. Wtedy każdy przyjdzie.
Rivaldinho
master league, negotiations level..konfiguracja master ligi przed rozpoczęciem sezonu...
globi
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 2 2007, 15:54:22) [snapback]109409[/snapback]

master league, negotiations level..konfiguracja master ligi przed rozpoczęciem sezonu...

negotitiations level ??
Viper
Jeżeli chcesz uczciwie....

Musisz wygrywać... smile.gif

Jest też inny trick.
W czasie negocjacji:
1. wybierasz zawodnika którego chcesz kupić.
2.rozpoczynasz negocjacje (bierzesz zaproponowaną cenę lub dajesz wyższą itp.)
3. przed wejściem w następny Tydzień robisz SAVE
4. Gdy wybrany zawodnik nie zgodzi się na przejście, robisz LOAD
i tak aż do skutku... (póki nie przejdzie)
Metoda skuteczna na 1000 %

Przed tym trikiem musisz w menu config MASTER LEAGUE wyłączyć opcję zapobiegającą oszustwom.
biggrin.gif
Żukinho
wystarczy wygrywac tak jak ci to juz inni powiedzieli.Jak zejmniesz conajmniej 2 miejsce w tabeli to bez problemu sciagniesz kazdego.Ja zawsze daje kontrakt na 3 lata i od 18000-25000 PES to oni zawsze przechodza
Ujmeny
QUOTE(Żukinho @ Jan 2 2007, 21:04:58) [snapback]109517[/snapback]

wystarczy wygrywac tak jak ci to juz inni powiedzieli.Jak zejmniesz conajmniej 2 miejsce w tabeli to bez problemu sciagniesz kazdego.Ja zawsze daje kontrakt na 3 lata i od 18000-25000 PES to oni zawsze przechodza

Można wiedzieć za kogo dałeś 25 tys?
Żukinho
QUOTE(Ujmeny @ Jan 3 2007, 12:21:43) [snapback]109563[/snapback]

Można wiedzieć za kogo dałeś 25 tys?

no sory jeblo mi sie tongue.gif bylo na szykbo pisane 1800-2500
Massimo
Heh ja ustawiłem sobie negocjacje na poziom bardzo trudny i :
Henry ok. 15000 + 1500 (2 lata)
Owen ok. 10000 + 1000 (2 lata)
C.Ronaldo ok. 40000 + 4999 (1 rok)
Ronaldinho ok. 59999 (bo więcej się nia da ;]) + 4999 (1 rok)
szolpas
A ja mam takie pytanie...bo ustawiłem se przypadkowo że ja i inne kluby mogą sobie kupywać klasycznych piłkarzy z PES Shop i da sie to jakoś ustawić w czasie rozgrywki sad.gif Może jakimś programem albo coś dry.gif dry.gif

Bardzo prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.