Witam co trzeba zrobic aby szło ''edytować'' zawodnikòw w Master League ?? bo jak chce w Master League dac Edit Team to nieidzie.
W ML da sie edytować drużynę dopiero gry zakończysz sezon.. Jeśli grasz jakąś licencjonowaną drużyną to nie będziesz mògł zmienić stroju ale będziesz mògł zmienić numerki twoikm piłkarzom.. Lecz jeśli grasz kimś bez licencji to do woli możesz zmieniać stroje.. Pozdro
kazikcky
Jan 16 2005, 11:51
Jak masz np. Owena i chcesz mu zmienic ryj albo wlosy to w editmode z anglii mu zmienic to co chcesz.
Chodzi mi o to zeby szło ich troche podrasowac zeby mieli lepsze osiagi

w Master League. Jest taka moliwośc ?
kazikcky
Jan 16 2005, 11:55
No to musisz temu zawodnikowi co chcesz mu polepszyc statsy to musisz w edit mode mu polepszyc statystyki,ale tylko wtedy gdy on gra w jakiejs reprezentacji.
Po co ci ich ulepszać skoro się sami rozwijają ?? :?
bo gram na 4 gwiazdce

i słąbo mi idzie a na innych 1,2,3* wogule niema emocjy tych akcji itp
kazikcky
Jan 16 2005, 12:13
To jak ich ulepszysz na 4 gwiazdce to i tak nie bedzie emocji wiec po co ci to ?? 8)
Ej nO

ulepsze nie do przesady :] pomoze ktos

?
kazikcky
Jan 16 2005, 12:19
Przeciez juz ci napisalem jak to sie robi :wink: no wiec o co chodzi ?
poprawiłem tak jak mowiles ale w master League dalej ma swoje dawne osiagi a nie te poprawione ;(
Cytat
Chodzi mi o to zeby szło ich troche podrasowac zeby mieli lepsze osiagi :D w Master League. Jest taka moliwośc ?
fuuu beee tfu :!: :!: :!:
Cytat
poprawiłem tak jak mowiles ale w master League dalej ma swoje dawne osiagi a nie te poprawione ;(
haha i bardzo dobrze, a wszytsko przez konami

( jezeli dobrze mysle i mowie z sensem ) konami zrobilo takie zabezpieczenia, przed takimi graczami jak Ty :!: Z lepszy statsami pograsz sobie tylko towarzyskiego i tyle,
to nic cza grac na 3 gwiazdkach :cry:
no coś Ty głupi...graj na czwartej, ja napoczątku zaczałem na 3 ( myslalem ze sobie poradze

) i 7 miejsce

, pozniej gralem na 2 bo chcialem kaski troche trzepnac ( game over - za duzo wydalem, zapomnialem o pensji, i zrobili strajk

) teraz gram na 4 gwiazdce, 7 miejsce, ale sie nie przejmuje, trening czyni mistrza
Dzięki Pik przekonałeś mnie

tylko wkurza mnie bo cały czas mam 0:0

nieumia strzelic gola

no ale kaj to powiedziałes trening czyni mistrza 8)
kazikcky
Jan 16 2005, 12:53
Racja z tym treningiem . Mi ostatnio nie idzie za dobrze raz wygrywam a raz remisuje ale itak na koniec sezonu jestem 1
Na Dodatek gram Arsenalem
ok thx za pomoc wszystkim

i nara do nastepnego postu
ja gram Galatasarayem, ale Arsenal a Galata, żadnej roznicy jak sie gra skłądem konami

