Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Jeśli mógłbym prosić kogoś życzliwego o statystyki piłkarzy Legii z jakiegoś pacza z Polską Ligą. Jakiś screen albo, jak komuś się bedzie chciało, może spisać. Z góry naprawde baaardzo bardzo dziękuję.
Pozdrawiam, Jock3r.
misiek64
Jan 1 2007, 20:45
Weź se staty z FM 2007.
Z FM'a trochę kijowo bo tam mam do 20 bodajże (nie gram w takie gry) i tam jest tylko kilka statystyk. Oczywiscie jak bym chcial to bym mogł nad tym siedzieć ale tak bedzie o wiele wiele dłużej. Tak więc ponawiam prośbę. Chłopaki, kilka screenów i po klopocie. ;dd
to ściągnij se patcha z polska liga
Albo jak chcesz to ci mojego Option File'a wyśle
Patcha nie za bardzo chcę sciągać ponieważ musiał bym go wgrać na czystego PESa. Z tym OF'em tak samo.
Jeszcze raz Was proszę o screeny.
QUOTE(Jocker @ Jan 1 2007, 21:12:49) [snapback]109305[/snapback]
Patcha nie za bardzo chcę sciągać ponieważ musiał bym go wgrać na czystego PESa. Z tym OF'em tak samo.
Jeszcze raz Was proszę o screeny.
Ofa zawsze mozesz odpalic w jakims programie do edycji pesa i se pospisywac staty.
a w fmie mozesz sobie w opcjach ustawic staty do 100 lub yzuc konwertera z FMA do PESA (jest takowy tylko nie wiem juz gdzie)
Chyba zaspotuję się do radu norka. Globi, jak możesz to zagadaj na gg 2140505 to pogadamy o wyslaniu.
Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam, Jock3r.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.