Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie To Buty ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Bartezz
Tutaj buty, ktore nie wiemy jaka jest ich nazwa.
Przy okazji można je wgrać do bootservera.

IPB Image

Proszę o pomoc, jaka jest pełna nazwa tego buta?
Koziou
Jedyne co wiem to to ze uzywa ich sam Ludovic Giuly z Barcy =] I tez sie zastanawiam co to za ciżmy...?
krolu
o ile sie nie myle to to są buty firmy Bikkemberg ....(te sa silver blue, a sa jeszcze white orange i white red...)
pozdrawiam
JuveR
QUOTE(Koziou @ Jan 1 2007, 17:53:33) [snapback]109232[/snapback]

Jedyne co wiem to to ze uzywa ich sam Ludovic Giuly z Barcy =] I tez sie zastanawiam co to za ciżmy...?

Gra w nich również Giorgio Chiellini z Juventusu tongue.gif Ale co do nazwy to nie mam pojęcia. biggrin.gif
macinho
Mam liste butów tzn. kto w czym gra utworzony pod bootserver. Pisało tam że są to Bikkemberg Silver/Blue.

Tu jest ta lista. Pobierz
Simon
Tak to sa buty bikkemberg. jesli chcecie sie upewnic to sprawdzcie na google albo getty images
misiek1899
A ma ktoś dobra teksture tych butów ?Bo ta tutaj ma kolece w Bootserverze..Jak macie dajcie jeszcze Reeboki Henry'ego.
macinho
Z tymi kolcami to moim zdaniem nie tylko wina textur. Ja mam dużo textur i robiąc sobie z nich buty przez Bootpack Creator kolców nie było.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.