. Ja bramki, strzelam ze stałych fragmentow, najczesniej, raz, dwa z akcji :/ ale dobra, przynajmniej mam frajde z gry :], nie ma wynikow 6-0; wiekszy realizm jak jest trudniej :]
kazikcky
Jan 16 2005, 13:04
Ja gram realem madryt i mam 2007 rok i wielu nowych pilkarzy a najwyzszy wynik jaki mi sie ostatnio trafil to 3:1
Cytat
Ja gram realem madryt i mam 2007 rok i wielu nowych pilkarzy a najwyzszy wynik jaki mi sie ostatnio trafil to 3:1 :(
Taki kibic Manchesteru a gra Realem ?! Wstydził byś się :wink:
kazikcky
Jan 16 2005, 13:27
No co moj brat gra Manchesterem a ja juz nie chcialem tez nim grac ale wiadomo ze bym wolal manu 8)
Sam kiedyś grałem Realem, ale teraz to są dla mnie najwięksi szmaciarze, ktòrych już chyba nikt nie lubi. A może tylko mi się tak wydaje.... PEACE 8)
kazikcky
Jan 16 2005, 13:37
Chcial bym zminic druzyne z kilku powodow ale juz mam super sklad :?
A po za tym nie wiedzial bym kim grac
kazikcky
Jan 16 2005, 13:53
Mam pytanie:stworzylem siebie i kupilem do realu i chcem mu zmienic wlosy i styl strzelania wolnych.Zmieniam mu to w edit mode ale w ML to nie dziala .Po 1 sezonie postanowilem kupic siebie od nowa z nowa twarza fryzura korkami i stylem wolnych.Czy da sie to zmienic bez takiego tricka :?: :?: :?:
W sumie też bym już zmienił moich "Niebieskich", szczegòlnie po tym co wyprawia z nimi Romek, ale też nie wiem kim mògłbym grać :?
Polecam do grania Inter Mediolan!Liga włoska naprawde wysoki poziom jak i także zawodnicy do dyspozycji!A po sprzedaniu niektòrych drogich zawodnikòw np: Veron,Recoba idzie kupić naprawde tanich,jak i młodych obiecujących zawodnikòw ktòrzy naprawde się rozwijają!A co do treningu i ligi włoskiej polecam ten link:
(pokazuje trening jednej z drużyn włoskich!Ciekawe czy zgadniecie ktòrej)
http://www.sitesled.com/members/ziemniak/i...an_training.mpg
lukasso
Jan 18 2005, 14:11
BRAWO SZAKI!!
serie A the best!!
tez gram interem mam 2007 r i ze starego skladu mam tylko martinsa 8) i do tego sciagnalem se przyspiewke zajebista co trwa 0-54sec!! to wogle miodzio 8)
a co do filmiku to albo wloska reprezentacja albo juve
pozdro!!
FORZA INTER!!
DRJEFF
Jan 18 2005, 14:41
Nie kumam co niektorych... Ja np nie gralem w pes3 bo misalem za slabego kompa. Wiec za duzego doswiadczenia nie mialem. ML zaczalem odrazu grac na 5* i tak jade do teraz. Poczatek byl trudny ale sie szybko czlowiek uczy, a nie na debilnych 3*. Nie ma zabawy gdy sie ciagle wygrywa. Wczoraj gralem meczyk z Juventusem (ja realem) wynik 2:2 (w dogrywce po jednej bramie) i dopiero w karnych pokonalem ich. To jest zabawa. A granie na nizszych poziomach? Raz sprobowalem i podziekowalem.
Skąd masz tą przyśpiewke i jaka to jest dokładnie Lukassoronaldo?Ja mam te od Wolfa i tam jest ta najbardziej znaną "Ae ae ae ae INTER INTER!" Juve i Parma mają taką samą (tylko zmieniają nazwy klubòw oczywiście

) 5* akurat!Pogram pare sezonòw i trzeba przerzucić się na 6*!pozdro
Co wy tam gadacie? Wszyscy wiedzą że najlepszą ligą jest angielska !!
Regz niestety nie mogę się z tobą zgodzić!Skoro angielska jest najlepszą ligą to czemu żadna angielska drużyna nie zdobyła żadnego pucharu europejskiego od czasòw MAN UTD (ktòry z resztą wygrał w bardzo szczęścliwy sposòb z Bayernem) No zapomniałbym Liverpool i puchar UEFA!Ale wydaje mi się że za sprawą Chelsea i Arsenalu to się zmieni i w tej edycji LM mogą pokazać jeszcze
lukasso
Jan 18 2005, 16:30
http://intermediolan.pl/download.php
ta przyspiewka to chinoisiamo
reszte tez se zimporotwalem do pesa
ja gram 2 sezon na 6* ale teraz idzie mi fatalnie jestem 2 nie moge skubanego realu dogonic a w sezonie wczesniejszym tez na 6* wygralem lige z 10pkt przewagi i lm
chamsko ronaldo mi skosili i kontuzja 45weeks
pozdro
a ta przyspiewke to chyba umiesz do gry zimportowac ( zamienic na adx itp)
jesli bedzie klopot to ja wszystko opisalem na forum help w dziale patche poszukaj se
FORZA INTER!!
Cytat
Regz niestety nie mogę się z tobą zgodzić!Skoro angielska jest najlepszą ligą to czemu żadna angielska drużyna nie zdobyła żadnego pucharu europejskiego od czasòw MAN UTD (ktòry z resztą wygrał w bardzo szczęścliwy sposòb z Bayernem) No zapomniałbym Liverpool i puchar UEFA!Ale wydaje mi się że za sprawą Chelsea i Arsenalu to się zmieni i w tej edycji LM mogą pokazać jeszcze
Nie no, napisałem tak bo wg. mnie liga angielska jest przede wszystkim NAJCIEKAWSZA, dlatego jest moją ulubioną. Jest chyba najszybszą z tych najlepszych lig- tam akcje toczą się to na jednym polu karnym, to za chwile na drugim, bez zbędnego rozgrywania, possession'u (brakuje mi polskiego słowa

