Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Zawodnikami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maliku
Mam taki problem, z zawodnikami między innymi jest to Luisao, Pires i jeszcze jakiś z Brazylii, otóż gdy chce zagrać mecz np. Benficą w której jest Luisao to wywala do windowsa, a gdy dam edytuj zawodnika i dojdę do Luisao to też wywala, tak samo dzieje sie z Piresem i paroma zawodnikami z Brazylii, podejrzewam że jest takich co wywalają, jeszcze więcej ale nie wiem jak temu zaradzić, przeinstalowałem grę i dalej to samo sie dzieje. Pomóżcie mi sad.gif
maku1988
Jeżeli masz zainstalowane ich twarze i włosy to poprostu wywal je z plików faces i hair w kitserverze i powinno być po wszystkim, miałem to samo z charltonem i darrenem bentem. PZDR
Maliku
Chodzi oto że nie mam, a numerków w faceserwerze też nie pomyliłem bo sprwadzałem, nawet dałem nową twarz Luisao, ale niestety dysponowałem tylko taką co sie Importuje do O_text, spróbuje taką to faceserwera, może podziała.

PS. Problem rozwiązany, dodałem nową twarz Luisao w faceserwer i podziałało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.