) i rozciągania gry. Ale w pierwszej 4 najlepszych na pewno jest
Tu akurat masz racje bo angielska jest najciekawsza i najmilsza oku kibica!Ładne akcje, jeszcze lepsze bramki i więcej wyròwnanych drużyn!We włoszech w wielkich meczach zbyt często można się spodziewać wyniku 0:0!Albo styl a'la Juve 1:0 i bronimy!Co kto lubi........
P.S. podobał się filmik z treningu włoskiego?!?!?!??!?!
dobre, dobre
Jocker
Jan 20 2005, 16:24
No baaaa że sie podobał :!: :!: :!:
Szkoda że w PESie nie można symulować!Jak gramy z kumplami to byłaby niezła jazda każde wejście w pole karne i nagle kolana miękną i zawodnik leży :twisted:
Ja gram Master Leauge na 6* Manchesterem United, lekko zmodyfikowanym hehe, jeżeli sie nie obrazicie to podam skład (tylko podstawowy)...
1-3-3-4 (lekko ofensywnie hehe)
Cytat
GK: Pagliuca (gra mi go stworzyła 19lat)
CBT: Ferdinand
RB: Miguel
LB: Heinze
DMF: M'Bami
CMF: Diego
OMF: Rooney
RWF: Quaresma
LWF: C.Ronaldo
CF: Giuseppe Rossi
CF: Messi
Co do Rossiego to gość jest nieprzeciętny, takie już ma staty, że bajka, wychodzi dużo powyżej normy, ogòlnie to opłaca na początku w drugiej lidze grać młodymi z tymi cieniasami (zależy w sumie też co kto sobie wybierze), bo potem mogą być nieźli... Co do poziomu, to 6*, nie ma co popieram DRJEFF, odrazu najlepiej najtrudniej, wtedy najszybciej się uczymy, poza tym najlepszy sposòb na komputer to głòwnie klepa i indywidualnie 1-1 ;]
Ale czy tak na pewno te 6* jest najtrudniejszym poziomem...?
http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=...omy+trudno%B6ci
Stęga64
Jan 21 2005, 17:25
a ja mam takie pytanko..pweno mnie wysmiejecie ale jak sie robi transfery w PESIE 4 bo nie mam zielonego pojęcia...
Cytat
Ale czy tak na pewno te 6* jest najtrudniejszym poziomem...?
http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=...omy+trudno%B6ci
Hehe... ;] Pozostańmy może przy 2-òch ;]
Cytat
a ja mam takie pytanko..pweno mnie wysmiejecie ale jak sie robi transfery w PESIE 4 bo nie mam zielonego pojęcia...
Wchodzisz na transfery i negocjujesz kontrakt, pierwsza rubryka to okres kontraktu (sezony), niżej masz kwote transferową, a na dole masz płace za sezon, dajesz ciut więcej i przechodzą ;]
Dr@gon
Jan 28 2005, 20:34
Moje ustawienie po zakończonych 2 sezonach w Master League. Gram na 5* Realem.
Schmeichel
Trevosone Ligratolli
Heitinga
R. Carlos
Ji Sung Song
Ono
Ronaldinho
Henry
Ronaldo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.